Kumarbaz adamdan kurtulmak?

BuMerhaba. Ben yeni boşandım. Sebebi de kocam olacak sahsiyetsiz telefondan kumar oynuyormuş. Ben uyurken mobil şifremi biliyordu benim adıma 100 bin çekmiş. Mesajları da silmiş ben de hiç girmiyordum malum öbür ay başlıyor kredi ödemeleri. O süre zarfında utanmadan nasıl yuzume baktıysa. Ailesini dolandırdı arkadaslarindan borç almis artık neyi bahane edip aldıysa. Neyse en son durmadı altinimi çaldı. Ben de 5 ay aileme dememistim işten de atılınca ordan da çalmış. Ailem öğrendi. Neyse anlaşmalı bosandik. Fakat bazen aklıma geliyor bunu bana nasıl yapar diyorum. O kadar yüzsüz olmuştu ki bir özür bile dilemesi üstüne bana evliliği yurutemedin dedi. Şans vermemisim 6 ay şans verdim aileme bile demedim ben suçlu oldum. Bekarken de varmis ufak oynuyormuş. Asla hakkım helal değil beddua ediyorum. Bu kumarbazlar nasıl böyle gurursuz oluyor? Hırsızlık dolandiricilik yapıyor. Sizce bunlar düzelir mi? Asla duzelmesin istiyorum. Bir de şunu sormak istiyorum. Bu adam bana bir kere bağırmış kul değil. Şunu yap desem yapar bir şekilde öbür yandan da durmadan adıma kredi çekiyor. Ben sinir krizleri geçiriyorum şifreleri degisiyorum bir şekilde tekrar çekiyor. Altın konusunda kahrolacagimi bildiği halde çantamdan bilezigimi almış. Hiç utanma yok yani bu adama iyi de diyemiyorum kötü çok kötü biri fakat bana eziyet etmedi hakaret etmedi. Bu nasıl bir tezatlik? Bu bağımlılık nasıl bir şey ki yuvanin bozulacagini bile bile devam etti?

Kumarbaz adamdan kurtulmak?