19 yaşımdayım , lise döneminde bir çocuk vardı samimi biriydi fakat ayrı sınıflarda olduğumuz için sonrasında konuşamadık okulda bitti vs. İnstagramda takipleşmiyoruz iyi birisiydi samimi fakat mesaj atmak istiyorum yani takılmak istiyorum ama nasıl yazabilirim utanıyorum bayadır konuşmuyoruz birde arkadaş olmak istiyorum ne yazabilirim çocukca mı olur ya da aciz durumamı düşerim? Tesadüf bugün yanımdan geçti göz göze geldik fakat ben telefonla konusuyordum ikimizde selam vermedik ordan geldi aklıma? ya da hiç yazmasam mı küçük durumamı düşerim? İyi biriydi samimi o yüzden takılmak istiyorum?
Erkeğim o da erkek arkadaş olmak istiyorum sohbeti iyi bir insandı... tavsiyeniz nedir?
Erkeğim o da erkek arkadaş olmak istiyorum sohbeti iyi bir insandı... tavsiyeniz nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok da kafaya takma. Çok görüştüğün ya da karşılaştığın biri değilse. Samimiyet kurman da zor olur. Her şey doğal haliyle güzel.
Aynen görüştüğüm biri değil 2 sene önce konuşmuştuk bir kere dahad konuşmadık ve diğer senelerde okulda da konuşmadık sadece bugün gördüm aklıma geldi iyi biriydi keşke iletişimi kesmeseydim bayada karizma çocuk o yüzden takılmak istedim zaten arkadaşım yok benim..
(Yorumun için teşekkür ederim)
Rica ederim
Bu iş burada kalmaz emin ol rahat olma ananla babanin yer degistirme zamani
sms ile dene