Bir şey diyeceğim Tunceliye hiç gelmediğiniz yaptığınız yorumlardan belli ama gelip görmeden neden laf ediyorsunuz neye dayanarak yobaz diyorsunuz onu anlayamıyorum...
Tuncelide büyüyen birisi yobaz memlekete nasıl alışır?
Biraz araştırmanı paran varsa (sanmıyorum) gezmeni öneririm buralar ege sahil kasabaları gibi ve oldukça misafirperver. Sana çok sinir oldum ama terslemeyeceğim. DÜNYA rafting şampiyonası Tuncelide düzenlendiğinde keşke burada olsaydın. Ama ilgi alanına girdiğini düşünmüyorum su sporlarının keza girseydi bilirdin buraları🙄 nys herkes imkanı dahilinde yaşıyor işte. İyi geceler ablam.
Ben sana yobaz demedim ama sen dedin yetmedi terörist seviyorsunuz askerleri kovuyorsunuz dedin... hadi halk sevmiyor (!) Tunceliliyiz ya yapıştır damgayı daha görmeden. Hastanedekiler hemşire doktorlar dışarıdan gelmeler ondan neden kovsunlar?😃 biraz usturuplu sallayın ve iftiradan kaçının... kalp kırmak hoş değil.
Şimdi bak açık konuşayım. Bana göre Tunceli gelişmiş bir şehir değil. Çok bir özelliği de yok o munzur falan mı var neyse işte. İnsanı gelişmiş mi dersen ama evet. Doğu şehri ama ama hissiyat öyle değil.
Tunceli çok küçük evet memur kesim daha çok yaşıyor doğası hariç bi esprisi yok. Ama temiz ve suç oranı düşük kadınlar özgür... İnsanların çogu yurtdışında yazları kalabalık oluyor turist alıyor
Yani güzel şehir yalan yok hatta huzurlu bir şehir mi dersek belki de şu en en huzurlu şehir rahatlıkla diyebilirim ama ben yaşar mıyım sanmıyorum. Gezmeye gelir miyim elbette neden olmasın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tunceli yobaz değil mi zaten mk yobaz memlekete alışmaktan ne zorluk çeker
Yobaz değil? Nerden vardın bu kanıya
Tunceli mi yobaz? Ülkedeki okuma oranı en yüksek şehir az araştırın, öğrenin lütfen
Tunceli
Kardeşim sen bu ülkeden değilsin galiba. Suri falan mısın? Onların sayısı burada 0da.
Mk Tuncelide askerlik yapan arkadaşım var askeri sevmiyor adamlar askeri sevmeyen neyi sever bilirsin bobuş
Neden asker sevmeyelim benim 2 abimde polis oldu. Arkadaşının öyle deme ihtimali yok hatta boyle bi arkadas yoktur bile...
Bak numarasını atarım çocuğun aratırım
Yazık şizofren tanın ne zaman konuldu?
Biraz araştırmanı paran varsa (sanmıyorum) gezmeni öneririm buralar ege sahil kasabaları gibi ve oldukça misafirperver. Sana çok sinir oldum ama terslemeyeceğim. DÜNYA rafting şampiyonası Tuncelide düzenlendiğinde keşke burada olsaydın. Ama ilgi alanına girdiğini düşünmüyorum su sporlarının keza girseydi bilirdin buraları🙄 nys herkes imkanı dahilinde yaşıyor işte. İyi geceler ablam.
Tm ablam tm Tunceli yüce bir şehir anladım beb yobazım kabul
Ben sana yobaz demedim ama sen dedin yetmedi terörist seviyorsunuz askerleri kovuyorsunuz dedin... hadi halk sevmiyor (!) Tunceliliyiz ya yapıştır damgayı daha görmeden. Hastanedekiler hemşire doktorlar dışarıdan gelmeler ondan neden kovsunlar?😃 biraz usturuplu sallayın ve iftiradan kaçının... kalp kırmak hoş değil.
Ya ben onu beşi bilmem ırkçı değilim ama doğu bana hep şey gelmiştir şey (MEDE[yobaz, az düşünen, Her boku bilirmiş gibi yapıp bi sk bilmeyen]NİYET).
E baksana 2000 kişilik köyünden başka yer görmemişsin int cafe açarken açabilirsen tabi bi buralarada bak😃
Görmemişsin işte bi şey demiyoruz sana. Köyünde mutluluklar
Haklısın zeki kız çok haklısın 🤝 senden akıllısı varsa onların ta analarını bacılaeını sikm
Kıyamam lan
Bu cümle yobazlık içeriyor farkında mısın değilsen çok kötü
Hı bende yobazım
Ovv tuncelide büyüdüyse zor. Anca İzmirde falan yaşasın
Herkes öyle diyor ve heerkeste oraya gidiyor
E öyle yap madem tabi sen bilirsin
Bilmiyorlar işte Tunceli yi ne diyeyim. Araştırmaktan yoksun bir "Z" kuşağı var maalesef hocam
Valla yanıbaşımızda Elazığ var görüyoruz... Tuncelinin modernliğini özgürlüğünü saygısını. Z kuşağının gezmeye parası yok ki bilgiside olsun...
Şimdi bak açık konuşayım. Bana göre Tunceli gelişmiş bir şehir değil. Çok bir özelliği de yok o munzur falan mı var neyse işte. İnsanı gelişmiş mi dersen ama evet. Doğu şehri ama ama hissiyat öyle değil.
Tunceli çok küçük evet memur kesim daha çok yaşıyor doğası hariç bi esprisi yok. Ama temiz ve suç oranı düşük kadınlar özgür... İnsanların çogu yurtdışında yazları kalabalık oluyor turist alıyor
Yani güzel şehir yalan yok hatta huzurlu bir şehir mi dersek belki de şu en en huzurlu şehir rahatlıkla diyebilirim ama ben yaşar mıyım sanmıyorum. Gezmeye gelir miyim elbette neden olmasın.
Yaşanmaz çok küçük emekli yeri bide pahalıı
Yani evet işte gelişmemiş ondan pek tercih etmem.
tunceli medeni bi şehir mi sorması ayıp
Evet
Anlamadım