Kız aşırı masum zamanında çok kişi bunun sevgi ihtiyacından dolayı yanlışa çekmişler ve biz sevgili olduk bunu aşmasını nasıl sağlarım ilk günden öpmek istedim ve hayır bile demedi bunu sevgi olarak algılıyor ama insanlar çok kötü malum bu yüzden ona hayatın acı gerçeklerini insanları nasıl öğrenirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne gibi yanlışları var ve ailesiyle mi yaşıyor kimle yaşıyor
Cinsel yanlışlari vs var
Ailesi yok bırakmış bunu küçükken yetimhanede büyümüş işte tek yaşıyor küçük bir evde
Evlen o zaman
Yeni tanıştık henüz ya destek olmam lazım belki psikolojik şeyleri var öğrenmem lazım çözüm bulmak lazım
Eğer benimle iken bir daha yanlısı olmazsa zaten evlenirim
İnşallah hayırlısı olur hakkında
İnşallah ya peki nasıl olmam lazım bu kıza görsen melek gibi ama canımı insanlar çok yakmış yanlış şeyler olmuş ona kıyamıyorum ya ben
Peki görüş yok mu başka
Sorun çok saçma değil mi ne soruyorsun burada?
Nesi saçma kız çok masum cinsel şeyleri bile sevgi zannediyor ona insanların gerçek yüzünü hayatı nasıl öğrenirim amacım bu
Yanlış yazmışsın. Sen ona insanları ve hayatı nasıl öğreteceksin o yaşamadan anlayamaz. Ve kız çok masum biriyse ona hayatın kötülüklerini göstermeye çalışmak çokta iyi niyetli değil
Kötü niyetli değilim herkese güvenilmez ki bu şekilde olursa sürekli üzülür vs
Bu kadarda anlamycak biri değildir. Belki seni seviyor seninle öpüştü diye herkesle öpüşeceğini falan mı sanıyorsun. Biraz önyargı var sizde
Yok ya on yargım yok geçmişini bile duydum bir şey demedim yani mutlu olmak onunda hakkı hatası var diye asla yargı yapmadım bile
Evet sevmiş sevgimi ilgimi onu yanlış anlamam da biraz ağırdan alsa keşke geçmişi gibi pişmanlık yaşasın istemem ki
şu an sevgili misiniz
Bunu ona niye söylemiyorsunuz niye konuşmuyorsunuz buraya yazıyorsunuz?
Hihi sevgiliyiz üzülüyorum ya kıza görsen melek gibi kız neler yaşamış tırnağına kiyilmaz ya onun
Çünkü çok yıpranmış biri nasıl olacagimi bilmiyorum korkuyorum üzülür diye hassas biri çünkü
Sen çok iyi biri değilsin ya da ciddi düşünmüyorsun sanırım ondan böyle konuşuyorsun
Melek gibi birini üzmeye hakkı yok bence kimsenin
İlerde bedelini öder odetirler insanlar kotuysede herkes bir gün yaptıklarının cezasını öder merak etmeyin
Neden ya iyi biriyim ama önce kötülük yaşamış bir kız ve hani ona kızmak bile bana zulüm gibi geliyor korkuyorum ya kötü şey olurda ona kızmak zorunda kalırsam diye
Kötü biri olsam onu asla düşünmem ki
Melek gibi birini üzmeye hakkı yok bence kimsenin
İlerde bedelini öder odetirler insanlar kotuysede herkes bir gün yaptıklarının cezasını öder merak etmeyin
İnşallah bunu içimden temenni ediyorum abla ya gerçekten 🙈😏
Ne gibi kötü şey?
Kaç yaşında bu kız herhalde 15 yaşında filan değildir bu kadarda saf değildir. Siz kuruntu yapıyorsunuz kendinize biraz güvenin
Siz temenni etsenizde etmesenizde Allah'ın adaleti var baskbir dünya daha var :)
Geçmişinde kötü şey işte kızı cinsel kullanmışlar vs
21 yaşında ama görsen 15 yaşında kız daha uyanık cidden. Belkide dediğin gibi kuruntu olabilir fazla üzüldüm duyunca o yüzden olabilir mi?
