Atmosferi kirleten tek sigarami o kadar sey var sen en son baslayacagindan baslamissin.
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne en son sayacağımdan başlaması sigara içmeyenin ciğerlerine gırtlağına boğazlarına burnuna zarar veriyor içen pis insanlar yüzünden pis havayı solumak zorunda kalıyoruz dışarıda durmak bile zulüm. İnsanlar çok sigara içiyor çok büyük zarar veriyordur kesinlikle
Pis sözlüğe göre üzeri kirle kaplı olan, kirli, iğrendirici. Eee dopru içenlerin üstü sigara dumanıyla kaplı pisler işte kabul etmeyecek bir şey yok. Doğaya daha çok zarar versin o zaman herkes sizin kadar zarar vermiyorum merak etmeyin
Sen kopyala yapistir yap burada biseyler kanitlamaya calis onune cikan ilk habere bakma arastir oyle gel biseyi savunuyosan emin ol bi sigara icen senin kadar dogaya zarar vermiyodur dogayi katleden sensin.
Senin varligin dogaya zarar sen evinde cikma ben 2 tane dogada sigara ictim zehirlenmeyesin aman bu kadar saglik tatavasi yapiyon yedigin hersey hormonlu.
Sen mi sadece milyarlarca insan içti işte sigaranın beyne verdiği zararlar. Sen dert etme ben köylüden alıyorum yediklerimi kendileri yetiştiriyorlar 👍.
Ah akilli kiz sen cook zekisin ya koyde yetisenler Şu an dogalmi saniyosun ya da Sen oyle bil Sen sigara icmemissinde biraz beyinde sıkinti var icenin yaninda bulunmustursun simdi oyle dersin
Senin yediklerinden doğaldır. Kudurmaya devam edebilirsin ve doğayı kirletmeye ama doğa intikamını alacaktır en azından senin çocuklarından alır merak etme devam et
Yani tartışmaya açık konu deodorant atmosfere daha zararlı
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsanlar sürekli deodorant sıkmıyor roll on kullanadabilirler. Ama sürekli sigara içiyorlar bir insan bile günde 1 paket içiyorsa ki kaç paket içenler var çevreye her gün 1 paket duman bırakıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yasaklanır mı sence
Abd de silah şirkeleri okadar güçlü ki abd silah taşımayı yasaklayamıyor 😂 misal
Bide sıgara şirketi herkes birinin cabını bi şekilde yakmanın yolunu bulur
Kitlenin farketmesi gerekiyor zararlı olduğunu boykot etmeleri lazım
Araba ve fabrika dumani kadar zarari yok ama dedigin gibi bende iciyorum birakmak istiyorum cunku bunye daha fazla kaldiramiyor
www.hurriyet.com.tr/.../sigaranin-dumani-egzozdan-zararli-252495 al oku
Ben hic bi haber sitesinden bilimsel konular hakkinda bisey okumam
Araştırmayı yapan yer yazıuor ister oku ister okuma
Atmosferi kirleten tek sigarami o kadar sey var sen en son baslayacagindan baslamissin.
Ne en son sayacağımdan başlaması sigara içmeyenin ciğerlerine gırtlağına boğazlarına burnuna zarar veriyor içen pis insanlar yüzünden pis havayı solumak zorunda kalıyoruz dışarıda durmak bile zulüm. İnsanlar çok sigara içiyor çok büyük zarar veriyordur kesinlikle
www.hurriyet.com.tr/.../sigaranin-dumani-egzozdan-zararli-252495 Al oku
Sevmiyo olabilirsin lakin bu sekilde pis insanlar felan demen cok yanlis yakininda icen yokmu ya da sen dogaya zarar vermediginimi dusunuyosun.
Pis sözlüğe göre üzeri kirle kaplı olan, kirli, iğrendirici. Eee dopru içenlerin üstü sigara dumanıyla kaplı pisler işte kabul etmeyecek bir şey yok. Doğaya daha çok zarar versin o zaman herkes sizin kadar zarar vermiyorum merak etmeyin
Sen kopyala yapistir yap burada biseyler kanitlamaya calis onune cikan ilk habere bakma arastir oyle gel biseyi savunuyosan emin ol bi sigara icen senin kadar dogaya zarar vermiyodur dogayi katleden sensin.
Kanıtlamaya çalışmamam gerek yok çok zararlı olduğu ortada içinde fare zehri var. Ne yapıp doğaya zarar veriyormuşum? Şuna bak şuna
Senin varligin dogaya zarar sen evinde cikma ben 2 tane dogada sigara ictim zehirlenmeyesin aman bu kadar saglik tatavasi yapiyon yedigin hersey hormonlu.
Sen mi sadece milyarlarca insan içti işte sigaranın beyne verdiği zararlar. Sen dert etme ben köylüden alıyorum yediklerimi kendileri yetiştiriyorlar 👍.
Ah akilli kiz sen cook zekisin ya koyde yetisenler Şu an dogalmi saniyosun ya da Sen oyle bil Sen sigara icmemissinde biraz beyinde sıkinti var icenin yaninda bulunmustursun simdi oyle dersin
Senin yediklerinden doğaldır. Kudurmaya devam edebilirsin ve doğayı kirletmeye ama doğa intikamını alacaktır en azından senin çocuklarından alır merak etme devam et
Ben senin cocuklarina uzuluruyorum bisey bilmeden senin gibi bos tantana yapan bi anneleri olacak.
Oy oy oy anneye bak
Sus be ne uzattın seni mi çekip durcaz
Yani tartışmaya açık konu deodorant atmosfere daha zararlı
İnsanlar sürekli deodorant sıkmıyor roll on kullanadabilirler. Ama sürekli sigara içiyorlar bir insan bile günde 1 paket içiyorsa ki kaç paket içenler var çevreye her gün 1 paket duman bırakıyorlar
fark etmez biri beyaz duman diğeri gaz
www.hurriyet.com.tr/.../sigaranin-dumani-egzozdan-zararli-252495 Al oku
ben de anlamıyorum neden içiyorlar o dumanı içlerine çektiklerinde ciğerlerini yaktığını söylüyorlar
Bende hic sevmiyorum kokusu bile bunaltiyor
Aynen 🙏🏻
O yuzden kac kizi istemedim sigara iciyor diye yesilayda cikmiyor karsima cikanda olmadi
Sigara içenlerle konuşma ya ne öpüşülür ne de yanında durulur leş gibi sigara kokutuyorlar evi içenler
Iste ilk defa benim gibi dusunen biri cikdi ya 😀
Yok ya sevmeyen insanlar daha vardır ama git gide sevmeyenler azalıyordur
Kesinlikle oyleside zaten anca kanka diyor vs gider ler nerde alkol icen sigara ot vs atiyorsa onlarla sevisirler
Tek kirleten sigara dumanı olsa keşke
Siz bunu çok masum sanıyorsunuz herhalde
İçmiyorum ben yavrum ama arabalar fabrikalar yanında hiç
Yasaklasalar olay çıkar bırak içen içsin
İçen içsin mi bizi zehirliyorlar leş gibi kokuyorlar her yerde böyle leş kokuyorlar dışarı çıkmaya korkuyor insan