AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok genç gozukuyorsun yaşına gore soruya gelince bence bunlari yasamalisin çünki ogrenmen gereken daha cok sey var😊✨
Senden 2 yaş küçüğüm😄 ben senin boyundan ve yaşından daha büyük şeyler öğrendim rahimden çıkar çıkmaz bro ve öğrenmek güzel bir şey değil bilmemek en iyisi bu cehennem dünyada insan yüzleştikçe zalimleşir ve tükenir ve öğrenilicek neler varmış 🌼🥰
Knkcim bak ben cok kizla konustum arkadas oldum iliski olarak olmasada, Zaten bir insana verilebilecek ders cazaya ve aciya dayali bir derstir ama onemli olan bu degil onemli olan ne anladigindir 💞.
Bence acı değil kanka bu cehennem dünyada aptala yatmak en iyisi ruhun bedenin sağlıklı kalmaz insan acı çektikçe acımasızlar yaşadıklarıyla yüzleştikce de zalimleşir ama ne kadar tuhaf değil mi kanka bebeklere melek derler ama dünyaya gelir gelmez sardırıyı savasa başlıyorlar birbirlerinin kafasını kopartıcak kadar sence ders almak acı mı? Bu olsada defalarca aptal savaşlar oldu aldıgımız her nefes savaş o kalp paramparcaysa o kırık kalp bedeni hayatta olsada ruhu ölür sadece nefes alır yarım ölüm olan o uykuda uyur o karanlık odada kalır artık ölüdür.. 🌙💙
Acımasızlaşır*
Bir yerde ne kadar büyük kotuluk varsa iyiligin geri gelmesi icin o kadar masum ölür 🥰✨ Iyi geceler.
hiçbir şey geri gelmiyor gelsede çöp ve okadar konuştugun kız arkadaşların sana neler öğretti kanka? 🥰🌙 ve iyi geceler.
Manipule etmeyi ogretti 😂 ayrica kadinla hakkinda küçük capli seyler bazilarinizi kullanmayi baziliraniza ise iyi davranmami ogretti 😉.
Anladım kanka
Herkes yaşattığını yaşar zamanı belli olmaz sen bilmezsin belki o yaşar
Yaşamaz mutlu olur
Bedel öder kim ne yaparsa merak etme
Ödemiyor abi hep onlarla mutlu bunun sonunda yanan mazlum
Bu ğün üzülen yarın güler buğün mutlu olan yarın üzülür her karanlık bir aydınlığa gebe böyle düşün
Nasıl olucak abi
Zaman istediğimiz her şey olamaya bilir o bedel öder sen bunu bilmeye bilirsin herkes hissettiklerini yaşar bu dünyada doğa böyle işliyor
sever dünyanın hayatın kanununuda
Allah'a havale ediyorum
Hım
Sarsılmaz kılıç 2000 megam söylerdi son sözü
Hiçbir şey ben s*klemem kolay kolay
Konu neydi kii
Ya soru sordum konu olunca koydum cevapla geç
Kaç yaşında bu velet
Soru sormusum bunu mu takıldın😄
Kız konuşma tarzına baksana bunu ne takcan bee
Takmadım kii engeli attım son sözümü söyleyip tanımadığım birisi hesabıma girip bana zorbalık yaptı bunları üstüme musallat etti oyun oynadılar benimle orası anlatamam bir entrikamı uzun ve bende son sözümü yazıp engelledim yaw konu bu mu böyle soru sordm bende paylaştım bu yaa hani haketmediğin pisliği yaparlar ya sana şerefsiz o şerefsize son sözün ne olurdu oldu böyle soru sordum