Patronum bana gözlerimin içine bakarak "seninle daha bunu bunu yapacağız sana bunu göstereceğim" diyor. Beni teselli edip duruyor. Arkadaş canlısı olduğu için mi yoksa neden bir insan öyle derin bakar birine? Çok şaşırıyorum hallerine. Ben 23 kendisi 28 yaşında.
Yanlısı olmadıysa olmayacağı anlamı taşır mı sence. O zaman tavrınızdan rahatsız olduğunuzu belirtin. Kadın değil o zaman arkadaşınız ortada bir rahatsızlık var bunu hemcinsinize ifade ediyorsunuz ve size inanmıyor olacak , enteresan.
Sevgilisi olmasın varsayalım, sonuç ne değişecek böyle bakmaya devam ederse bu konu neden böyle bakar olarak bir sorumu sordurur yoksa hakikaten bir rahatsızlık ihtiva eder mi sende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yuz verme boyleleri iftira bile atar uzak dur konusma
İftira derken?
Senden başka kim var istediniz de
Ne demek istediğini anlamadım tam olarak?
Çalıştığınız yerde senden başka mesai arkadaşın var mı.
Evet var. Hem de benimle aynı pozisyonda çalışan biri olmasına rağmen sadece bana karşı böyle ilgili
Peki o arkadaşınız bu durumun farkında mı , farkındaysa ve onunda elinden bir şey gelirmi ispata gitseniz. Üst amirleriniz yokmu, bildirilse
Iyi tamam da şimdiye kadar yanlışı olmadı ki adamın. Kadın bana paranoyak diyecek böyle birsey anlatsam
Diğer amirle arası çok iyi hayatta inanmaz bana
Yanlısı olmadıysa olmayacağı anlamı taşır mı sence. O zaman tavrınızdan rahatsız olduğunuzu belirtin. Kadın değil o zaman arkadaşınız ortada bir rahatsızlık var bunu hemcinsinize ifade ediyorsunuz ve size inanmıyor olacak , enteresan.
Kadın kızdı diye teselli etti zaten
Kadın bana gıcık yani şimdi anlatsam kafamdan uydurdum sanacak hem ortada birsey yok
Rahatsız oluyorsun peki
Rahatsız Oluyormusun peki
Rahatsız eden tek şey sevgilisi olduğu halde o derin bakışları. Belki de nefret besliyor...
Sevgilisi olmasın varsayalım, sonuç ne değişecek böyle bakmaya devam ederse bu konu neden böyle bakar olarak bir sorumu sordurur yoksa hakikaten bir rahatsızlık ihtiva eder mi sende
Birsey yapmadigi sürece sorun görmüyorum. Önemli olan bakışı değil amacı
Her bakış bir sonuç doğurmazmı
Adam seni yakında yiyecek
İroni mi bu?
Gayet ciddiyim
Ama sevgilisi var? Gayet mutlu gibi hatta
Onu seviyor seni istiyor. Farklı şeyler
Bana tavsiyen nedir?
Ciddi dur. Resmi davran
Zaten farklı değilim ki
Her zaman sizli konuş
E ama zaten öyleyim iyice yaklaşıp gözlerimin içine derin derin bakıyor. Bence arkadaşça olabilir belki de kişiliği öyledir
Yakında öper seni
Yok öyle şey. Hiç bir kadının acısına neden olamam
Fikrini soracağını sanmıyorum
İşinden olur kendi bilir
Sen patron musun
Hayır o patron
Nasıl işinden olacak
Onun üstünde de şirket sahipleri var
Seni öpünce işten mi atılacak
Tespit edebilirsem evet
Kameraya mı çekeceksin
Ya öyle birsey olursa şoktan işten çıkarım herhalde. İçim içimi yer
Temas oluyor mu
Teselli ederken sarıldı birkere o kadar çok fazla bir yakınlık yok
Neyden teselli etti
Benimle ilgilenen başka kadın patron var o bana biraz kızdı. Bu da fazla kafana takma işini çok iyi yapıyorsun diye sarıldı gözlerim doldu çünkü
Bahane bulmuş
ooo maaşa zam geliyor djdjdjsj