Hem cinsim bana bakinca gülüyor tip tip sorduğum da komiksin demisti cok üzülmüştüm siz olsaniz ne tepki verirdiniz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben umursamam bile.
Neden ki goruyosunuz sncta
Normal bir anda mı yaptı bunu yoksa gerçekten komik olduğun bir anda mı yaptı?
Ya ben arkadasimla knsyrm diyelim hemen gulmeye basliyor gerizeklai
Samimiyeti kes onunla. Olduğu ortamlarda pas verme hiç.
Vermiyorum hic zaten ama genel olarak ortamlarda cok boyle duruma rastladim destek alsammi diye bile dusundm
Peki kendinde düzelmesi gereken herhangi bir özellik fark ediyor musun? Seninde rahatsız olduğun falan yani. Eğer sen halinden memnunsan insanların ne dediğini takmamaya çalış. Ağzı olan konuşuyor sonuçta her söyleneni takarsak hayatımız işkenceye döner.
Ya bilmyrm tipim den dolayi olacagini pek sanmiyorum aslinda konusmamdan dolayi olablrmi bilmyrm normal ama samimi oldgunuz kisiyle esprili yaklasrsiniz dmi bende oyleyim aslnda gulduren tarafim karsilikli yani bi zman snra beni hafife aliyor karsi taraf ciddi oluncada cok ketum oliyrm
Ayrica beden dilim ozguvensiz duradabiliyor ben farketmeden pasif durabiliyorum istemsiz
Bu konuda kendini törpüleyebilir geliştirebilirsin. Kimin yanında komik esprili olacağını iyi seçmelisin çünkü dediğin gibi bir noktadan sonra insanlar ciddiye almıyor böyle kişiliği olanları. Bende öyle biriyimdir ama herkesin yanında değil iki üç yakın arkadaşım ve ailem dışında kimse bu yönümü bilmez mesela.
Haklisin ben buyuzden topluluk icinde duramıyorum acaba guluceklermi sacmalarmiyim diye cok kaygi durumu yasyrm😢
Baş edemediğini hissettiğin anda bir uzmanla görüş. Kimse için kendini üzme 🌼
“Sen iyi misin” diye alaycı bir şekilde sor ve umursamayarak arkanı dön ve git
Bilerek uzatarak guluyor tepkisi asiri
Umursamazsan bir süre sonra bırakacak istediğini verme. En azından rol yap
Karsima geçip gulerse nasil umursamadan geçebilirsiniz ki korkak olarak görür dha cok arsizlasmazmi
Hayır ezilerek sessiz dur demiyorum sana güçlü umursamaz, alaycı bir tavır takınarak yap. Dediğimi de söyle
Ben düşüncelerimi ifade edemiyorum pek hemen sinirlenyrm kavga ile sonuclanir diye de cevap veremyrm o an beynim duruyor sanki ne knsacgmi bilemyr oluyorum ozguven sorunu cok yasyrm buyuzden
Anlıyorum hepimiz yaşadık bunları. O an cevap vermek kavga etmek kolay olmuyor insana yaşadığı duygunun ağırlığından şoka girebiliyor olmamış saymak istiyor
Benim sosyal fobim var zaten bu durumu yasayinca cok kötü etkilenyrm bosveremiyorum moralim cok kotu oluyr
Dalgasında boğarım sanırsam
Başta samimiydik aslinda braz esprili yaklaşırim ortamda sempatigim arkadas ortaminda ama bu bildigin dalga gectigi cok net
Arkadaşlığı kesip tepkini ver
Nasil yapicam iste onu
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen
Kafasını gözünü kırarım
Samimi arkadastik oyuzden bise tepki veremedim ama bendemi hata var anlamadim tipimde bise de yok yani asiri takiyorum bunu ozguvenim gidiyor
Ben de senin gibiyim ama inan ki en iyisi onu yok saymak. Canını sıkmaya gerek yok.
Yok sayamiyorum ama canım canım sırıtıyor cunki
Sen de ona sırıtsan mort olur 😅
😒
Üzülme ya 🙁
Mesela toplu ortamlarda sosyal fobi. oluyr iste buyuzden asiri kirilgan olyrm
İnan ki ben de hep aynıyım. Eve gidince de içimde birikenler bana dert olur. Ama kimi Allah'a havale ettiysem cezalarını buldu diyebilirim.
Evet hep depresif oluyrm büyüzdden
Sen açta pis şeyine gül
Çok komik mk de
İyice guler a desem kahkaha atyr mk
Onu kendi haline bırak
ya da sende gül eninde sonunda susar
Oyle diyosunuzda arkadslarinin yaninda falan benimle ilgli konusup onlarada ayni durumu yasatrsa dha kotu olur
Benimle ilgili yani
Bu karı sadece senle mi böyle herkese karşı mı
Benimle cnki yanyana yiz calsyrz
Çalışma başka adam nı yok
Mecbur is bu ama genel olarak hep budurmla karsilasyrm
Ha sen işten bahsediyorsn ben öğrenci sandım
Yok iş npcm böyle ya
Olabildiğince muhattap olma
Umursamayarak ona koz vermemiş olurum.
İmkansiz hassas olduğum icin umursayaniyorum kendime takiyorum busefer