Bende saygı duyarım ama namazda Allah'ım ben neden yalnızım diye dua edemem çünkü bombaların altında ölen bir çocuğun duasını duymayan tanrı benim gibi birinin duasını sil! emez bile
Hiç düşündün mü bu sana huzur veriyor mu sadece sorumluluklardan mı karışıyorsun benim aklıma takıldı madem böyle düşünüyorsun neden yapmıyorsun ben olsam öyle bir şeye inanacağım her günümü aşırı iyi geçiririm yediğim önünde yemediğim arkada
Hayır onların sınavı kaldı ki kimin duası kabul olacağı belli değil. Bir şey diyeceğim Allah sevdiği kula bela verir. Düşünsene en çok Peygamber efendimizi seviyordu buldu mu huzur hayır öyle düşün. Oradaki kardeşlerime baksana bir bir de burada Müslümanım diye geçinenlere.
Bak ilahi adalet er geç bulur hiç mi tuhaf gelmedi sana kötülük edenin yıllar sonra da ondan sonra da o kişiyi bitirdiği. Hiç aklından bir şey geçirdin de o olmadı sen istedikten sonra zamanı ise o senin olur. O çocuklar en azından öbür tarafta huzurlu olacak ya sen peki bu Dünya 'da huzur bulamadığın gibi öbür tarafta da huzur bulamayacaksın mantıklı mı geliyor bu Dünya 'nın kendi kendine olduğu kabul ediyorum insan olarak çok şey yapabiliyoruz ama bu evren kendiliğinden mi oldu?
Yok kardeşim ben sadece bilgilendirmemi yaptım inanıp inanma sana kalmış dinde zorlama yoktur. Ama üzerime düşeni yaptım mı evet ama şunu bil ki senin en çok Allah'a ihtiyacın var başka kimseye değil
Sonsuz kombinasyonların ve olasılıkların olduğu bu evrende Tanrı beni yarattı ve benim onu bulamamı ve onu bulunca da somut olmayan bir delille ona inanmami ve buna inanmazsam da beni yakacağını söylüyor. BKM mutfaktan daha komik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yoldaşlar diyince güldüm Kuzey Kore'de miyiz
Hayır sadece Yalnızlık grubunda birisini arıyorum
Ben de sapım sorun yok 🤣 ama sorunumu sorun olarak görmüyorum ben her işi kendim yapıyorum 😉 evet bu gidişle 20 'ye de sap gireceğim misss
Ben sap olmak istemiyorum.
En azından bir günlük
Kankim seni mastürbasyon da kesmezdir o zaman birini bulak yoldan geçen biri bile olur sjsjsjsj
Ya ben seks anlamda demedim mk
Sadece bir günlüğe sevgililer gibi rol dedim
Anladım ilkokul çocuğu gibi tutacaksın sonra gezdirsin tüm şehri tamam daha masumane düşüneceğim
Neyse boş ver 🚬
Aga be 🙃 kız arkadaşların da mı yok ben her aklımdaki şeyi onlarla yaptığım için karşı cinse ihtiyaç duymuyorum
Now now now
Sadece bir şey yapmadım noodle yeme karşılıklı bunu o kişiye saklıyorum çok zevkli bir şey bence
Gelip geçer mesafeler bulur kızım nasip ise Allah'a dua et 💗
Ben Allah'a inanmıyorum
Allah önce susuzluktan ölen kulunun duasını kabul etsin
Saygı duyarım yine de yalnızlık da gelip geçici onu da sev bir noktada ölünce tek kalacaksın evlendiğin kişi bile bırakacak
Seni bu konularda yargılayamam başıma geldi inkar ettim bir ara her şey kötü gidiyordu ondan sonra oturu
Sonsuzluğa karışıp gidicem ve duvardaki bir tablo olucam
Oturup ağladım ve tuhaftır sonrasında ne kadar şey istedi isem kabul oldu o sıra tek dayanağım namazdı başa gelmeden anlamazsın.
Bende saygı duyarım ama namazda Allah'ım ben neden yalnızım diye dua edemem çünkü bombaların altında ölen bir çocuğun duasını duymayan tanrı benim gibi birinin duasını sil! emez bile
Hiç düşündün mü bu sana huzur veriyor mu sadece sorumluluklardan mı karışıyorsun benim aklıma takıldı madem böyle düşünüyorsun neden yapmıyorsun ben olsam öyle bir şeye inanacağım her günümü aşırı iyi geçiririm yediğim önünde yemediğim arkada
Ok!!
Hayır onların sınavı kaldı ki kimin duası kabul olacağı belli değil. Bir şey diyeceğim Allah sevdiği kula bela verir. Düşünsene en çok Peygamber efendimizi seviyordu buldu mu huzur hayır öyle düşün. Oradaki kardeşlerime baksana bir bir de burada Müslümanım diye geçinenlere.
Evet bu Dünya adil değil ama onlar Cennete gidecek o çocuklar peki ya biz?
Ya bi sus mk, çocuk açlıktan ölüyor ağa.. bırak hayatını yaşasın bakalım ne edecek nasıl sınav verecek sjskks, yok Allah siniyor onu puhahaha
Düşünsen sen de huzuru bulacaksın bir kere en basitinden düşün seni kimse bilmiyor belki ama Rabbin her gün seni 5 vakit görmek için huzura çağırıyor
Gerek yok benden daha vahim durumda kullarına yardım etsin, bı de Nihat Hatipoğlu ağzıyla konuşma mj
Bak ilahi adalet er geç bulur hiç mi tuhaf gelmedi sana kötülük edenin yıllar sonra da ondan sonra da o kişiyi bitirdiği. Hiç aklından bir şey geçirdin de o olmadı sen istedikten sonra zamanı ise o senin olur. O çocuklar en azından öbür tarafta huzurlu olacak ya sen peki bu Dünya 'da huzur bulamadığın gibi öbür tarafta da huzur bulamayacaksın mantıklı mı geliyor bu Dünya 'nın kendi kendine olduğu kabul ediyorum insan olarak çok şey yapabiliyoruz ama bu evren kendiliğinden mi oldu?
Off şu an felsefe ve din konusuna girememem işim var
Yok kardeşim ben sadece bilgilendirmemi yaptım inanıp inanma sana kalmış dinde zorlama yoktur. Ama üzerime düşeni yaptım mı evet ama şunu bil ki senin en çok Allah'a ihtiyacın var başka kimseye değil
Boş bir anında kafa yor günün iyi geçsin 🙃
Sonsuz kombinasyonların ve olasılıkların olduğu bu evrende Tanrı beni yarattı ve benim onu bulamamı ve onu bulunca da somut olmayan bir delille ona inanmami ve buna inanmazsam da beni yakacağını söylüyor. BKM mutfaktan daha komik
Uf hediye mediye alamam
Hediye vermene gerek yok ki
Sadece ben keko sevgili rolü yaparım sende asko kız taklidi 😭
Gel olalım askim
tamam özelden yaz, gülüm 🤭👾
Kutuyu kapatmissin yavvvruum 🤤
Şimdi dene ceylan gözlüm