Güncellemeler
+1 yıl
Çok açık giyinmeye hatta bol giyen bir kız tutupta saçma sapan şeyler yazmayın
Merak ediyorum sadece bir kızın en kötü, makyajsız, saçı başı dağınık haline bile yürüyorlarsa herkese yürüyorlar anlamına mı geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sadece kız olduğu için. Burada bile pembe nick taşıyorsan işin zor demektir.
Doğru diyorsun ama dışarıda mesela
Toplum öyle bir yoldan çıktı ki sadece kadin olmak yetiyor. Fazla birşeye gerek yok.
Cidden acaba kadın nüfüsu azaldı erkek nüfusu falan arttıda bize mi haber verilmiyor
Dünyada kadın nüfusu daha fazla. Az da olsa hayvanlığin namusszlugun anlamı yok
Ama eşeğin, köpeğin, tavuğun bile ırzına geçen aşağılık insanlar var bu toplumda. Kadınları rahat bırakır mı namuss*zlar?
Çok iyi dedin ya
Durum böyle işte
TÜRKİYE DE EŞŞEĞE, KEDİYE, KÖPEĞE HALLENİYORLAR... Biraz da yürüyenin zihniyeti önemli...
Onları gördüm mü kaç bence sen hesabıni kapat ve yarın yeni hayatina bir nebze daha güzel başla
Nasıl
Bu site diyorum rezil erkek kokan bir yer ve dolmaya devam ediyor düzgün erkek çok az
Evet ya hepsi sapık hatta bunların kız hesaplı ama erkek olan versiyonu da var tam ezikler cidden
Tahmin edebiliyorum o yüzden düzgün biri burada gezmez burada kızlar napıyor merak ediyorum
Saç baş makyaj sorusu soruyorlar falan ama düzgün kızlar tabiki ya da meslek sınav vs
Ha onlar ayrı ztn bir de asosyal veya konuşcak kimsesi olmayan zavalı çok
Buraya normal bir insan gelmez zaten ben de ergenken alerji olmuştum onu sormak için girmiştim ilk girmez olsaydım az sonra çıkacağım hatta az önce bir aydınlanma geldi
İnansaydim sevap yazildi diye sevinirdim o derece
Neye inansaydın
Tanrı
Ben de benim siteyi silmeyeceğime inanamadın sandım jfkdkgjf
Keşke bozmasaydın bu hırsla googleyi bile silerdim
Ha sjsd sil ya samimiyim
Doğru diyorsun bu site bana hiç kazandırmadı bir soru atıyorum gayet kaliteli bilim, fen kimse cevaplamıyor üstüne trip atıyorlar ne bilek bacı bis bunu yavv saçmalama diye jdkfkdkg yok olmam hafızamdan silmem lazım
Bilgisayarlarla ilgili misiniz. Ne iş yapiyorsunuz acaba
Çıkıyorummm kendine cici bak
Bana bile yürüyor erkekler aq kızlar neki
Yemin ett jdkdlfkdlh
Harbiden lan biri diyoki oral yapim bi soruda 197 100 kilo fitness la uğraşıyorum dedim ona yazmış😂
Yuh yuh yuhhh
Vücudumumaı dedin adamamı ajjsjs
Yok be fjcklfg adamın yaptığına dedim
Hee ne bilim bana dedin sandım sevinmiştim😂
Dışarıda diyorlardır zaten demagoji yapma 🤣
Diyorlar evet 😂😂
Eee daha ne istiyorsun
Daha çok kişi desin 😂😂
Mukreminin bile yavsayani cok
Fjldglşsh
Hayvana bile yürüyorlar anam
Erkekleri sapkın olduğu için