Güncellemeler
+1 yıl
Ulan biri var bana saymış engellemiş pislik ben kadınla arkadaştık kadın da düzgün rolü yapıyordu kocasıyla iş yapmam için zorladı ısrar etti ben de güvendim çalıştım ama hiç içime sinmediler geçici çalıştım sonra paramı vermediler eksik verdiler ben de kavga edip bitirdim zaten ilişkiyi. Nerden bileyim böyle şerefsiz güvenilmez olduklarını.
Güncellemeler
+1 yıl
Mal mısınız ben onlara para verdim demiyorum ben onlara iş yaptım çalıştım onlar bana dedikleri paraları ödemediler kaçtılar şerefsizler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şikayet edin benc e
Ama sözleşme yapmadık kadın dostuz arkadaşız diye kocasının yerinde sözleşmesiz çalıştırdı beni sonra da eksik para ödediler bana.
Adiler pislikler ben de bela okuyup küfür hakaret ettim bitirdim ilişkiyi kadın adam da beni tehdit edip korkuttu işte. Kapımın önüne gelip aramalarla taciz ettiler şerefsizler. Kızlarına ablalık yaptırıp baktırıyorlardı bi de bu kadar adi olacaklarını ne bileyim.
Bulaşma bence üzerler daha fazla
Evet ama bu ne lan böyle böyle insanlar ölsün istiyorum insanları korkutup korkutup kendi keyiflerine göre yaşayamazlar.
Keşke birileri çekip vursa bunları. Aslında birçok dğşmanları vardır bu magyaların sonuçta bulaştıkları milyon tane adam bar yani.
Dolandırıcılık felan artık suç değil gibi bir şey o yüzden rahatlar , uğraştıkça başın ağrır uzak dur daha iyi
Aynen öyle işte sözleşmesiz sigortasız adam çalıştırmak dolandırmak etmek taciz etmek sapıklık hiçbiri suç da değiş ceza da almıyor ondan hepsi çok rahat.
Adalet yok , en kötüsü bu düzeni değiştirmek için devletin yaptığı bir şey de yok , devlet sanki böyle olmasını istiyor gibi
Aynen öyle işte. Devlet güçsüz ve parasızlar iyice sömürülsün istiyor asla koruyup kollamıyor.
Sözleşmesiz sigortasız çalıştırıyor maaşını ödemiyor şikayet etsem de bi şey olmuyor.
Maaşı az olsa da garanti yerlerle çalışmak lazım
İşte garanti yer yok ki. Torpil olmadığı için ben kurumsal yer bulamadım ondan hep ufak kötü yerlerde çalıştım onlarda da hep işte canımı sıktılar. Eksik geç ödedi zam yapmadı mobbing yaptı. Hep böyle sorunlar.
Yıllardır hep bu sorunları yaşıyorum yani. Ondan işte evden kendi işimi yapıyorum şu an.
Evden kendi işin dediğin ne yapıyorsun?
Özel ders
Öğrenci bulabiliyorsan en temizi
Evet temiz oluyor öyle iyi yani
Ne dersi veriyorsun?
Her dersi veriyorum naapcan
Merak ettim sadece , hangi düzey belki yönlendirme yapılır
Matematik İngilizce
Nerdensin peki
Polise gidersin ondan da hicbisey çıkmaz
Yok polise dedim hiçbir şey yapmıyor adamlar. Dava da açsam daha bela olur diye açmadım işte avukatlar bunlar manyak bulaşma görünce kaç dedi