Siz temenni etsenizde etmesenizde Allah'ın adaleti var baskbir dünya daha var 🙂
Abla zaten biliyorum neden sürekli bana ters çıkıyorsun ya ben insan gibi içimi açmak yardım almak için geldim
Sadce bu kız yoktur öyle bir çok insan olabilir ve bu onun suçu değil
Sana ters çıkmıyorum genel manada öbür dünyayı unutup borusunu öttüren kötü yürekli bir hayli insan var. Onlar aklıma geldiği için söylüyorum. Niye alındın?
Birde 15 yaşında daha uyanık tipler var diyorsun ya onların masum olduğu neredenbeelli işte korkmanız gereken tipler asıl onlardır masumlar değil
Sana ters çıkmıyorum genel manada öbür dünyayı unutup borusunu öttüren kötü yürekli bir hayli insan var. Onlar aklıma geldiği için söylüyorum. Niye alındın?
Ne bileyim beni de kötü insan kategorisine koymuşsun gibi hissettim o yüzden öyle alındım birde sende iyi değilsindir vs dedin ya sürekli sanki bana eleştiri yaptın gibi hissettim
Birde 15 yaşında daha uyanık tipler var diyorsun ya onların masum olduğu neredenbeelli işte korkmanız gereken tipler asıl onlardır masumlar değil
Haklısın bu konularda çok haklısın abla
Kesinlikle öyle ben kendimden Bakarak yorum yapıyorum. O kurnaz tipler asla iyilikleri değil kötülüklerine. cok fazla şahit oldum.(erkek değil kızlarda dahil en yakınımda üstelik) burada yazılanları asla kişisel algılama. Ben çevremdekilerden gördüklerimi söylüyorum sana lafım Yok
Öyle çok insan var ya abla cidden kadın erkek fark etmiyor yaşi da fark etmiyor Allah'ım insanın köprüsünden korusun temennim bu yani bu devirde cidden temiz insan çok az kaldı
Eyvallah anladım şimdi lafın bana değilmiş sevindim 😀
Peki sen o çevrendeki kişilerle nasıl baş ettin nasıl uzak durdun
Uzak duramıyorum maalesef aynı evdeyiz tek temennim benimde bı an önce kurtulmak. Muhattap olmamaya çalışıyorum bir şekilde mecburen muhattap oluyorsun iki yüzlüler arkamdan farklı bana farklı konuştuklarını kaç defa şahit oldum. Kendi beceriksizliklerine rağmen bana iftira suçlama yapabiliyolar
Çok kötü çok
Kim bu aynı evde dediğin kişi kim?
İnşallah bir an önce kurtulursun hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Seni anlıyorum inan ki zor bir şey birde aynı evden biri olunca daha zor mecburen yüz yüze bakmak zorundasın vs
Ne yapılabilir ki sence ne yapılabilir? Kapı duvar olmak istiyorum bir gün inşallah kendi evime çıktığımda tamamen kurtulacağım o zaman isteselerde canımı sıkamıycaklar
Hım inşallah yanlış anlamazsan bir şey soracağım 45 yaş üstü diyor kaç yaşındasın ki sen?
Senin bahsettiğin kızı anne baban mi yoksa aynı ev dedin de?
Kim bu aynı evde dediğin kişi kim?
