Çevremde dosdoğru arkadaşım kalmadı. Bir iki tane eski dost, yani. Birkaç tane de tanıdık arada bulusuyoruz ama samimiyet yok. Halbuki herkese iyi davranan saygılı biriyim… akşam kandil diye camiye gittim, kimseyle sohbet edemedim. Buralara yeni geldim, yeni evliyim. Birine yaklaşmaya kalkınca neden beni kimse umursamiyor, illaki şımarık egolu mu olmak lazım? Çevreme bakıyorum genelde öyle saygısız şımarık ukala insanların çevresi çok, benim gibi sessiz sakin olanların yok… insan üzülüyor çünkü kinama düğünüme de dosdoğru kimse gelmemişti 😔🥺
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yalnızlıkta bır mutluluktur unutma. Ben tek başıma alışverişe çıkmayı bır cafe de oturmayı ya da yemek yemeyı çok severim. Kendımle kalmak Okadr değerli kı benım için. Hatta bazen öğle molasında bile iş arkadaşlarıma ne olur yanıma gelmeyin yanlız kalmak ıstıyurm derım. Bunu avantaja çevır kendını gelıstır kendınle ılgılen kendını dinle. Sen kendını bulduğunda emınım doğru arkadaş dostta bulur senı
Belki de kıskançlık yapıyorlar... Bu kadınlarda çok oluyor
Onardan üstün bisey yokki … çok şükür eşim iyi durumunu da iyi ama zengin değilim. Cirkin değilim ama bir manken de değilim …
Ben bilerek çevreden uzaklaştım yalnız yaşıyorum... Bence böyle daha iyi. Özellikle bu devirde. İnsanlar çok menfaatçi. Gerçekten dost edinebilecegin karakterli insan sayısı pek az
Çok doğru, herkes iyi işine geldiğin ve yaratığın kadar…. Ama zmbazen insan arıyor işte birde düşünüyor benim onlardan eksik neyim var neden muhatap olmak istemezler diye,,,
Ben en çok akşamları yalnızlık çekiyorum... Onun dışında pek aramıyorum. Akşam olduğu zaman hüzün çöküyor bazan
Bu son zamanlarda genel olarak olan bir şey illa onlar gibi gıybet edecen onlar gibi konuşacan onları el üstünde tutacanki bir ihtimal kıymetli olasın bence takılma sen yoluna devam et seni bulmak isteyen bulur bende senin gibiyim
Aynen. Şımarık olanlarla arkadaş olucaksinkinadam yerine koysunlar 😏
Aynen öyle yoluna bak boş ver
Siteyi ne için kullanıyorsunuz
Dertleşmek için. Neyapim insan bazen kimseye anlatamıyor
Anladım haklısın tabi eşinle neden konuşmuyorsun
Böyle konularımı? Oda anlamaz belki takma kafana der,
Anladım sağlık olsun ya sen bildiğinden şaşma boş er insanlar onların işine yaradığın kadar iyiler
Aynen öyle… senden çıkarları yoksa bakmıyorlar bile
Öyle tabiki
Yok onun için gitmiyorum siteye.. sadece biraz dertleşmek için
Bende öyle ya sadece dertleşmek için ulaş diyorum böyle şeyler rahat olun
?
Yok Tsk ederim
Doğru olanı yapıyorsun. Kendini değiştirme arkadaş çevresi yapacağım diye.
Niyetim öyle değil. Ama haksızlık
Onlar gibi mi olmak lazım ukala egolu biri?
Toplu tv, sosyal medya vb şeyler ile çok çok değişti maalesef. Artık normalmiş gibi geliyor millete egolu, ukala olmak, ne yaptığı, söylediği belli olmamak falan. Özümsenmiş artık toplumca
Haklısın. Maalesef… saygı denen bisey yok, eski arkadaşlarım vardı, arkaların atıp tutuyorlardı, sonra birbirlerini görünce canım cicim
Illa şımarık olmak lazım…. Saf canım gibi görünmek bende haksızlığa gelemiyorum. Yanlısını gördümmü tamam benim için
Kendilerinden olmayanları dışlıyorlar. Evet iki yüzlülük artık son yıllarda maalesef
Aynen öyle. Çocukluğun birlikte geçtiği insanlar bile böyle davraniyor…. Sigaram yok benim mesela, insanda dışladılar kafalarına uymadım çünkü
Diyorum ya insanlarımız çok değişti farklı farklı davranışlar, adetler vb şeyler çıktı ve arkasından yetişemiyorsun
İstediğim sadece biraz samimi yalansız seytan olmayan insan, ama oda kalmadı
Anlıyorum seni. Var ama çok çok nadir bulmakta zor bu dönemde maalesef
Bir iki tane okadar… az olsun öz olsun diyoruz ama bazen de olmuyor… düğümde bayrmanda arıyor insan etrafında insan
Tabikide arar. İstediğin zaman dertleşmek falan istersen her zaman dinlerim
Tsk ederim
Rica ederim 😊
Umarım sorunuz konusunda birazcıkta olsa yardımcı olabilmişimdir
Ya insan anlattıkça rahatliyoe… kimisi var anlayamiyor ama cevaplariniz için tsk ederim
Ne mutlu o zaman benim için sizi anlayabildim ve yardımcı oldum. Dediğim gibi her zaman burdayım😊
Tsk ederim tekrar… umarım gerçek hayatta da böyle anlayislisinizdir
Rica ederim, çok şükür ki anlayışlı biriyimdir
Sana değer verenlere zaman ayır bence.
