Merhaba arkadaşlar,
13 yıllık evliyim. Ben 36 eşim benden 4 yaş büyük bir kadın. Son bir kaç aydır kendine devamlı bakmaya başladı. Saçları için internetten gördüğü iksirleri hazırlamaya başladı. Yüzüne çeşit çeşit maskeler almaya başladı. Vücuduna çeşit çeşit losyonlar almaya başladı. Beni düşündüren şey ise yaklaşık 3 aydır s. KS hayatımız maalesef yok. kendisi istemiyor. bende kadınlık duyguları yok artık diyor. sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bu erkekler neden böyle hiç anlamıyorum kadınlar biraz kendine bakmaya başlayınca hemen akıllarına farklı biri geliyor düşündüğün şeyi söyleyeyim karın seni aldatıyor mu diye milletin yazmasını bekleyeceksin ama ne alakası var insan sevişmek istemiyor olabilir belki yaşıtlarına baktı kendinden genç göründü o da bir karar aldı bundan sonra kendine bakacak bakım yapacak ne var bunda
peki aynı şekilde bir erkek kendine bakmaya başlarsa ne bileyim spor salonuna gidip, giyim tarzını vs vs. değiştirirse siz ne düşünürsünüz bir kadın olarak. Kendine bakmamasından yana değilim tabikide ama bir kaç ay öncesine kadar ben kendine bak derken hep havada kalıyordu söylediklerim. Hatta kavga bile çıkarıyordu şimdi ne değişti? sevişmek konusuna gelirsekte kusura bakma ama bir kadın 3 ay boyunca eşiyle bu işi yapmıyorsa bir yerde bir sorun vardır demekki...
@soran belki sorun sendedir? Yaşı kaç olursa olsun gördüğüm çoğu erkek kendisini hep mükemmel sanıyor ve bir kusur hata aramıyor kendisinde.
Belki kendine bakım yaptığı için artık kendini beğeniyor olabilir senin de aynı şekilde olmanı bekliyor olabilir bu yüzden sana yanaşmıyor olabilir mesela dişini falan fırçalasan ter kokusuna dikkat etsen traş meselelerine dikkat etsen ortada bir sebep yokken neden olmasın ki yani çok saçma Biraz zihniyet meselesi bu senin dediğin yani kendine bakmaya başladığı anda karşı cinsin aklına farklı şeyler geliyorsa ya zihniyeti bozuktur ya da paronayaktır ya da ya da işte
@flawsome25 kadın dayanışması yapıyorsunuz. çok şükür herhangi bir sorunum yok. siz kadınlar yüzünden bizde dışarıda takılıyoruz maalesef. burada cinsiyetçilik yerine gerçekten düzgün cevap verenler olursa sevinirim. hayırlı akşamlar size...
@soran benim burada savunduğum erkek de var kadın da ama sen illaki kendi fikrin olacak diyorsun ve başka fikirleri kabul etmek istemiyorsun Bu yüzden ya egoist bir insansın tek ben haklı olurum diyorsun ya da haksız olduğunun bilincindesin ama bunu kendine yediremiyorsun.
siz gerçekten beni anlamak istemiyorsunuz. anlasanız zaten böyle saçma sapan cevaplar vermezsiniz. sen beni tanıyormusun hayır. benim nasıl bir bakımlı biri olduğumu biliyormusun hayır. benim aklıma farklı bir şeyler gelse soruyu ona göre sorardım. ama ne yazık ki sizin aklınıza o şekilde geliyorsa zihniyet ve paranoyaklık maalesef sizde var gibi duruyor.
Ben sana sorunlu bir insansın demedim belki sorun sendedir dedim Ama sen sanki kendinde bir sorun varmış gibi tepki veriyorsun şu an ve boş yere kadın dayanışması yapıyorsunuz diyorsun, bu şekilde konudan kaçmaya çalışıyorsun. Bu tavrından sonra ben sende kesinlikle bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çünkü yarası olana bastırdığında canı acır 🙂
Yinebens de ihtimallerden bahsediyor kimse sana şöylesin böylesin demiyor artık şunu bir idrak et ya
@flawsome25 senin yaşın 20 benim yaşım 36. ben burada kendi fikrim olacak diye bir şey demiyorum. veya farklı bir fikirleri kabul etmeyeceğimde demiyorum. ve benim egoist biri olduğumu nasıl anladın. inanırmısınız sizin gibilerle gündelik hayatta çok uğraşıyorum. özellikle siyasitçi ağızla konuşuyorsunuz. lütfen soruma saygı duyarak cevap veriniz. karşı cinsinizi suçlayarak değil.
@flawsome25 maalesef benim yaram yok. sanırım sizin yaranıza tuz bastım da canınız acımış. galiba siz aldatıldınız ki bu şekilde konuşuyorsunuz. inanın insanların yazdığı kelimelerden nasıl bir kişiliği olduğunu iyi anlarım mesleğim gereği. saygılarımla...
