Karısını sevmiyor mudur yoksa kendine heyecan mı arıyordur?
Heyecan arıyordur
Karısını sevmiyordur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karısını sevmiyor mudur yoksa kendine heyecan mı arıyordur?
Evli bir adamın benimle alakadar olmasının ve karısını sevip sevmemesinin bir manası yok benim için. Evli olup bana yazıyorsa sıfırdır benim gözümde, şeref yoksununun tekidir, ahlaki değerleri yoktur, ikinci kadın olmak istemem, hayatımdaki adamın sadece benim olmasını isterim, yuva yıkanın yuvası da olmaz, kimsenin ahını almak istemem, yarım ilişki yaşamak istemem. Evli bir erkeğin ne yaptığıyla meşgul olmam, çünkü evli bir adamı hayatıma alırsam tetikte olurum, huzursuz olurum, güven içinde olmam. Sen de evli bir erkekten uzak dur, o iflah olmaz, güven duyulmayacak birisidir çünkü.
Ayrıca metres olmayı kendine yakıştırma, gururundan ve onurundan mı olmak istiyorsun sen metres olup da. Erkekler eşini aldatsa da onlara döner en nihayetinde, eşine dönmese bile bir başkasının ahıyla yaşanır mı, lütfen aklını başına al kendine esas soruyu sor, ben evli bir adamla birliktelik yaşamayı, eşini incitmeyi kendime yakıştırıyor muyum, kendime saygım yok mu, beni pırıl pırıl bir gelecek beklerken neden ben pisliğin içine batayım diye sor kendine.
İkisi de... Karısı yapsa dünyayı ayağa kaldırır, demediğini bırakmaz ama iş kendine gelince o yapabilir. Sal***ak herif, çok seviyor olsa karım duyarsa ne hisseder diye düşünür zaten. Biraz kaybetme korkusu olur içinde. İlki de doğru. Heyecan arıyordur. Yoksa Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma fikri ona ürkütücü gelir ve yapmazdı. Yani aslında iki yanıt da birbiriyle az çok bağlantılı.
Belirli davranışların bir kişinin duygusal veya romantik ilgisini gösterip göstermediğini çıkarsamak zor olabilir. Bu nedenle, doğrudan iletişim kurarak karşıdakilerin niyetlerini doğrulamak en iyisidir. Ancak ben evli olan bir kadınla sohbet bile etmem sende böyle bir şey varsa uzak dur derim. Heyecan arayan karaktersiz adamın tekidir.
kardeşim evli karına yazık lan neymiş o vıcık vıcık Instagram da hikaye bilmem ne birgün ayarlayıp sabaha kadar becericeksin sonra ben evliyim sakın beni arama dykkcksn ki karın da duyma ihtimali ve yuvanın bozulma ihtimali ortadan kalkmış olsun
Cevap
40Cevap
Demek ki öyle sana ilgisi var gadası
Ben devamlı cevap veriyorum sorulan sorulara bildiğim ne varsa yardımcı oluyorum.
Evli olup olmam Bunda önemli değil. Evli diye her şey yasak mı, o ayrı bu ayrı.
Evli biri istediği yazıyı okur, Sadece bekar olanlar okur diye bir şey yok, sonuçta hepimiz insanız.
Evli eşini aldatır veya aldatmaz o buradakileri ilgilendirmez, Senin sorduğun yazıya güzel cevap vermiş mi o önemli.,
Bilgi Paylaştıkça çoğalır unutmayın.
Ya siz ciddi misiniz? Evli biri size yazıyorsa sizce o insandan size ne gibi bi hayır gelebilir? Çok memnun değilse eşinden ayrılsın. Sonra ne halt yerse yesin.
Hikayelerini beğenmeyi geçtik bir de yanıt veriyorsa senin o anda engeli vurman gerekirdi bence. Tehlikeli sularda.
Evli bir adamin surekli hikayeme bakmasina izin vermem.. neden yaptiginin, esinin sevip sevmemesi umrumda olmaz.
Hiç kimse evdekini boşamıyor sana ilgisi varsa bile boşuna yani
Evli eekeklerin 100 de 70 i yalan söyler. Genel olarak erkekelrin de yarısı
Erkekler bazen heyecan bazen de eşinden göremediği ilgiyi başka kadınlarda arıyor
Kendine heyecan arıyor. Hem kendiniz hem o adam için uzak durun.
Git karısına şikayet et onun amacı seni yatağa atıp çekip gitmrk
İlgilendiği anlamına gelir tabii yoksa niye mesajlar atsın
evliyken baska kadınlara bakmak kadının sucu degil erkek nasıl yetştşuse oyle davranıyor bu yuzden kadınların bu durumuna cok uzuluyorum ve ben boyle durumlara cok karsıyım
Karısını sevmiyordur ya da sizinle cinsellik istiyordur
İnanmayın şu evlileri hayatları yalan dolan karektersizlik.
karısını sevse de sevmese de değişiklik peşindedir ve farklılık
heyecan ararken belasını bulma ihtimali yüksek bir bay :)
Erkekler çapkındir yaa, yüz verme, seninde başın belaya girer.
Uzak dur kardeşim bunlardan. Tek istediği seni yatağa atıp sonrasında da karısının yanına dönmek.
yatıp kalkacak saf birini arıyordur
Senş de istiyor belli
Her lafa girmeyi seviyordur.
Niyetini bilemeyiz
Sevmeyen adam boşanır, macera arıyor
Düdüklemeye çalısıyordur.
O kafayi degişin derim
Heyecan arıyordur
Engeli bas şu karaktersize
Heyecanlı anlaşılan
Heyecan wriyordur
Evliden uzak dur derim
Seni aska inandıracak:)
Hayrola senin evli insanlarla ne işin var
Bence heyrcan peşinde
* istemenin adı ne zamandan beri ilgilenmek oldu?
Yani buyuk ihtimalle ikisini de yasiyordur Şu an
Kendine vakit geçirecek birini arıyordur..
Karısıyla arası bozuktur.
Heyecan arıyor heyecanı geçince gidecek
Cinsellik için
bişeyler eksik ilgin var galiba
Karısını becerirken seni hayal ediyordur
heyecan arıyordur
Macera
Heyecan arıyordur
Heyecan
Heyecan peşindedir
Sanmıyorum
Evet