Arkadaşlar lütfen yadirgamadan okuyun
Benim abim 31 yaşında aramızda 13 yaş var lakin ben 18 yaşımda olmama rağmen ondan daha olgunum kendisi 5 yaşında biri gibi çocukça davranışlar sergiliyor ve kendisi çok sapık evli olmasına rağmen evli bekar her kadına bakıyor ve sapkınca hayaller kuruyor ve magara adamları gibi hayvanlar gibi yaşıyor ve oldukça da cahil ve canım ve ayni binada oturduğumuz için sürekli bize gelip yemek yiyor kızları evi darmadağın ediyor ve bizden sürekli borç alıp vermiyor hatta bizden gizli babam ile annemin banka hesaplarından kendine para aktarıp iddia oynuyor ve 22 bin lira maaş almasına rağmen hiç bir zaman parası yok ben ondan 13 yaş küçük olmama rağmen sigarasını bile ben alıyorum ve geçmişte biz çok zenginken abimin hataları yüzünden servetimizin büyük bir kısmını kaybettik ve hala suçu yokmuş gibi davranıyor kendi maddi durumu düzeldiğinde yüzümüze bile bakmadı hatta babam işsiz kalmıştı annem çalışıyordu annemi zorla işten çıkarıp kendi çocuğuna baktirmaya çalıştı sizce onla olan bağımı kesmeli miyim?
Benim abim 31 yaşında aramızda 13 yaş var lakin ben 18 yaşımda olmama rağmen ondan daha olgunum kendisi 5 yaşında biri gibi çocukça davranışlar sergiliyor ve kendisi çok sapık evli olmasına rağmen evli bekar her kadına bakıyor ve sapkınca hayaller kuruyor ve magara adamları gibi hayvanlar gibi yaşıyor ve oldukça da cahil ve canım ve ayni binada oturduğumuz için sürekli bize gelip yemek yiyor kızları evi darmadağın ediyor ve bizden sürekli borç alıp vermiyor hatta bizden gizli babam ile annemin banka hesaplarından kendine para aktarıp iddia oynuyor ve 22 bin lira maaş almasına rağmen hiç bir zaman parası yok ben ondan 13 yaş küçük olmama rağmen sigarasını bile ben alıyorum ve geçmişte biz çok zenginken abimin hataları yüzünden servetimizin büyük bir kısmını kaybettik ve hala suçu yokmuş gibi davranıyor kendi maddi durumu düzeldiğinde yüzümüze bile bakmadı hatta babam işsiz kalmıştı annem çalışıyordu annemi zorla işten çıkarıp kendi çocuğuna baktirmaya çalıştı sizce onla olan bağımı kesmeli miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öyle bir insanla bağını nasıl kesebilirsin ki yakanıza yapışmış bir kere. Ya ailen dışlacak ve eve almayacak, ya da sen kendi hayatını kurup uzaklaşacaksın.
Zaten abi biraz para bulsam şehir değiştiricem ama biliyorsun kiraları falan
Aynen zor iş o yüzden biraz daha katlanman lazım. Zamanla bazı şeyleri yoluna koyunca kendi hayatına başlarsın, istediğin şekilde.
İnşallah abim zaten çok büyük hayallerim var onlar gerçekleşirse bir daha böyle bir insanın yüzüne bile bakmiycam
İnşallah, hayalindeki gibi gönlünce osun🙏🏼
Kısaca abin bi baltaya sap olamamış beklemeniz hataa
Yani bağımı kesmeliyim dimi
Kesinlikle bağları koparmalısın, yoksa parazit gibi seni de sömürmeye kalkar.
Sigara alma abine.
Zaten biraz parayı bulsam evden tamamen gidicem