Güncellemeler
+1 yıl
Artık çok sıkıldım bu durumdan
Nişanlım akrabalarına çok düşkün henüz tanımıyorum bile artık sıkıldım tanımadığım bilmediğim insanlar dinlemek de istemiyorum sıkıldım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mesafeli şekilde tanışmak istediğinin söyle azaf azar tanışıyım de
Köprü ve ayı meselesi. Ya da seçeneklerin çok. Dahil olmak istemediğini ilet.
öyle birisyile işler zor yururu
Aynen öyle
ayrılsam dsha saglilikli okur sanki
Sen nişanlından da soğursun
Nişanlın oğlak boğa başak olabilir mi
Yok terazi
Hmm genelde teraziler evcimendir çevresindekilere de dikkat ederler. Bu sorunu çözmek için onunla konuşman gerek misal de ki ben tanımadığım insanları pek konuşmak istemiyorum de. Bunu yapmanı aslında önermem çünkü teraziler sempatiklik için dostuna varını yoğunu herşeyini anlatabilirler. Nişanlılık süreci illa evleneceğiniz anlamına gelmiyor yüzük atmak ayıp bişey olarak lanse edilse de çiftlerin birbiriyle anlaşamadığı durumda ayrılmaları gerek. Sende iyi tanı huyuna husuna bak odun gibi olabilir veya davranışları biraz maço gibi de olabilir tanı yani sevmediğin bir huyunu görmüşsen uyar düzeltmezse de ayrıl gitsin mutlu olacak olan sensin.
Yüz defa dedim belki anlamıyor ki hep düzeltme amacından yanayım ama ne anlayan var ne dinleyen
Teraziler anlayışsız olabiliyorlar laftan anlama özürlülükleri olabiliyor bende terazilerle çok uğraştım anlamıyorlar. Evlendiğin zaman sonrasını da düşün bence.
Yapamıyorum zaten sürekli düzeltme çabasındayım ama nereye kadar gider böyle
Teraziler şöyledir genelde evcimen film izlemeyi severler aşırı derecede flörtöz burçtur gözleri başka yerde olabiliyor o biraz karaktere bağlı, kolay aşık oluyorlar aşık olduklarında da takıntılı bir şekilde seviyorlar.
Keşke baştan alıştırmasaydın. İnsanlar yaptıkları hareketleri yapmasına müsade edince alışıp devam ediyorlar.
Keşke ya keşke çok pişmanım
Yine aynı şeye devam ediyorsa mesajlarına geç cevap ver tınlama pek. Yüz yüzeydeyken de soğuk davran umursamıyormuş gibi. Terazi burçlarından nefret ediyorum çoğu mal oluyorlar.
Kesinlikleeee katılıyorum
Ben de teraziyim ama böyle bi huyum yok
İşte herkes aynı değil
Aynen ama gel de hemcinslerine anlat bunu
Terazi normalde iyidir bana böylesi denk geldi
Nasip diyelim Canan
Hayırlısı vala
Aynennn
Ayrıl o halde
Durumu söyle