Aile & Toplum Kısa dönem amaçlarınız var mı? Kırmızıbirkedi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Çeyiz dizmek Evlenmek Çocuk yapmak Şimdilik bunlar 🤣🤣 Güncellemeler+1 yıl Bu site beni sarmadı gidiyorum ben kendinize iyi bakın Kısa dönem amaçlarınız var mı? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl EğlenmekKumara gitmekGezmekHedeflerimi gerçekleştirmek 1 0 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. Hemen hamile kalmak ister misin evlenince 😊 1 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İş istedik iş buldukPara istedik para geldiŞimdi güzel hayırlı kısmet sonrasında bebeler 😃 1 0 Yorumla
biranbirhatira Takip Et Xper 7 Yaş: 20 +1 yıl Atanmak ve yeğenime birrrsuru ciciler almak ve lego çiçek koleksiyonumu yapmak 1 0 Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eğlenmek
Kumara gitmek
Gezmek
Hedeflerimi gerçekleştirmek
Hemen hamile kalmak ister misin evlenince 😊
İş istedik iş bulduk
Para istedik para geldi
Şimdi güzel hayırlı kısmet sonrasında bebeler 😃
Atanmak ve yeğenime birrrsuru ciciler almak ve lego çiçek koleksiyonumu yapmak