İyi sabahlar ben site güvenliğiyim ve nöbetimde tek çalışıyorum bütün camlar filmli klubenin sadece giriş kapısındaki filmden içerisi biraz gözüküyor erkek arkadaşım gece 1 gibi yanıma geldi sarılma öpme falan oldu uzun süre biri görmüşmüdür diye içim içimi yiyor siz olsanız site sakini görseniz o an nasıl bir tepki verirdiniz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Devriye esnasinda Ben 31 cekeni bile gordum nobette Film seridi var diosun gorme olasiligi cok az diosun Site de oturanlar yanindakini kisiyi de site sakini sana bilir sonucta herkes herkesi tanimayabilir bence cok sorun oldugunu dusunmuyorum
Kucağındaydım bi ara..
Ciplak degildin ya Gelen gecen olmamistir olsa da gotmussundur herhalde
Ben sürekli etrafa baktım yoktu kimsr erkek arkadaşım da için rahat olsun kimse yoktu baktım devamlı diyor
Şu an icin telasli olman gayet normal ilk oluyor galiba iş yerin de boyle bi durum. Emin olmak istiosun biri beni kameraya almis midir filan diye
Ben site sakini olsam kameraya cekerdim sizi ama işinden etmek icin degil Şantaj etmek icin Sen dua et de kameraya ceken olmasin işten kovulman senin icin daha hayirli olurdu
Devamlı kapıya baktık kameraya çekmesi zor ama işte gece 1 de biri neden durduk yere kapıya gelsin ki
Benim calistigim yerin karsisinda ki site 7/24ayakta gece 1 de kumes hayvani degillerse seninle isleri olmayabilir
Of inşallah cidden tek isteğim şu akşamla ilgili bir sorun olmaması.
Valla benim de temennim insallah biri kayda almistir seni Bi gece gelir izlettirir sana😂
Saol ya..
Dogruya dogru elin ogluna bi kulp takmissin sevgili ayagina iş yerinde yapmaman gereken bi Olay ceviriyorsun Korkmadan duşùncesizce sonra Emin olmaya calisiyorsun
Benim ki sahsi dusunce umarim basina bela almamissindir
Sonuclari agir olur yemin billah biri seni kayda alirsa gruba bile ikna ettirir o durum da seni
Yönetime gitmez mi benim bildiğim yönetime şikayet eder
Kadin cektiyse sikayet eder seni erkegin biri gorupte kayda aldiysa ve akilli bi erkekse yonetimle zaman harcamaz elinde ki kanit o kisi icin dezavantaj
Ben o site de oturan biri olsam seni ziyarete gelirdim bir gece😂
Peki kadınlar şimdiye şikayet etmiş ve beni şirket çağırmış olur muydu bugün pazar yönetim kapalı ama numarası var herkeste
Kendin de bi kadinsin kadinlari en cok sen anlarsin sen Boyle bi durum gorsen 1 dk durmaz ispiklemiştin yònetime
Akilli erkekler ispiklemez nemalanir bu firsatlardan
İzler mastürbasyon yapardım bişey olmaz ben annemleri gördüğümde bile normal karşılayıp izliyorum
Ama çalışanız sonuç olarak burada
Ama insansin sonuçta ha su var bana denk gelseydin kayda alıp şantaj yapardım
Peki o an tepki verir miydin
Hayır o an emin ol erkekler tepki vermez idi ama kadın site sakinlarinden birine denk gelmiş olsaydın şu an karakolluk olmustun
Sıkıntı yaratacak biri olsa o an yaratırdı dimi
Kesinlikle o yüzden rahat ol
Ama bizde yönetim var isterse ona şikayet edebilir etmez inşallah sabahı beklememiştir
Yok canim sanmam ileri gittinmi orsl falan
Yok be sadece kucağına oturdum
O daha kötü 🤣
Annemlerden biliyorum çünkü her kucaga oturan da da oluyor derler
Yaşın kaç bu arada istersen tkp rt konuşuruz
Benim tek isteğim dün akşamki şeyi kimsenin görmemiş olması buraya girmemin sebebi de o fikirlerinizi almak istedim
Anladım sıkıntı etme gören olsa şimdiye çoktan olan olmuştu rahat ol ama bidaha yapma yapıyorsan baska yerde yap hem dün cumartesi olduğu için milket evinde ilişki halinde idi
Dimi ya illa bi sorun çıkardı şimdiye
Kesinlikle bu saate kadar sorun çıkmamış ise rahatla git evinde dinlen
Ama bugün normalde yönetim kapalı ya adama video falan attılarsa uyanınca görürse
Takip gönderdim
Öyle bir şey olsa senin sirket havaya kalkıp inerdi adi leke olmaması için
İstek gönderdim kabul edebilir misin
Yazmaya seviyem de yetmiyor
Ben mesaj atamıyorum yeni olduğum için
Bende atamıyorum 🥹
Ben vereyim ama sil geri
Ver dersen yazcam
Sorun sıkıntı çıkmadı demi
İşten atılırsın. Şirket gece denetim yapmıyor mu? Ses duyulur, gireni görürler, ne cesaret? 5188 sayılı özel güvenlik kanun ve yönetmeliğinde bunun yeri kimlik kartının iptalidir. ÖGG görevlisinde bulunması gereken maddelere aylırı
Aykırı olduğunu bizde biliyoruz. Sitedeki birisi olsanız görseniz o an tepki verir miydiniz diye soruyorum sorum bu?
