Aile & Toplum Şu an birikmiş ne kadar paranız var? Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hayatımda ilk defa 451 TL biriktirdim bir ayda o kadar biriktirebildim ancak neden biriktirdiğimi kendimde bilmiyorum Güncellemeler+1 yıl Babamdan para araklıyorum Şu an birikmiş ne kadar paranız var? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. biraz var 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl 50 milyon kaybettim nasıl hesap yapayım daha ben 0 0 Yorumla
hakanseverrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl yani 451 TL mi o 451milyon mu analamdim ama ben söylemesem daha iyi 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aylik 10 bin koyabiliyorum suana kadar 430 bin oldu 0 8 Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl 100 lira istesem vermezsin😂 Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Niye vereyim ki sen soyle neden sana 100 tl vereyim Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Ekmek alcak param yok abi Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Dilenciler de oyle dio ama vermiyorùm benim ayligim 15 bin tl birikimi bu maasla yaparken herkes kendine dikkat etmeli babadan bi miras yok biz de de Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Şaka yapıyom abi takılıyorum öyle ajhshshshs ihtiyacım yok merak ettim tepkini Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Kim olursa olsun ister sevgilim ailemden sadece kizkardeslerime ve babam icin para harcarim Para istemeyin benden buz gibi sogurum herkesten😂 Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Bshshjsjjsjs 100 lira ne ya Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl 100 lira 7 makarna paketi😂 Yorumla
SeNDeYaLaNSıNN Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 39% +1 yıl Bankada faizde olan 4 milyon 800 var 0 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Babam da yatırdı faize üstüne daha fazla ekleniyormuş falan hiç bilmiyorum Yorumla SeNDeYaLaNSıNN +1 yıl Evet ekleniyor ama ona hiç ihtiyaç duymuyorum unutmuş gibiyim Yorumla
Muhammet213421 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Harcama sakla sene sonunda ne kadar olacak ona bak 0 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Bir şey olmazsa bakarım Yorumla Muhammet213421 +1 yıl Babandan çalma ama 😂😂😂😂 Yorumla
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. 20 bin liracık 0 0 Yorumla
KayıpÇağınKontesi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Birikmeden eriyor para tr ekonomisi malum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 12 m var bankada 0 12 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Bende babamdan arakladıklarımdan küçük bir servet yapacağım iştw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben araklamıyorum babama çalışıyorum kanka babasından çalanlar değil babasına çalışanlar zengin olur Yorumla kubraakyel +1 yıl m ne oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kubraakyel milyon kanka Yorumla kubraakyel +1 yıl yüzüme vurulmuş gibi oldu ama aydınlattığın için sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kubraakyel öğrendinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kubraakyel sen sağol lazımsa vereyim 100k😂😂 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Arakladıklarım babamın umurunda değil sonradan söylüyorum zaten Yorumla kubraakyel +1 yıl yolda mı buldun parayı dağıtıyorsun? :) hem k ne ya türkçesini sordum diye böyle örseleme beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kubraakyel o 12 m sadece benim param kanka babamdan araklamadım yani o yüzden çokta önemli değil ufak bi karşılıkla alabilirsin 100 k 5 dk içinde Yorumla kubraakyel +1 yıl yok kanka sağol sen 5 dakika da başkalarına dağıt paranı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kubraakyel tamam bahshs Yorumla
ErilKişi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Para üstü olsa gerek 0 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Babamdan arakladıklarım marketten aldıklarımda dahil Yorumla ErilKişi +1 yıl Dediğim gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
biraz var
50 milyon kaybettim nasıl hesap yapayım daha ben
yani 451 TL mi o 451milyon mu analamdim ama ben söylemesem daha iyi
Aylik 10 bin koyabiliyorum suana kadar 430 bin oldu
100 lira istesem vermezsin😂
Niye vereyim ki sen soyle neden sana 100 tl vereyim
Ekmek alcak param yok abi
Dilenciler de oyle dio ama vermiyorùm benim ayligim 15 bin tl birikimi bu maasla yaparken herkes kendine dikkat etmeli babadan bi miras yok biz de de
Şaka yapıyom abi takılıyorum öyle ajhshshshs ihtiyacım yok merak ettim tepkini
Kim olursa olsun ister sevgilim ailemden sadece kizkardeslerime ve babam icin para harcarim
Para istemeyin benden buz gibi sogurum herkesten😂
Bshshjsjjsjs 100 lira ne ya
100 lira 7 makarna paketi😂
Sıfır tl. Neyseki borcum da sıfır tl. O yuzden mutsuz değilim.
Ben nakit para tutmam arsa ya da ticari araç alırım
Bankada faizde olan 4 milyon 800 var
Babam da yatırdı faize üstüne daha fazla ekleniyormuş falan hiç bilmiyorum
Evet ekleniyor ama ona hiç ihtiyaç duymuyorum unutmuş gibiyim
Harcama sakla sene sonunda ne kadar olacak ona bak
Bir şey olmazsa bakarım
Babandan çalma ama 😂😂😂😂
20 bin liracık
var biraz yazmaya gerek yok
Birikmeden eriyor para tr ekonomisi malum
Var yetecek kadar
2580 tl
birkaç milyon
Borcum çok
5 kuruş yok
12 m var bankada
Bende babamdan arakladıklarımdan küçük bir servet yapacağım iştw
Ben araklamıyorum babama çalışıyorum kanka babasından çalanlar değil babasına çalışanlar zengin olur
m ne oluyor
@kubraakyel milyon kanka
yüzüme vurulmuş gibi oldu ama aydınlattığın için sağol
@kubraakyel öğrendinmi
@kubraakyel sen sağol lazımsa vereyim 100k😂😂
Arakladıklarım babamın umurunda değil sonradan söylüyorum zaten
yolda mı buldun parayı dağıtıyorsun? :) hem k ne ya türkçesini sordum diye böyle örseleme beni
@kubraakyel o 12 m sadece benim param kanka babamdan araklamadım yani o yüzden çokta önemli değil ufak bi karşılıkla alabilirsin 100 k 5 dk içinde
yok kanka sağol sen 5 dakika da başkalarına dağıt paranı
@kubraakyel tamam bahshs
Dolarım var
😁😁😁
?
Para üstü olsa gerek
Babamdan arakladıklarım marketten aldıklarımda dahil
Dediğim gibi