Yaş 35 dante gibi ortasındayım ömrün demisti Cahit Sıtkı Taranci oysa 44 yaşında vefat etmiştir ömrünün ortasi 22 yaşı idi insan ölümü kendine hiç yakıştıramıyor... Neyse ;yaş 35 e son 21 günüm var hep olgun düşünen bir kadındım ama 30 yaş sonrasi tepkisizlik üstüme yapıştı hem benimleymiş gibi hiç bişeye şaşırmıyorum, tepki vermiyor, üzülmüyorum...
19 yaşımdayım ve 20'ye az kaldı. Ben yaşın değil yaşantının insanı değiştirdiğine inanıyorum. Belki aklı başında birçok insandan daha küçüğüm hatta çocuğum kelimenin tam anlamıyla. Ama yaşımın insanı gibi hissetmiyorum. 20'li yaşlara adım atacağım yakında ama nefsim benimle kırk yıldır mücadele ediyormuş gibi hissediyorum.
Sanki yüz yıldır burada durup insanları izlemişim de yapmayın kavganın kimseye yararı yok diye bağırıp sesimi kaybetmişim gibi.. Öyle bi yorgunluk, bıkkınlık, halsizlik var üzerimde. Diğer yandan da bir umut kırıntısı, gizem kokusu alsam hemen peşine koşar bulana kadar takip ederim. Çelişkilerin ve tezatların vücut bulmuş haline dönüştüm zaman içinde..
37 çok gereksiz şeylere enerji harcadığımızı kendimin daha önemli olduğunu ve insanın kendi değerini bilmesini gerektiğini öğrendim. Enerjini tüketecek şeylerden zihnini insanın uzak tutması gerektiğini. Yalnız resimdeki yazı tam beni anlatmış.
boş ver takılma anı yaşa. Senin yaşını göremeden ölen bir sürü insan var. Birde ha 80 ha 30 ne farkeder zaman su gibi akıyor sonu ölüm tik tak tik tak Anı yaşa iyi yaşa
34 yasindayim , daha saglikli dusunuyorum , adimlarim daha saglam sanki hic yikilmiyacak mışım gibi , bu yasima daha tecrubeli girdim hayat herseyi ögretti sükür
25 e gircem 3 ay sonra 60 yaşindaki bir işadaminin yillarca tecrübe ettiği kapasitede bir insanim ama hâlâ geç kaldim bir çok şeye diyorum Kattiği şeyler çok
Balım o 25 ile 30 arası genel olarak oluyor galiba bende çok umutsuz hissetmiştim o dönemlerde ama 30 sonrası hayat, doğrular, beden oturuyor biraz daha huzurlu oluyor insan her zaman değil tabi. sen çok güzelsin ve gözlemlediğim kadarıyla iyi bir karaktere sahipsin umutsuz olma.
Umarım 26 ma girdiğimde umudum artar 😅 çünkü şu an kendimi bile umutsuz vaka gibi hissediyorum hiç bir şeye karşı umudum yok :( Cok teşekkür ediyorum 🙏😍