Öyle almaya çalışıyorum. Ama insan düşünüyor okadardami kötü bir insanım ben, kimse muhatap olmak istemiyor… sessizlik kötü biseymi
İyilik kötülükle zerre alâkası yok, çok yanlış yerden bakıyorsun olaya. Yaydığın enerji ve insanların beklentileriyle alâkalı. Senin işin senin olduğun kişiden elektrik alan insanlarla. Öyle insanlar var ama senin çevrende yok. Sosyal etkinliklere falan katıl, yeni insanlarla tanış... Ama kendini gruplara dâhil etmeye falan çalışma. Sadece yeni insanların arasında bulun ve kendini olduğun gibi sergile. Yavaş yavaş kendi çevreni kendi ellerinle kur.
Burada bir gün gurubuna dahil oldum. Kendileri beni aralarına aldılar.., olduğum gibiyim ama onlar için biraz sessiz sakin biriymişim. Bazen belli ediyorlar nekadar iyi olmaya çalışsalarda, mesafe var arada
Energy olarak neypabilirim? Konusmaya çalışıyorum olmuyor,
Sessiz sakin olmak bir problem değil normalde. Ama gün grubu dediğin şey sohbet muhabbet arar. Belki de sohbetini biraz geliştirmelisin.
Soğuk görünüyorsundur , samimi değilsindir
Hiç hep güleryüzlüyüm
Zamanla olur yeni arkadaşlıklar tanıyarak anlayarak
Eski arkadaşlarım bile yüz çevirdi 😏😔
Belki evlendiğin için mesafeli davranıyorlardır , yaşın kaç?
Daha önceden beri uymadım onlara. Evlendim , kendileri hala bekar onu mu çekelediler bilmiyorum
Çekememezlik değil de evlilik sorumluluğu başkadır belki ondan uzak duruyorlardır , reel arkadaş gibi olmaz ama bak burada da soruna cevap arayıp yorumları görebiliyorsun burada herkes arkadaş
Ben evlenmeden önce de mesafe kıydılar. Anlam veremezdim.. gezer tozarlardı beni aralarına almazlardı. Nekadar konussakta mesafe vardı
Belki de çok doğrucusun bazı şeyleri tolere edemiyorsundur
Olabilir. Mesela sigaram yoktur benim, onlar içer… eskiden hatalım oldu benimde, hatasız kul olmaz. Ama kendilerinde sütten çıkmış ak kaşık değil ki
Sadece sigara sorun olmamalı , her arkadaş grubunda sigara , alkol içen de içmeyen de var sonuçta , bazen muhafazakar biri alkol kullanan biriyle bile çok iyi anlaşabilir
Öyledir ama ben öyle düşündüm. Çünkü anlam veremedim, çocukluk arkadaşlarımdı
Hayat şartları bazen istemsizce de farklı yönlere savurur
Aynen öyle
Soruların sorunların oldukça burada paylaşırsan da cevap alırsın , tabii arkadaşla oturup kahve içerken dertleşmek , eğlenmek yakın hissetmek gibi olmaz ama yine de çözüm olabilir
Oyüzden de hep buraya yazarım bise dolunca.. bazen kimseye anlatamazsın bazı seyleri
Anlatamadıkların nelerdir?
Ayrı ayrı sormuştum zaten geçen zamanlarda …
En azından bura bir seçenek , zaten bazı şeyleri yakınlarından çok tanımadıklarına anlatmak daha kolaydır
Oyüzdmede buralara yazıyorum. Çünkü bazı şeyler ailelere veya atlaslara antalimiyor
👍 anonim kişilerden yorum almaktansa seni tanıyıp anlayacak birilerinin yorumu daha faydalı olur sanki
demekki sende eksikliklerini var
Bakıyorum şöyle etrafıma şımarık ukala insanlar var, bende onlarla anlaşamıyorum, ama bakıyorum onlarla herkes arkadaş olmak istiyor….
bilemiyorum kendini kasığından ve sanırım yeni bi yerdesin onun için sohbet atmeye calismalisin
Ediyorum ama kimse beni duymuyor ilgilenmiyor bile,,,
bilemedim bu devirde kimse tanımadığın guvenmiyor
o kadar koyu yere gidiyoruz ki insanlık olarak
Ama etrafımda okadar egolu insanlar varki, onlarla arkadaş olmak isteyen çok
Aynen öyle. Eskilerden bisey kalmadı.,, ben 90 lari gören yaşayan bir çocuktum, keşke eski zamanları geri alabilsek
nerde eski zamanlardaki insanlar davranışlar
İnsanlar birbirini çekemez hale geldi
Galiba… onlardan üstün biseymi yokki. Sadece sessiz sakin bir insanım. Evlenen kadar anneme baktım, kimseyi kirmak istemedim, ama hep ben kırıldım.,, hala öyle
Doğru bildiğini yapmaya devam et boş ver kendimizden ödün vermeye gerek yok
Agresif misin
Hayır. Yeni tanıdığım insanlara karşı asla
Tutucu musun
Nasıl tutucu yani?
Baya tutucu işte