Abimle olan bağımı koparmak istiyorum lütfen okuyun?

Arkadaşlar lütfen yadirgamadan okuyun
Benim abim 31 yaşında aramızda 13 yaş var lakin ben 18 yaşımda olmama rağmen ondan daha olgunum kendisi 5 yaşında biri gibi çocukça davranışlar sergiliyor ve kendisi çok sapık evli olmasına rağmen evli bekar her kadına bakıyor ve sapkınca hayaller kuruyor ve magara adamları gibi hayvanlar gibi yaşıyor ve oldukça da cahil ve canım ve ayni binada oturduğumuz için sürekli bize gelip yemek yiyor kızları evi darmadağın ediyor ve bizden sürekli borç alıp vermiyor hatta bizden gizli babam ile annemin banka hesaplarından kendine para aktarıp iddia oynuyor ve 22 bin lira maaş almasına rağmen hiç bir zaman parası yok ben ondan 13 yaş küçük olmama rağmen sigarasını bile ben alıyorum ve geçmişte biz çok zenginken abimin hataları yüzünden servetimizin büyük bir kısmını kaybettik ve hala suçu yokmuş gibi davranıyor kendi maddi durumu düzeldiğinde yüzümüze bile bakmadı hatta babam işsiz kalmıştı annem çalışıyordu annemi zorla işten çıkarıp kendi çocuğuna baktirmaya çalıştı sizce onla olan bağımı kesmeli miyim?
Abimle olan bağımı koparmak istiyorum lütfen okuyun?