Neden bu kadar tepki verdim bilmiyorum sonuçta seni tanımıyoruz objektif bir yorum yapmak istedim ben de evli biriyim insan o dediğin şeyi her zaman istemiyor olabilir hatta yeni evli olmama rağmen bir ayı geçiyor bazen beraberlik yaşamadığımız oluyor çocuğunuz falan var mı bilmiyorum onların stresi olabilir başka şeyler olabilir yani bilmiyorum ya karşına alıp konuş bu kadar rahatsızsan seni bu kadar düşündürüyorsa başka bir şey diyemeyeceğim dediğim gibi
teşekkür ediyorum ilk öncelikle bu şekilde bir cevap verdiğin için. konuyu şöyle kısa bir özetlemek gerekirse bir şirket sahibiyim. İşim gereği günde onlarca insan ile gerek telefon gerek ise yüzyüze görüşüyorum. Eşim geçtiğimiz yıl EYT'den emekli oldu. Bundan 3 ay öncesi dönersek ailesi farklı bir memlekette yaşıyor. Oraya götürdüm kendisini bir kaç hafta kalsın kafasını dinlesin diye. O taraftan geldikten sonra bu saydığım değişimler başladı. Benden uzaklaşmalar. Benimle konuşmamalar vs. vs. şu an ise sadece iki çocuğumuz var diye benimle konuşuyor bende aynı şekilde. İlgisizlik diyebilirsiniz ama ilginin alasını gösterdim ve beni hep ilgisizlikle suçladı. Bencilce tavırlar sergilemeye başladı. Beni ailemin yanına farklı cümleler kullanarak aşağılamaya veya manipüle etmeye çalışıyor. Dışarıda ise dediğim gibi çok tanınan bir insan olduğum için durup dururken laf söylerek beni tahrik etmeye başladı. İş boşanma konusuna kadar geldi. Madem öyle boşanalım herkes yoluna baksın dedim. Ben boşanmayacağım diyor. anlamıyorum.
Belli bir yaştan sonra aile içerisinde de bazı şeylere tahammül etmek zor oluyor diye düşünüyorum bunu ben kendim annemde yaşadım çok sakin bir kadın 45 yaş sonrasında böyle bir her şeye alınma Gücenme sanırım menopoz döneminden midir nedendir nedense eşinizin aldatcağı ihtimali aklıma gelmedi belki şöyle bir şey olmuş olabilir şehir değiştirdi ailesi biraz dolduruşa getirmiş olabilir veyahut da artık emekli oldu size maddi olarak ihtiyacı kalmadığı için gerçek karakterini artık ortaya çıkardı veya dediğim gibi geçici bir dönemdir bunalmış olabilir yani evliliğinizi inşallah kurtarırsınız Allah herkese güzel geçim versin
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. evet emekli olduktan 6 ay sonra bu sorunlar boy göstermeye başladı. özellikle muhattap dahil olmuyor benimle tabi bende onunla olmuyorum. eve gidiyorum yorgun argın yemek yiyecekmisin demiyor. doğru düzgün yemek bile hazırlamamaya başladı. sadece çocukların karnını tost yapıyor doyuruyor. gece eve gidiyorum bulaşıklar masa üstünde her yer her yerde. evinede bakım yapmıyor. ama tabi şüphelendiğim durum var nasıl derseniz. her gece eve gidiyorum hep havlusu ıslak bir insan her akşam duş alır mı diye sorgulamaya başladım. Daha önceleri ben duş almıyor diye tartışıyordum onunla git duşunu al öyle gel diyordum yatağa şimdi durum çok farklı. bakıcaz artık. öyle bir şeye yeltendiyse ona neler yapabileceğimi biliyor zaten. kimse içinde elimi kana bulamam. belge bulurum şirket avukatına veririm davayı açarım onu ailesine rezil ederim. sokağa çıkamaz duruma getiririm yazacağım iki yazıyla...
Tabii ki onu en yakından siz tanıyorsunuz dediğiniz gibi şüpheleniyorsanız yakın takibe alın farklı programlar var ne bileyim umarım öyle bir şey yoktur ya hoş bir durum değil kadın içinde erkek içinde kaç yaşında insanlarsınız genç değilsiniz ki hani diyeyim yirmili yaşlarda bir hevese kapıldı ya da kandırdılar falan olabilir belki sizden ilgi alaka görmüyorsa dışardan biri ilgi gösteriyorsa falan hoşuna gider hepimiz nefis şeytan taşıyoruz yani tatlı gelmiş olabilir ama hak hukuk adelet var sevgi ilgi bitmişse zorlamanın bir alemi yok yani saygısızlaşmaya hiç gerek yok boşanırsınız olur biter biter
bu akşam konuştuk fakat benim sorduklarıma cevap bulamayıp beş sene veya 7 sene önceki sözleri önüme sunmaya başladı. bende bunları boş ver dediklerime cevap ver dedim. her şey bitmiş zaten yarın avukata gidelim diye diye ağladı.
Çok üzüldüm. Peki hayatında biri var mı bi şey dedi mi
İlgi falan bahane şeyler. Biseyler yaşıyor olabilir. Dikkatli ol. Çok şüpheli durumu anlattığın hareketlerine göre
kral elim kolum iki kulağımda her yerde var. her şeyini takip ettiriyorum. ilk başta bende önemsemedim ama ciddi ciddi şüphelenmeye başladım desem yeridir ama bunu aklıma bile getirmek istemiyorum.
Şüphe varsa vardır kralım. İnsanlar hisseder. Sende hissetmissin. Zaten saygısı da kalmamış sana. Sevgi biter de saygı bitmemeli.
kral zaten saygı yok. işim gereği inanın binlerce insan saygı gösterirken o sadece beni aşağılıyor. sevgim vardı oda bitti zaten.
Aşağılıyorsa çekme bu işkenceyi kralım durumun iyi sanırım. Sal gitsin görsün dünya kaç bucak