Aile & Toplum Bugün benim doğum günüm. Bakalım sürpriz yapacak kişi olacak mı? AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Üzüldüm. Pasta alacak kimse yok sanırım. Her doğum günü yalnızlığı hissediyorum. Bugün benim doğum günüm. Bakalım sürpriz yapacak kişi olacak mı? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Mutlu yıllar dilerim. 0 1 Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Teşekkür ederim
beyzanur20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 749 cevap paylaştı. Bende öyle hissediyorum her doğum günümde ama olsun ne yapalım. Doğum günün kutlu olsun her kimsen ve neredeysen 0 4 Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Teşekkür ederim 😊 senin ne zaman bende kutlayim Yorumla beyzanur20 +1 yıl Geçti benim ki maalesef :( Yorumla beyzanur20 +1 yıl 15 Ocaktı Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Aa kaç yaşına girdin peki Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl 🎂🎂🎂Mutlu yıllar. Yapay zekadan pasta yaptim sana hafi üfle bakalim 0 2 Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Teşekkür ederim çok naziksin. 🥳🥳🥳🥳 Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Üfleme emojisi bulamadım ben Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Atını koruyan diye okudum nicki.. 0 2 Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Normalde o başka bir şey ama burada kabul edilmez. Bende biraz anlam koyarak yazdım Yorumla BalalarBabası +1 yıl Atının kulağına üfleyen kovboy da denilebilir 😅 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Günün kutlu mutlu olsun, nice mutlu yıllara 🎈💐 0 3 Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Teşekkür ederim sağolasın 😊🥰🥰 Yorumla Melioraa +1 yıl Rica ederim🥳 Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Hepiniz çok tatlısınız güzel insanlarsiniz keşke gerçekte de arkadaşım olsaydınız 🥰 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl mutlu yıllar, karanlık temayı nasıl yaptın 0 5 Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Telefonun özelliği 😊 Yorumla pufferfish028 +1 yıl özendim Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Telefonunda karanlık tema yok mi Yorumla pufferfish028 +1 yıl var da uygulama etkilenmiyor Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Hım onu uygulama ayarlarından yapmak lazım sanırım Yorumla
Lalalalalalaaa6 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun 🥳💗 0 1 Yorumla AtınıArayanKovboy +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mutlu yıllar dilerim.
Teşekkür ederim
Bende öyle hissediyorum her doğum günümde ama olsun ne yapalım. Doğum günün kutlu olsun her kimsen ve neredeysen
Teşekkür ederim 😊 senin ne zaman bende kutlayim
Geçti benim ki maalesef :(
15 Ocaktı
Aa kaç yaşına girdin peki
🎂🎂🎂Mutlu yıllar. Yapay zekadan pasta yaptim sana hafi üfle bakalim
Teşekkür ederim çok naziksin. 🥳🥳🥳🥳
Üfleme emojisi bulamadım ben
Atını koruyan diye okudum nicki..
Normalde o başka bir şey ama burada kabul edilmez. Bende biraz anlam koyarak yazdım
Atının kulağına üfleyen kovboy da denilebilir 😅
Günün kutlu mutlu olsun, nice mutlu yıllara 🎈💐
Teşekkür ederim sağolasın 😊🥰🥰
Rica ederim🥳
Hepiniz çok tatlısınız güzel insanlarsiniz keşke gerçekte de arkadaşım olsaydınız 🥰
mutlu yıllar, karanlık temayı nasıl yaptın
Telefonun özelliği 😊
özendim
Telefonunda karanlık tema yok mi
var da uygulama etkilenmiyor
Hım onu uygulama ayarlarından yapmak lazım sanırım
Doğum günün kutlu olsun 🥳💗
Teşekkür ederim 😊