Belki grup yapardık, o anki ruh halimi bilmiyorum
Ya sabır 😂
İş yerinde onu yapan kadın her konuya da açık olan kadındır.
O an tepki vermezdim ama sikayette bulunurdum.
Yanlış iş yapmışsınız. görev yerinde böyle şeyler olamaz. ikaz ederdim.
Bişey olmaz keyfinize bakın
Çok büyük suç böyle bir şey ve gören biri olsaydınız o an tepki verir miydiniz?
Erkek arkadaşıma söylüyorum kimse görmedi diyor ama cidden takıntılı bi insanım bişey olmasa bari.
Hiçbişey olmaz rahat ol
İnşallah olmaz içim içimi yiyor şu an zaten gece 1 de geldi erkek arkadaşım sence dikkat çekmişmiyizdir bakan olmuş mudur? Anca bugün gidicem eve uyuycam uyancam bugün bitcek sorunsuz öyke rahatlıycam
Kurumsal değilse bişey olmaz
Nasıl kurumsal değilse yani
Güvenlik ßirketikurumsal mı
Kurumsal evet ama o an öyle gördüklerinde tepki vermezler miydi
Bence sıkıntılı. Evlerden bile görmüş olabilirler
Kapı evlere doğru değil görmeleri için gelip kapının arkasından içeri bakmaları gerekli
O zaman zor görmüşlerdir. Sadece öpüşme mi oldu
Kucağına da oturdum dediğim gibi anca kapıya gelip filmde kendi gölgelerinden içeriyi görebilirler ama çıkış butonu da klubenin kapısının yan tarafında erkek arkadaşım ben sürekli baktım için rahat olsun diyor da ben biraz panik atak bi insanım korkuyorum
O biraz kötü olmuş artık öyle yapmamaya çalışın yapmayın aslında gören olursa kötü olur işindej de olursun adın başka şeylere de çıkar
Bidaha zaten iş yerime de çağırmam
Gerçekten nasıl yaptım böyle bişey iş yerimde canım yaptım şaşıyorum kendime
O yakınlaşmış demekki sen de karşı koymamışsın. Yaşlsr kaç
İkimizde 23 inşallah gözükmemiştir
Yönetimin herkeste numarası var gören uğraşmak isteyen biri yönetimi ararmıydı direk sence
Arardı bence. Zaten şu an sıkıntı olmamışsa gören olmamıştır. Bundan sonra öyle şeyler yapmayın ama kendine yazık etme
Yok zaten asla iş yerime bile çağırmıycam
İyi edersin bence. Genelde böyle insanlarla mı takılıyorsun
İlişkiye girmedik üstümüzü çıkarmadık. Max geldiğimiz nokta kucağına oturmam.
Bence yine de çok yanlış bir şey
Saat kaç aralığıydı
1-3 arası
Görme oranı yüksek
Gece 1-3
Site sakini görse bu saatte haberin olurdu şikayet edecem diye uyuyamazdı bile :)
Dimi ya ama pazar günleri yönetim kapalı gerçi yönetimin numarası var
Zevk aldıysan düşünme bunları bişey olmayacak için rahat olsun
Of inşallah 🥹
Takipet
Güvenlik klubenin içinde kamera yok mu
Yok
Görmezden gelmek lazım bazı şeyleri
Nasıl yani sizin sitede bi güvenlik var çalışma esnasında böyke bir şey yapıyor görmezden mi gelirsiniz
Evet ne varki hepimiz insanız zevkimizi yaşamıcaksak
Şantaj yapıp insanlarin psikolojik olarak tramvaya mi sokmak gibi niyetim yok
Ama bizim paramızı site sakinleri veriyor ben şikayet ederdim sanırım öyle bir şey görsem
👍👍
yok yok görmemiştir.
Bana engel at
Şantaj yaparım
Belki bende faydalanırim senden
Nerdesin bende kulubedeyim
Meslektas
sevgilin düşüncesiz
Vermem zevk aldın mı
Zevkin kralını almıştir
@Ardayanlız yani
Acayip zevkli olur. Kafamda kurguladım da
@cicekkizotuz
@cicekkizotuz benim soruma görüş paylaşmışsın ama site yoğunluğundan göremedim. Ne yazdığını