- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşla alakalı değil, kişilerin evlenecek ve evliliği sürdürebilecek olgunluğa sahip olmasıyla alakalı. Evliliğin bilincinde olan bir insan ile evliliği mutlu bir şekilde sürdürebilirsin. Bilincinde değilseniz ne kadar severseniz sevin olmaz o iş.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlendigim için değil ama erken evlendigim için pişman oldum , okumak istiyordum ve dinimi çok iyi bir şekilde öğrenmek istiyordum, haramı helali iyi bir şekilde öğrenmeli insan ki haram lokma yemesin sonuçta bu doğacak çocuğa da sirayet ediyor yememisimdir diye düşünüyorum, İnşaAllah.. bir de ilk gecede yapacağın önemli şeyler var bunlar çok önemli bilgisiz olduğunda çocukların yaramaz agresif dur durak bilmeyen çocuklar olabilir evlilik hakkında çok ince bilgiler var keşke detaylı bilseydim diye pişman oldum.. besmeleli abdestli namazlı olsun evlilikleriniz
61 Yorumla
kiminle evlendiğine bağlı. yaş tabiki önemli bir etken. hiçbirimiz bir önceki yaşımızdaki aklımızı beğenmiyoruz. bu yüzden önemli olan doğru insanı bulabilmek. eğer bulduğunu anladıysan evlenmekten başka çaren kalmıyor zaten. yine de 24’ten sonra evlilik düşünmek daha iyi gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı olsun
- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılbenim kuzen 19 da evlendi cok mutlu eğer evleneceğin kisi olgunsa cok iyi diyor ama ben sanssız bi insan olarak asla evlenmeyi dusunuyorum bi de onla ugrasamam
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılYasayan da var yasamayanda. Sadece yaşa bağlamak doğru olmaz. İleri yaslarda evlenip aradığı doğruyu bulamayan da çok
42 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı
- +1 yıl
Tesekkürler😊
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Mesleğin altin bilesiğin olsun ve evlilik sorumluk demektir bunlari bilerek evlenmek gerek... ve sevgilik, nisanlilik dönemi asla evlilik dönemi gibi kalmaz yani herseyi bilincinde olup hayal kirikliğa uğramamak gerek, bide bi Hobbyin bi uğrasin olsun... evlilk bi değisiklik icin yapilmamali.
10 Yorumla
+1 yılesra erolu her gün izleyip, hala böyle düşünenleri anlamam.
"erken evlilik iyidir." ninni olarak dinliyorlar sanırım programı.
gelelim benim yorumuma, doğru olan şu ki, pişmanda edebilir etmeyedebilir, belirsiz.
Kendisine saygısı olanın sanada saygısı olur, böyle biriyle evlenmek pişman etmez,
ama yüksek ihtimalle kendine saygısı olmayan biri çıkacağından, pişmanlık olur.
İzledikleri programda bunun kanıtıdır.
10 Yorumla
+1 yılAyakların yere basmadan evlenmemelisin. Gezmek görmek öğrenmek ve bu sırada tanıdıklarınla geniş ve ciddi yollara girmek gerek. Evlenmek, çocuk, ev hali az zorlamayacak. Hazır olmak lazım.
10 Yorumla
+1 yılGenç yaşta bir hanzo erkekle veya çingene kılıklı bir kızla evlenen pişmanlık yaşar. İki düzgün insam birbirini bulmuşsa daha da erken evlenmeyi bile ister.
10 YorumlaKarşındaki kişiyi tanıman lazım bu çok önemli ve çok ta acele olmamalı doğru kişisi ise olsun hayırlısı ise olsun diye düşün
21 Yorumla- +1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen 26 yaşında evlendim şimdiki aklım olsa 18 yaşında evlenirim erken evlenmeni çok büyük avantajları var
22 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Mesela arkadaşım benimle yaşıt oğlu askerden geldi adam işleri ona bıraktı kendisi geziyor ben hala çocuk peşinde koşuyorum benim yaşımda dede olup Torun seven var biz daha okul derdindeyiz... hayat bitiyor... erken yaşta hayatı düzene sokmak var erken yaşta sorumluluk almak var fatih Sultan Mehmet 21 yaşında çağ açmış biz evlensek mi diyoruz vizyona bak
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim aptal kuzenim 18 yasında evlendi köylü biriyle simdi köyde cocugun ana babasıyla yasıyor bende görüşmüyorum onunla böyle bir slaklık yaptıgı icin erken yasta evliliği de önermiyorum 25 yaş ideal
10 Yorumla
+1 yılduruma göre değişir. neden pişmanlık yaşasın. erken yaşta çocuk sahibi olup çocuklarını zamanlıca büyütür, evlendirir torunlarını görür,
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları 40 yaşında evlense bile erken sayılır
12 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü çocuk gibiler vuvuig
Cevap sahibi+1 yılBazıları için öyle, emre ve volkan amsitardamda evlendiler mesela gayet mutlular
Aklı varsa ya da olan aklını kullanabilirse büyük avantaj demektir
21 Yorumla- +1 yıl
Nedir bu büyük avantaj?
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik cok isterim her insanin kaderi bir degil bosana da iyi yuvasi olmayanin da kaderi ne diyelim
20 Yorumla
+1 yılHayır yaşamazlar tam tersi erken yaşta anne baba olurlar,,, vücut kendini hemen toparlıyor.
10 YorumlaDoğru çok erken yaştan bahsediyorsak evet. her şey zamaninda güzel aceleye gerek yok
10 YorumlaYanlış kişiyle evlenenler ya da evlilik için yanlış kişiler pişmanlık yaşar, zamanla alakası yok.
10 Yorumla
+1 yılyaşarlar çevremde çok duyuyorum erken evlenip sonra sıkılıp ayrılan, olan çocuklara oluyor
10 YorumlaGenel olarak erken evlenenler pişman oluyorlar
10 YorumlaEvlilik nasıl bir şeyse erken evlenende pişman, geç evlende pişman, hiç evlenmeyende.
10 YorumlaBilmiyorum ama etrafa bakınca çatır çatır evleniyorlar aw 🙄
16 Yorumla- +1 yıl
Senin yaşındakilerde evlenmiyodur ya
- +1 yıl
ne ara evlendilerde çocukları var yuh :D
- +1 yıl
O zaman sen evde kaldin diyormuşum 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılNet yaşar, evlilik her yaşta pişmanlık o ayrı
420 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@Sitemkarım sen ne düşünüyorsun bu konuda?
- +1 yıl
Evlilik şans işi , uyum ve rahatlık olursa keyifli bile olabilir , sıkmadan bunaltmadan ama saygıyı kaybetmeden
Cevap sahibi+1 yıl@Sitemkarım bu ülkenin kaderinde yok şans diye bişey. Ve o şans 10 kişiden birine ya uğrar ya uğramaz boşuna evlenen herkes soluğu mahkemede almıyor
- +1 yıl
Sen evliliğe sıcak bakmayanlardansın o zaman
- +1 yıl
İlişkiye nasıl bakıyorsun?
- +1 yıl
?
Cevap sahibi+1 yıl@Sitemkarım artık bakamıyorum evet. Onunda şartları var mesela sadakat ve dini nikah gibi
- +1 yıl
Adlında senin kriterlerini sağlamak zor olmamalı
Cevap sahibi+1 yıl@Sitemkarım zor değil zaten ama başka şartlar da var mesela aynı şehirde olmak, kadına değer ve tabiki beğeni ve aşk 😉
Cevap sahibi+1 yılAynı evde yaşamak zorunluluğu da olmamali ama tabi sınırsız görüşme saat farkı olmadan. Her zaman yanında olabilmek gibi
- +1 yıl
Hangi şehirdesin ki?
- +1 yıl
Daha detaylı konuşabiliriz istersen
Cevap sahibi+1 yıl@Sitemkarım İstanbul konuştuk senle Sinan kılıç. Olmadı uymadı
- +1 yıl
Sinan kılıç?
O ben değilim demekki
Cevap sahibi+1 yılSensin bunu kendin defalarca söyledin bu hesapla da konuştuk ve sen Ankara , zaten uymaz
- +1 yıl
Gerçekten o dediğin kişi değilim ama doğru Ankaradayım , yarın İstanbuldayım 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Sitemkarım peki Instagram yaz profilinde foto olsun
- +1 yıl
Profilde aslan resmi var yazarsan koyarım kendiminkini
- +1 yıl
İlle birler olmasına gerek yoktu ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence evlendiğin kişi önemlidir çünkü erkek yaşta evlilerde görüyorum mutsuzda görünmüyor içini bilmeyiz tabii
10 YorumlaPişmanlık yaşayıp yaşamayacağını evleneceğin insan belirler yanlış insan hep yanlış getirir doğru insan sana daha fazla genç yaşlar katar
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAksine insanlar olabildiğince erken evlenmeli ki yanlıştan döndüklerinde iş işten geçmemiş olsun.
20 YorumlaKarşındaki kişiye bağlı aynı pencereden bakarak büyüyorsa çok zevkli olabilir. Ama fikirler çatışıyorsa iki tarafta farklıysa o olmaz
00 Yorumla
+1 yılPişmanlık yaşamak için bile bir bilinç düzeyine erişmek gerekir. Kimi genç evlenen çiftler, bu bilinç düzeyine dahi erişemezler...
00 YorumlaPişmandir bence bekarlik sultanlık modunu hiç yaşamıyorlar akıllarının bir tarafi hep orada oluyor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılAksine. Geç yaşta evlenen daha pişman
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çok nedeni var. En çok da birlik olmayı hazmedemezler.
Çok mutlu olan görmedim ehline denk gelmek önemli belkide
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen ve çoğunlukla.
Sebebi ise yaşının genç olması değil, yaşı genç ise hızlı karar verilmiş bir evlilik olmasıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik aceleye gelmez yoksa pişman olursun geç olsun güç olsun.
10 Yorumla
+1 yılHer yaşta tecrübe edinmen gereken şeyler var. Hayatını daha yaşamadan, hayatın ne olduğunu da bilmeden evlenirsen sonu ayrılık olur. Bekar hayatına özenmeye başlarsın
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama 30 uma kadar evlenmeye pişmanlık yaşar onu biliyorum kendimden
00 Yorumla
+1 yılKaynanam gerçek yüzünü görseydim evlenmezdim
00 Yorumla
+1 yılNe kadar genç? Ben genelde 25 yaşına gelmeden evliliği doğru bulmuyorum
00 YorumlaTanıdıklarım hep pişman maalesef. Belki pişman olmayanlar da vardır ama benim çevremde yok.
00 Yorumla
+1 yılDönem dönem illaki oluyordur
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
O kadar büyütmemek lazım normalde de günlük hayatta aldığımız kararlardan pişmanlık duyduğumuz gibi
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu an yaşları 30 civarı olup 20-23 yaş arası evlenmiş birkaç erkeğe bu soruyu sorduğumda aldığım cevap şuydu: "Keşke daha erken evlenseymişim."
10 YorumlaEvlilik her yaşta pişmanlıktır yavrum
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılBen geç bile kaldım
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşındasın ki 27 mi çok geç kalmadın bence
- +1 yıl
27 ama xaman çabuk geçiyor 1 yaşında yeğenim var
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşar bence. Bıkar insan, gözü dışarda olur bir süre sonra, yeni arayışlar içine girer
13 Yorumla- +1 yıl
Bunu evli birisi olarak mı diyosun
Cevap sahibi+1 yılBekarım Allaha şükür
Cevap sahibi+1 yılTahmin sadece
+1 yılErken evlilik için pişman oluyorlar zaten. Ancak bana göre evlilik yaşı minimum 23 olmalı.
10 Yorumla
+1 yılAdama ve kadına bağlı adam yaşından olgunsa evet değilse hayır kadın çeviriyorsa evet değilse hayır
10 Yorumlayok dogru kisi ile yasamayan pismanlik yasar
10 Yorumla
+1 yılneden yaşasın ki mutluysa seviyorsan seviliyorsa hiç bir şey olmaz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. heralde yani 😂😂 ulan onca çeşit varken nie her gün tek çeşit yiyoz derler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence en sağlıklısı :D
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılyaş ilerledikçe daha zor oluyor seçmek ve ayrıca ağaç yaşken eğilir her iki taraf içinde
ilişki tipi önemli. Gençken daha fazla aksiyon alıyor insan. Evlilik olgunluk sürecine giriş oluyor. Evlenmenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum.
00 YorumlaPişmanlıktır. Kendi ayakların üzerinde durmadan hayatı doğru düzgün yaşamadan evlenip aile kurabilicek olgunluğa erişmeden kesinliklikle evlenilmemeli
00 YorumlaHerkes kendi kafasina göre cevap vermiş. Dinimize göre yaşamamız gerekirse Evlenen insan dininin yarısını kurtarmis oluyor ne kadar erken kurtarirsan o kadar iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence evlilik yaşı 27 olmalıdır 27'den öncesi çok küçük bir yaş oldugunu düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatın boyunca evlenebilirsin ama hayatın boyunca genç kalsmayacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
Evliyken gençlik yaşanmıyor mu
+1 yılEvlendiği kişiye göre değişir
30 YorumlaBence yaşamaz aksine avantajlıdır
30 YorumlaEvlendiğin kişiye ve birbirinize olan aşka bağlı
20 Yorumla
+1 yılçalışma hayatı geçim sıkıntısı kira bunlar çok yıpratır erken yaşta düzgün bir iş ve kendine ait ev yoksa evlenilmez
00 Yorumla
+1 yılGeneli evet pişman oluyor
31 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılBence evet
31 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Aile & Toplum konusunda 510 cevap paylaştı. Şimdiki aklım olsa erkenden evlenirdim
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılEvlenilmez bu dönemde
37 Yorumla- +1 yıl
Hangi dönemde evlenilirdi abla
- +1 yıl
Haaa ekonomik nedenler, bir an eş kaynaklı bir problem geldi aklıma, doğrudur öyle her şey ateş pahası
- +1 yıl
Ben eğer bulursam kaçırmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?
- +1 yıl
Git uyu kankam, mantıklı falan değil bi bakmışın adliyede almışsın soluğu. O işler eskisi gibi yürümüyor artık
Soran+1 yıl@dayanaamıyorum kaçırmayı falan boş ver bdhnehh
- +1 yıl
Maddiyat yüzünden evlenemiyeceksem bekar mı kalayım ihtiyaçlarımın üstesinden gelicem?
+1 yılkisiden kisiye cok degisir ki
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler