Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Denge diye bir şey yok kardeş geçen şahit oldum çocuk kızın karşısında kıza etmedik küfür bırakmadı sonunda ağzına sıçtı ve tekmeledi kızı kızda gülüyor falan yapma diyor öylelerini hak ediyorsunuz dedim içimden
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Efendi erkek sevilir devri kapandı p*ç erkekler seviliyor
1. Soru Toplumlar arasında aşkın tanımı geniş bir yelpazede değişebilir bence. Genelde, romantik aşk, duygusal bağ ve ilişkilerdeki anlam, toplumların kültürel, dini ve tarihsel değerlerine göre farklılık gösterebilir. Bazı toplumlarda aşk genellikle romantik ve tutkulu bir ilişki olarak görülürken, diğerlerinde aile bağları, sadakat ve dayanışma ön planda olabilir yani ne bileyim toplumun genel algısı zaman içinde evrim geçirebilir ve kişiler arasında da farklılıklar gösterebilirde.
2. Soru Genellikle iş ve aşk ilişkilerinde denge kurmayı zorlu bir deneyim haline gelebilir dünyasında başarı, profesyonel bir kariyer ve maddi güvenlik genellikle ön planda tutulurken, aşk ilişkilerinde ise duygusal bağ, sadakat ve aile önemli görülebilir. Toplum, bireylerden bu iki alan arasında dengeli bir yaşam sürmelerini, her ikisine de adanmış olmalarını bekleyebilir bu beklentiler kişisel tercihlere ve değerlere göre değişebilir. Her birey, kendi yaşamını dengeli bir şekilde kurmaya çalışırken bu beklentilere karşı gelmek zorunda değildir
Toplum bazen bireylerden önce kariyerlerine odaklanmalarını beklenir bence dimi özellikle erken kariyer aşamalarında yeni iş gibi iş ve aile hayatı arasındaki dengeyi desteklemesi kişilerin daha sağlıklı ilişkiler ve iş yaşamı sürdürmelerine yardımcı olabilir yani
Aşkın varlığına inanmak veya inanmamak, çok kişinin deneyimlerine, yaşadıkları ilişkilere göre değişir bence ve zaten herkesin bu konuda farklı düşünceleri olabilirde aşk bir defalık yaşanmıyor daha sonrada aşık olabiliyorsun.
Yani aslında duygulara yorum yapmak güç olabilir de bir acın varmış gibi ve sanki tövbe etmişsin gibi bir halin var gerçekten birde çok belirsizlik var sende seni anlayabiliyorum boşlukta kalmış gibisin içsel durumunu anlamaya çalışıyorum.
Yaşamın boyunca yanlış insanları hayatına almak zor evet yaralar bırakmış olabilir ama şöyle diyim bu deneyimler büyümen ve öğrenmen için önemli fırsat oldu. Geçmişteki hatalardan ders çıkarmak, gelecekte daha sağlıklı ilişkiler kurmana yardımcı olacağını düşünüyorum kendi değerlerini ve beklentilerini anlamak, daha uyumlu ilişkiler kurmanada artı olur ve doğru kişiyi anlamak içinde madde halinde yapabilir. 1. Saygı 2. Dürüstlük 3. Güvenilir tarzında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Denge diye bir şey yok kardeş geçen şahit oldum çocuk kızın karşısında kıza etmedik küfür bırakmadı sonunda ağzına sıçtı ve tekmeledi kızı kızda gülüyor falan yapma diyor öylelerini hak ediyorsunuz dedim içimden
Efendi erkek sevilir devri kapandı p*ç erkekler seviliyor
Herkesin tanımı farklıdır. Senin tanımın ne?
Ya aklımda o kadar düşünce var ki yazmaya üşendim ☺️
Üşenmedigin zaman yazarsın öyleyse :)
Neyse madem çayımı içiyim de yazayım bari, hangi soruya tanım yapmamı istiyorsun? 1. soruya mı? 2. soruya mı?
1 tane sordum zaten
Detaylarda da bir soru var gördün mü?
Gordum. Tamam ikisinin de tanımını yap
Yani ikisini de cevapla
1. Soru
Toplumlar arasında aşkın tanımı geniş bir yelpazede değişebilir bence. Genelde, romantik aşk, duygusal bağ ve ilişkilerdeki anlam, toplumların kültürel, dini ve tarihsel değerlerine göre farklılık gösterebilir. Bazı toplumlarda aşk genellikle romantik ve tutkulu bir ilişki olarak görülürken, diğerlerinde aile bağları, sadakat ve dayanışma ön planda olabilir yani ne bileyim toplumun genel algısı zaman içinde evrim geçirebilir ve kişiler arasında da farklılıklar gösterebilirde.
Hmm
2. Soru
Genellikle iş ve aşk ilişkilerinde denge kurmayı zorlu bir deneyim haline gelebilir dünyasında başarı, profesyonel bir kariyer ve maddi güvenlik genellikle ön planda tutulurken, aşk ilişkilerinde ise duygusal bağ, sadakat ve aile önemli görülebilir. Toplum, bireylerden bu iki alan arasında dengeli bir yaşam sürmelerini, her ikisine de adanmış olmalarını bekleyebilir bu beklentiler kişisel tercihlere ve değerlere göre değişebilir. Her birey, kendi yaşamını dengeli bir şekilde kurmaya çalışırken bu beklentilere karşı gelmek zorunda değildir
Chat cpt cevabı mi bu
ChatGpt
O ne demek
Yani verdiğin cevap yapay zeka cevabı gibi duruyor da ondan dedim ordan mı alıntıladın diye
Hayır.. İlk defa duyuyorum senden
Hmm anladım tamam o zaman. Teşekkürler cevap verdigin için
Rica ederim baya doldu yorumlar da zaten
👍🏻
Like ne ya 🤦
Anlamadım?
Şu attığın şeye emoji ye çok gıcık oluyorum 🤦🫣
Ee napiyim? Ayrıca ben onu like anlamında değil okey tamam anlamında kullanıyorum. Beğenmiyorsan yapacağım bişey yok
Neden gizlilikten çıkmıyorsun
Canım öyle istiyor. Neden çıkayım?
İlk kez bir anonimle bu kadar uzun konuşuyorum ve cevapların zamanında ve yerinde, bu yüzden seni merak ettim.
Sağol ama buna gerek yok. İyi geceler
Beni yanlış anlamanı istemiyorum lütfen 🙏 biraz asabi gibisin
Tanımadığım insanlara karşı öyleyimdir
Sayınız çok az biliyorsun değil mi? Çok doğru ve zamanlı olman güzel acaba nasıl birisindir karakterin olarak ve huy olarak
Çok doğru ve zamanlı olmam derken?
Kelimelerini seçerek ve zamanlı konuşuyorsun yerli yerindeymiş gibi
Anladım. Sagol.
Soru soramam da sana simdi zaten
Niye sormak istiyorsun ki?
Amaç ne tam olarak
Niye bu kadar asabisin neden bu kadar ağresif davranıyorsun
Adını sormak istedim sadece
Çünkü seni tanımıyorum. Şu an da agresif davranmiyorum. Mesafeliyim sadece. Açık açık ne istediğini sordum. Bu kadar.
Burada adımı söyleyemem üzgünüm. İyi geceler
Buradaki adını sormamıştım neyse ben galiba yanlış anlaşılıyorum bu durumu hiç sevmem teşekkür ederim
Ben ikisi için de dedim. Değişen bişey yok. İyi geceler tekrar
Rica ederim
Anket sorusu mu bu asfg
Detaydaki soruyu çok düşündün mü 😁
Hayır direkt aklıma gelmişti halen var daha 🤭☺️
Cevap ne peki
Toplum bazen bireylerden önce kariyerlerine odaklanmalarını beklenir bence dimi özellikle erken kariyer aşamalarında yeni iş gibi iş ve aile hayatı arasındaki dengeyi desteklemesi kişilerin daha sağlıklı ilişkiler ve iş yaşamı sürdürmelerine yardımcı olabilir yani
10 puan 😂
Ahahah ama like atmadın 🤭😂
Var.
Ne var
Aynen aga
Toplumu bos ver
Neden
Napcan milletin dusuncesini
Ne diyeceğimi bilemedim ☺️ sana mı sorayım ne diyim ne istiyorsun
Uyu kanka
Aaa bana diyene bak sen niye uyumuyorsun knka
Uyuyom
Nasıl bir uyuyuş tarzı bu? Uygulamanın içinde mi uyuyorsun? :.)
Aşk geçici bir heves
Şöyle diyebiliriz: Her kişi için aynı olmasa da, değişiklikler ve farklılıklar gösterilebilir, değil mi?
Olabilir
Sen niye öyle nitelendirdin peki?
Aşka inanmıyorum varlığına da
Aşkın varlığına inanmak veya inanmamak, çok kişinin deneyimlerine, yaşadıkları ilişkilere göre değişir bence ve zaten herkesin bu konuda farklı düşünceleri olabilirde aşk bir defalık yaşanmıyor daha sonrada aşık olabiliyorsun.
Ben olmam
Neden? Senin için özel bir sebebi var mı?
Aşık olmak istemiyorum sevmek isterim bilmiyorum belki de ikisini de istemiyorum
Yani aslında duygulara yorum yapmak güç olabilir de bir acın varmış gibi ve sanki tövbe etmişsin gibi bir halin var gerçekten birde çok belirsizlik var sende seni anlayabiliyorum boşlukta kalmış gibisin içsel durumunu anlamaya çalışıyorum.
Hayatıma aldığım yanlış insanlardan kaynaklı olabilir
Yaşamın boyunca yanlış insanları hayatına almak zor evet yaralar bırakmış olabilir ama şöyle diyim bu deneyimler büyümen ve öğrenmen için önemli fırsat oldu. Geçmişteki hatalardan ders çıkarmak, gelecekte daha sağlıklı ilişkiler kurmana yardımcı olacağını düşünüyorum kendi değerlerini ve beklentilerini anlamak, daha uyumlu ilişkiler kurmanada artı olur ve doğru kişiyi anlamak içinde madde halinde yapabilir. 1. Saygı 2. Dürüstlük 3. Güvenilir tarzında
Teşekkür ederim
Rica ederim. Güzel sohbetti yorumların için ben teşekkür ederim. ✨
🙏🤍