Tanıştırayım Emilliy Pelegrini yapay zeka ile oluşturulan Influencer 😀😀

Tanıştırayım Emilliy Pelegrini yapay zeka ile oluşturulan Influencer 😀😀
Arada 20 yaş varsa konu bambaşka yere gider. Hayalidir kelimesi tam yerinde olmuş, çünkü bunlarla ne evlenirler nede ömür geçirirler dertleri başkadır. Yaşlanmaktan korkuyor erkekler orta yaş bunalımı falan herhalde, egolarını falan tatmin ediyor olabilirler. 8 yaşa kadar abes bulmuyorum ondan fazlası cidden hata diye geçmeli.
Genlerden bir numara olmaz bakmayın tuzsuz yemege benzerler asitsiz kolaya önemli olan zihin kalp yürek üçgenidir orta yaşta fizik işe yaramaz bilir çünkü gecici oldugunu bizde gençtik cadde sallanırdı yürürken ne oldu attığımız hava yanımıza kar kaldı yaş. Yaşa baş başa uyacak mühim olan konu sen onun ömrünü o senin ömrünü ömür boyu düşünecek orta yaştan anılar
Genç kadın olarak tanımlamaya uygun yaş aralığı erkeğin yaşına göre değişir. 30'lu yaşlardaki erkekler için 20 yaş ve yukarısı genç kadındır, 40'lı yaşlardaki erkekler için 30 yaş ve yukarısı genç kadındır. Benim tercihim 32-40 arası.
Sapık erkeklerin hayalidir evet. :D ama ben kadının benden büyük olmasını isterdim. çünkü yaşıtlarım bana ergen gibi çocuksu geliyor.. ama olgun kadın ne istediğini bilir trip atmaz ya da ilişkiyi iyi yönetir
Cevap
27Cevap
Aslında hayal olan kadın değil bence kendilerıni ispat etme çabası yani genç kadın bana hala bakıyor egosu gibi algilıyorum daha çok.
Çok mantıklı
Bu benim bile hayalim olabilir bu ne ahagsgsg.
😅😅😍
Hiç bir zaman öyle isteklerim veya hayallerim olmadı.
Denklik olabileceklerin en iyisi.
Seninle konusabilirmiyiz sakıncası yoksa beyefendi niyetim kötü değil
30 lardan sonra erkeklre kendilerinden ufak kızlara yöneliyor bence. 20 li yaşlar ise kendilerinden büyük kızları beğenme dönemi
Erkeklerin hayalindeki kadın profili yaşa takılmıyor. Merdiveni zor çıkar, kadın peşinde koşar.
Oha çok güzel olmuş shsjdj. Genç kadın her erkeğin hayali değildir bazıları yaşıtı olanları da sever tercih eder
Değişken bir süreç bu bazen genç sen olursun bı bakarsın daha büyük olan sensindir.. insan hep diğerini merak eder tecrübe etmek ister bu hayatta
Biz arada bir kocamla genç bir kadını da aramıza alıyoruz gayet keyifli oluyor. :)
Hayaliydi. Tecrübe ettikten sonra hayır artık değil. En fazla 5 hadi abartayım 10 yaşı geçmemeli. 😂
ben soruyu anlayamadım bu kadın gerçek değil mi şimdi ((:
Her orta yaşlı erkeklerin genç kadınların hayali olduğu gibi
Ben çocuklardan bahsetmedim genç kadınlar dedim sen otur oturduğun yerde
Yapay Zeka da işsizliğe başladığına göre vay halimize 🤧
Amcalar denginizi bulun ya. Kızlar sizde kendinize gelin aq bu yaşlılara mı kaldınız 😏
Kızım sen kendini fazla kaptırdın sanırım bu soruya. çok asabi gördüm seni soruda senin gibi çoluk çocuktan bahsedilmiyor sen neden bukadar üstüne alındınki sen otur oturduğun yerde bakayım bebe git derslerine çalış
Hayır olgun kadınlar daha akıllı ve tecrübeli oluyorlar genç sevmiyom pek
Çok yapay olmuş. ben olgun ama bakımlı kadıları seviyorum. Özellikle zeki kadınlarla birlikte zaman geçirmek, bakışlardan ve ses tonundan etkilenmek isterim.
yoo benim değil hele şimdiki nesil hiç değil
Sadece erkeklere özel değil ama gençler olgun yaşlılar çıtır sever. Kadınlarda da var yani bu özellik.
Ben de Sülfürük Asit memnun oldum efendim ☺️☺️
Benim zayıf halimi yapmışlar.😂😂😂
Ooo bizi bu güzellikten neden mahrum bırakıyorsun 😀
Kendim bile mahrum kalmisim siz Kalsaniz me yani
Ben bile etkilendim 😅
😀😀
yapay zeka kendine gel ne yapıyorsun
Evet çıtır severler genelde vücutları diri olduğu için
Muhtemelen daha canlı , cıvıl cıvıl olduklarından dır.
Her sübyancının hayalidir o 😂
Çıtır sevdiğimiz doğrudur
Hande erçel yan çar gibi olmuş bu
Her erkek genç sever.
Ergenlerle işimiz olmaz
çoğu için evet
Heps idegil fizigi güzel olmasi gerekir :D :D
Olgun olursa daha iyi olur.
Begenmedim
evet ayni sey kadinlar icin de gecerli
Bilmem öyle mi ki
maalesef cınım