Arkadaşlar daha önceden de davalık olduğumuz kapı komşumuz sürekli beni karakola şikayet ediyor canı sıkıldı mı nefes alsam bile gidiyor şikayetçi oluyor iftiralar atıyor, her fırsatta karakola gidiyor ben de karşı şikayette bulundum iftira atıyor diye. Nereye varabilir bu konu sizce ona ne gibi bir ceza verirler dersiniz? Kaçıncı arabulucu saymadım bile.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çözüm çok basit
Yarım açık cam selam 19 gen 3 😉
Hiçbir şey anlamadım bundan ben
Merhaba canım hiç bir şey olmaz takipsizlik kamera kaydı önemli olan eğer mala mülkünü kendine bir zarar verme durumu olursa mutlaka kayıt almalısın
Tenhada yakalayıp ağzını burnunu kır
O öyle kolay değil ayrıca bak onlar öyle tip işte ama sırf kullanamadığı için haksız yere böyle şeyler yapan insanlar bunlar Allah ım Yüce Rabbim sen niyetleri bilirsin, sen gönülleri bilirsin, sen darda kalanı, muhtaç olanı bilirsin, yardımına muhtacız Allah ım bu kandil gecesinde sana, bu duaları etmek nasipmiş binlerce kez şükür Elhamdülillah.
Madem sikayet ediyor. Bari döv de etsin 😂 şaka bi yana işin zor Allahim ona bi uğraş versin başını kaldırıp seninle ugrasamasin
Ah benim canım güzel kardeşim, Allah ona bir uğraş versin dedin ya, gönlüme bir ferahlık geldi sanki birden kalbimde çiçekler açtı, bana bunu demen bile çok çok iyi geldi iyi ki varsın hep iyi kal mutlu kal olur mu, derdimi dinleyen, hissedebilen, benim acımı anlayabilen birinin olması, benimle beraber böyle şeyler söylemesi, Allah ın ne güzel bir lütfusun güzel kardeşim çok sağol cidden bir kişinin bile beni anlaması derdimi benimle paylaşması çok güzel bir olay Alllahıma bunun için binlerce kez şükürler olsun Elhamdülillah
Sen de hep mutlu kal kardeşim 🤲🏻🌸
Sana takmış
Neden
Bana yaptıkları için para cezası aldı bir de kullanamadığı için huzur vermiyor sinir krizleri geçiriyorum evde psikolojim bozuldu çok kötüyümm Allah ım nolur bu kandil gecesinin yüzü suyu hürmetine onları sana havale ediyorum sen en hayırlısını bilirsin onları bildiğin gibi yap Allah ım nolurrr gözümden akan yaşlarımın hatrına sen bu aciz kulunu geri çevirmezsin bilirim Allah ım senin kapını çalan huzur bulur en muhtaç eller sana duayla açılır yardım et bana ve benim durumumda olanlara Ya Rabbimm Aminnnn 😔😔😔🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲😇😇😇😇
sebep?
Daha önceden bana saldırdığı için para cezası aldı ve beni artık kullanamadığı için bana kinli o yüzden olabilir ama kesin bilemem tabii Allah bilir Allahım Yüce Rabbim bunlara öyle bir dert versin ki , değil benimle uğraşmak, kendi kafalarını kaşıyamayacak duruma gelsinler, bir çuval inciri berbat etsinler, bir daha toparlanamasınlar Ama ben bunlaro desem ne demesem ne, Allahıma havale ediyorum olduğu gibi bunları, O ne yapacağını çok ama çok iyi bilendir. Onları kahr etsin Ya Kahhar...
seni kullanmak?
Mesela işlerini gördürmek yalanlarla oyalayıp kendini acındırıp beni istediği gibi kullanmak işte
istediği gibi kullanmak falan dedikçe aklıma nedense gazozlu filmler geliyor :)