Canlarım size şöyle anlatmak istiyorum. Ben 14 yaşımdayken annemle babam boşandılar, annem de başka bir adamla evlendi. İşte bu adamın bir oğlu vardı benden 3 yaş büyüktü, abi falan istemiyordum ama yapacak bir şey yoktu o zamanlar. En azından ablam var alışacağız mecbur dedim. (burası neden üvey abim olduğuyla alakalı.) Asıl konuya geliyorum. Şu anda 21 yaşımdayım ve bu zamana kadar üvey abimden ne bana karşı ne de ablama karşı hiçbir şekilde kötü bir tavrını, hareketini falan görmedim. Fakat şu sıralar bana karşı bir garip davranıyor. (iyi mi desem kötü mü desem bilemedim işte.) Eskiden sanki gerçek abi kardeş gibiydik iyi anlaşıyorduk, şimdi ise bana daha da yakın olmaya başladı ama ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. Nasıl desem, evde yemek hazırlarken geliyor arkamdan sarılıyor, saçlarımı kokluyor, bazen bana sürtünmeye çalıştığı oluyordu ama ben öyle anladım herhalde diye düşünüyordum zaten çekilir misin dediğimde de çekiliyordu, bir keresinde de abimi bir arkadaşıyla konuşurken duydum, işte hoşlandığım kız çok güzel, mükemmel falan diye anlatıyordu. Burada da aslında başka bir kızdan bahsediyordur benimle alakası yoktur diye düşündüm. Ama galiba yanılıyorum. Ablam mesela morali bozulduğu zaman dışarıya çıkıp bir hava almak falan istiyor, beni de çağırıyor gel beraber gidelim şöyle sahile falan diye, oradan atlıyor işte sen tek başına gidemiyor musun kalsın evde kızcağız biz oturalım sen bir git gel diyor. Daha nicesi de var ama bir tanesini söylemek istedim. Yani gerçekten üvey abimle aram iyiydi ablam benim nasıl öz ablamsa onu da sanki öz abimmiş gibi seviyordum ama şu sıralar biraz soğuk veya mesafeli davranmaya çalışıyorum. Bana bakarken çok yakalıyorum, bir keresinde bana bakarak dudağını ısırmıştı (bunu neden yaptığını bilmiyorum valla :)) Demek istediğim abim gibi sevdiğim birini başka türlü düşünmek istemiyorum ama sonuçta hep aynı evdeyiz yani bana daha da yakınlaşır mı acaba diye düşünüyorum ve biraz da korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Not: Arkadaşlar hepsi gerçek. Gecenin şu saatinde sırf düşünmekten uyuyamadığım için yazıyorum, başkalarının da düşüncesini almak için. Yok güzel hikaye, yok şöyle yok böyle diyecekseniz yazmayın. Fikirlerini sunanlara da şimdiden teşekkür ediyorum, ne yapmam gerektiği konusunda lütfen beni aydınlatın 🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer