Güncellemeler
+1 yıl
ya maviler size ne ne benim sorumdan. siz zaten köle ruhlu yaratıklar istersiniz. sizin için hava hoş. o köleliğe katlanmak kadınlara kalıyor. sorum kadınlara
bir erkekle aynı evi paylaşmak zor mu? karşı cins olarka yani. onun isteklerine sürekli uymak vs hayal edince midem bulanıyor nedense.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Birlikte yaşadığın kişi sevdiğin, saygı duyduğun ve gördüğün ayrıca kendi kişisel alanlarınızı kurabildiğin ve onu aşmadığın biriyse sorun olmaz.
neredeyse mutlu evlilik kalmıyor birkaç sene sonra. Bu dediğini pek yapan yok
Aksine, bahsettiğim gibi birçok çift görüyorum. Öyle sosyal medyada falan değil bizzat çevremde. Bu biraz edindiğiniz çevre ve o kişilerle aynı kafa yapılarında olmanızla ilgili bir şey.
Uzak duracaksın sorun kalmayacak yok hrm uzak durmayacam hem de bu kafada olmaya devam edecem diyorsan o iş olmaz
uzağım zaten ben. evli kadınlara soruyorum. uzak durmayı zamanında akıl edemeyip, mutlu olacağını sanarak evlenen zavallı kadınlara
Evlilik bir çok açıdan hayatı kolaylaştırıyor. Doğru insanla evli olmak insana değer katıyor, huzuru ve mutluluğu da arttırıyor.
evlilik birlikteliktir.
karşılıklı değil mi oda sana uymak zorunda sonuçta
Bilemiyorum. gördüğüm kadarıyla evli erkekler ful sevgili arıyor. demek ki köle karıları birkaç sene sonra bıkıyor ve soğuyor onlarla olmaktan
niye kadınlar aramıyo mu sadee erkekler yapıyomuş gibi gösteriliyo :D
evli ama sevgili arayan kadın çıktı mı karşına. max bir iki. ama evli erkeklerden geçilmyor
bilmiyorum ben evli değilim bu arada savunuyo gibi olmiyim :D sadece hepsi yapıyo gibi geliyo bana cinsiyet ayrımı olmakszın kadınlar daha gizli yapıyo sanki
Uzak dur o zaman konu kapansın.
sorun evli kadınlara
sorum
Sen ve senin gibi kadınlara hiçbir erkek tamah etmez.
siz sadece köle ruhlu bacım tamah edersiniz tabii 😂😂😂😂 kendini kullandırtma köleler lazım size.
Kölelik mi? Eşi olan erkeğin ihtiyaçlarıyla ilgilenmesi kadının köle olduğu anlamını mı taşıyor?
Yaşın kaç senin ya olgunlaşamamışsın halen
aynen. erkeklerin ihtiyaçlarına ilgilenmek için yaratılmış köleler gibiler
Tamam sen ilgilenme
Beni karıştırma. Ben kimseye köle olacak biri değlm. çocuk doğur, sevmiş, ev işlerini yap, bazıları bir de dışarda çalşyor. sonra da mutsuz depresif kadınlar oluveriyorlar. ve insan üstü güç gerektiren bu kölelik hayatına katlanmayıp mutsuz olduklarında aldatılıyorlar.
Erkekler kadınları köle ediyor öyle mi? Öyle olsa bile zorla evlendirilenler hariç çoğu insan gönüllü evleniyor
çünkü hayallerindeki evlilik çok başka oluyor. eşit olacaklar, prenses olacaklar filan sanıyorlar. ama çpcuk da oldu mu 24 saatlik köleler dönüşüyorlar.
Ben de erkeklerin maddi olarak kullanıldığını düşünüyorum.
Evlilikle bir ton borca giriliyor. Kadınların istekleri bitmiyor.
Düğünü hediyesi altını o bu şu.
düğün hediye göstermelik. hangi erkek potansiyelinin üstünde para kazanıp da sırf evli karısını mutlu etsin diye bir tarafını parçalyor
Kul köle olan birisi varsa o da erkekler be haberin yok
Eşime sözümü geçirmek için yatak odasını kullanıyorum diyen çok kadın var.
ohoo ikinci yorumuna beni haklı çıkarmışsın. eşine sözünü geçirmek için yatak odasını kullanmak. nerde eşitlik. eşinin isteğini yerine getiren erkekler bu mu. Kadın kendini rüşvet gibi pazarlıyor kocasına sırf bir isteği yerine gelsin diye.
Siz kadınlar erkeğe ödül ya da hediye değilsiniz.
biz deme, beni karıştırma. ama ödül hediye değl konu. yazdığın yorumda bildiğin bir köle var. sözünü geçirmek için istemediği halde kendini pazarlayan bir köle
İstemediği halde mi? Cinselliği kullanmayı bilen kadınların bunu istemediğini nerden biliyorsun be?