Bi arkadaşım bugün hırsızlık yaptı benim yanımda ve yakalandı şu an çok korkuyor benden yardım istiyor bilgisi olan var mı?

Beraber dolaşıyorduk öyle arada bir uzaklaşıyordu yanımdan sonra ben sıkıldım hadi çıkalım dedim geçtim o geçerken ötmeye başladı sensör ve müdür çalışanlar felan geldi kızı direk aramaya başladılar doğal olarak banada soru sormaya başladılar nesi oluyorsun gibisinden sonra güvenlik çağırdılar arkadaşım güvenlik gelene kadar yalvardı müdüre ağlayarak bidaha asla böyle bişey yapmayacağını felan söyledi ama müdür ikna olmuşa benzemiyordu sonra güvenlik geldi şikayetçimisiniz felan diye sordu müdür hayır siz istediğinizi yapın felan dedi güvenlikte arkadaşıma sorular sormaya başladı kız çok kötü ağlıyordu ve yalvarıyordu en sonunda güvenlikte dışarı çıkarıcam seni alışverişmerkezinden bidaha böyle bişey yaparsan direk karakola götürürüz seni felan dediler ama adını soyadını sordular kızın arkadaşım çok korkuyor bişey olur mu diye bi bilginiz var mı acaba?

Bi arkadaşım bugün hırsızlık yaptı benim yanımda ve yakalandı şu an çok korkuyor benden yardım istiyor bilgisi olan var mı?