İnşallah bir an önce kurtulursun hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Seni anlıyorum inan ki zor bir şey birde aynı evden biri olunca daha zor mecburen yüz yüze bakmak zorundasın vs
Evet çok zor senin gibi benimde yetimhanede büyümüş ark. var birde öz olup üvey gibi anne ve kardeşler daha da zor aynı su külkedisindekiler var ya onlar asla abartı yapmıyorum o kadar kötüler uzak ellerine firsat geçse tam o zulmü yapacak kişiler keşke küçükken bende kötü abla olaymış diyorum. O lazım bunlara iyilikten anlamadıklarını gördüm , kötüler yaraşıyor
Ooo ben senin bu kadar üzgün olacağını tahmin etmedim cidden şu an durumun çok zor
Hani yabancı olsa gerekirse bir daha görmezsin ama en yakının olunca iş değişiyor mecburen bazen aynı ortamda kalacaksın vs
Ama inşallah güzel günlerin de olacak yaş kaç senin 45 üstü yazıyor da
Evet bende zaten bu yüzden evde vakit geçirmek bile istemiyorum bırak üzgün olmayı rahat , huzur bırakmadılar.45 üstü değil 30
Hım anladım yanlış anlamaz isen neden evlenmedin belli yaştan sonra aile ile yaşamak huzur vermez insana çünkü sürekli göz önünde olmak eski insanlara iyi gelmiyor sürekli ona sarıyor vs
Umarım düzelir ya zor cidden seni anlıyorum bu konuda çok haklısın bir dönem bende yaşadım azda olsa
Eski kafalılara öyle gelir evet küçükkende öyle geliyordu bu düzene inat evlenmedim çocuk doğur başkasıyla evlensin gitsin diye bu niyetle çocuk bakılmaz. Kendi hayatımı kendi düzenimi kuracağım başkalarının düşünceleri ile yaşamak zorunda değilim kimse yüzünden tanımadığım birileri ile görücü usulü evlenmek istemedim.
En iyisini yaptın görücü usulü olan daha kötü sevgisiz aileler kuruyor çünkü sevmeden evlenmiş vs
Sen kendin için ne uygunsa onun en iyisini yaparsın ama işte bu aileler bilmez
Peki sadece sana mı böyleler diğer çocuklara iyiler galiba
Kul kedisindeki gibi mi öyle demiştin de yani tek sana düşmanlar
Evet annem öyle babam yine hakkımı korurdu ama annem cahil bı kadın çocukluğu iyi geçmemiş onuda benden çıkarıyor
Evet bana düşman hiç sevmiyorum hiç onun yüzünden hep ağladım. Yine annedir diye iyilik yapsam bile bu sefer daha kötü oluyor ezmeye çalışıyor ararım açmaz filan psikolojisi baya bozuk. Ben küçükkende durduk yere ancak ağlardı ortada hiç sebep yokken. Onun beni sevmediğini ve bana iki yüzlü davrandgni kimseye inandıramıyorum. Bir babam anlardı beni çünkü tanıyor onu
Ya umrumda deg benden uzak olsunda kötülükleri bana dokunmasinda yeter başka bir şey istemiyorumz sevmesin beni sevmesinler ama benden uzak olsunlar , zarar vermesinler bana tek istediğim bu
En son kavgamızda artık dayanamadım babam çok iyi adammış ben sana asla katlanamazdım dedim. Dayanamıyorum çünkü artık iki yüzlülüğüne insanlri kandrmasina dayanamıyorum böyle söyleyince sustu cunku biliyor gerçekleri aslında. Yine ben iyilik etmeye çalıştım yine kötü ben olmayım dedim. ama hala aynı o yüzdende asla ve asla umrumda değil. Bana kötülük edene iyilikten anlamayana, ben asla uğraşmıycam bundan sonra
😢 onun iyi niyetini suistimal etmezsen yeter
Maalesef onu denemek için bir kaç şey söyledim direk sorgulamadan yapıyor sevgi ver bana ben herşeyi yaparım der gibi
Ama suistimal etmek için demedim tanıdığım biri vardı anlatınca şaka yapıyor zannettim ve sonra sevgili olduk asla yarı yolda koymam ne olursa olsun
Sana bu konuda danışabilir miyim?
denemek için öpme girişiminde de bulunmuşsun ama bana kalırsa iyi düşün yani sonra bırakmıcaksan kendinden eminsen kızın hayatında kalıcı olarak yer edin
danış
şu an için hsystinda kalıcı yer almak istiyorum ama benimle iken de bir kötü şey oldu o beni üzdü pişman oldum dedi ama bilmiyorum
Knk sana zahmet gizliden çıkar mısın anlatacağım şey kızın özeli çünkü de
tmmdır