Kadınlar devletin kendilerine boşanmadan sonra sunduğu ayrıcalıklardan yola çıkarak kocalarına neredeyse her konuda rest çekebiliyorlar hatta bilinçli bir şekilde aldatma edepsizliğine bile girebiliyorlar. Ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Aldatan bir kadın boşandığında aldatmasına rağmen kocasından nafaka alabilir mi bilmiyorum ama eğer buna rağmen alabiliyorsa çok büyük bir haksızlık bu. Siz ne dersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik sözleşmesi değil mal rejimi sözleşmesi. Boşanma sonrası sizin nafaka vermenizi engellemez. Ancak evlendikten sonra alınan mallarınızı korumuş olur. Evlenmeden önce alınan ev araba zaten sizde kalırken, mal rejimi sözleşmesi evlendikten sonra alınan ev ve arabayı da korur. Günümüz kadınlarının evlilik anlayışına bakacak olursak bunu yapmak zorundasınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu sözleşmeyi mi yapmak zorundayız?
Cevap sahibi+1 yılDeğilsin ancak istiyorsan yapabilirsin. Bir arkadaşım bu şekilde evlenip boşandı ve kusurlu taraf kendisiydi evini arabasını bu şekilde korudu sadece kusurlu olduğu için 20 aylık tazminat verdi o kadar ama mallarını korudu.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
+1 yılbizim hukuk sistemimizde evlilik sözleşmesi diye bir şey yok
034 Yorumla
Soran+1 yılNe yani evlilik sözleşmesi yapılsa bile geçerliliği yok mu diyorsun?
- +1 yıl
Mal rejimi var.
- +1 yıl
geçerliliği yok tabii ki
Soran+1 yılHiç sanmıyorum bence ya bilmeden konuşup atıyorsun ya da yalan söylüyorsun. Ama bunu araştıracağım tabiki
- +1 yıl
@Han_ıEmir yav hukuk okuyorum kime ne anlatıyorsunuz
- +1 yıl
Mal rejimi evlilik sonrası alınan malları korumaya yardımcı olur ve geçerliliği vardır ancak nafakayı engellemez. Dizilerde gösterilen evlilik sözleşmesi zırvalıkları elbette geçersizdir ancak evlilik içerisinde yapılan resmi mal rejimi anlaşmaları (3 türü bulunuyor) evlilik içerisindeki malları korumaya yardımcı olur. Kadın bir boşanma avukat arkadaşımdan alıntıdır.
- +1 yıl
normlar hiyerarşisine göre kanun, sözleşmeden üstündür. yani kanuna aykırı sözleşme maddeleri hükümsüz oluyor. mal rejm sözleşmesi yapılabilir ama o da "kadın hiçbir şey" talep edemez, şeklinde olmuyor.
Soran+1 yılPeki çok merak ettiğim bir şey var. Kadın statü olarak diyelim ki çok daha üstün bir konumda çalışıyor. Erkek de diyelim ki işinden bir şekilde atılmış oluyor. Erkekle kadın boşanınca kadın erkeğe nafaka vermek zorunda kalır mı?
- +1 yıl
Bunun için erkek tarafının boşanma sırasında kusurlu ya da tam kusurlu olması gerekiyor. Mal rejimi sözleşmeleri kadının tazminat ve nafaka taleplerini elbette engel olamaz, erkeklerin mal rejimi istemelerinin tek sebebi evlendikten sonra alınan ev ve arabayı korumaktır. Kadın boşanmada kusurlu olsun olmasın nafaka ve tazminat talebi edebilir bunu engellemez.
- +1 yıl
teoride evet ama pratikte uygulanmıyor, kısaca kadın erkeğe nafaka vermez.
Soran+1 yılSizin adaletiniz bu kadar mı gerçekten? Neden her şey erkeğin aleyhine olarak ayarlanmış? Erkeklerin de bir onuru gururu haysiyeti var. Erkek olarak dünyaya gelmek suç mu?
- +1 yıl
Yoksulluk nafakası seçeneği ile alabilir eğer ihtiyacı olduğu hakim tarafından anlaşılırsa.
- +1 yıl
Soran arkadaş eğer sen kadın erkek eşit adalet istiyorsan yurtdışında yaşayacaksın, Türkiye'de her şey kadın lehinedir yapacak bir şey yok. 🤣
- +1 yıl
@Han_ıEmir Ne alaka?
Soran+1 yılLafa gelince kadın erkek eşittir demesi kolay tabi. Ama pratikte erkek hep ezilen taraf oluyor. Yazıklar olsun
- +1 yıl
@theNitroZeuss medeni hukuk isviçre'den alındı zaten. arabistana gidebilirsiniz
- +1 yıl
Ben ABD'de yaşıyorum ve benim bulunduğum eyalette bu şekilde işliyor. Üstelik bunun Arabistan ile ne ilgisi var?
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak sizin orada eşitlik erkeği ezmek olarak biliniyor herhalde.
Soran+1 yılKızın zoruna gittigi için Arabistan diyerek aklınca bizi küçümsemeye çalışıyor
- +1 yıl
Boşanan çok arkadaşım oldu Amerikalı. Ve çoğu evini arabasını bu şekilde korudu sadece tazminat ödediler o kadar.
Soran+1 yıl@theNitroZeuss eyvallah kardeşim. İyi ki doğruları söylüyorsun yoksa bu kız bizi yanlış yönlendirmeye çalışacaktı Arabistan saçmalığını da ortaya atarak onun yalan söylemiş olduğunu kanıtladın. Gerçi zaten kızların sözüne güven olmayacağını bilirdim fakat yine de açıklamaların iyi oldu 🙂
- +1 yıl
arkadaşın yazdıkları tamamen zırvalık hukukçu da değil. kendi kendine eğlenin anca
- +1 yıl
Mal rejimi de zaten ilk başta yoktu o da İsviçre tipi hukuk sistemi ile Türkiye'ye ve diğer ülkelere geldi zaten.
Soran+1 yılArabistan mış. Lan eğer hukuk sistemi erkeği eziyorsa neden evleneyim? Gidip dışarda gayrimeşru yollardan kızlarla birlikte olunur gayrimeşru yollarla çocuk yapılır daha iyi. Zaten böyle olduğu için aile kavramı yok oluyor gitgide
Soran+1 yıl@Han_ıEmir Hanım arkadaş erkeklerin ezilmesini ve kendilerine köle gibi çalışmalarını ve böyle bir düzeni istiyor ondan dolayı böyle şeyler söylüyor. Biz erkekler zaten köle gibi kadınlara çalışıyoruz bu devirde
+1 yılKanunlar göz önüne alınca erkek yapmalı aksine her şey erkeğe giriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece kadınlar aldatıyor sadece kadınlar nafaka alıyor zaten dmi 😄 bunu yazarken insan gider önce bunları bı araştırır sonra yazar 😄😄
089 Yorumla
Soran+1 yılErkek aldatiyorsa zaten nafaka verme cezasını da haketmiştir ona bir şey demem ama eğer erkeğin ciddi bir suçu yoksa mesela atıyorum geçimsizlikten dolayı boşanıyorsa nafaka verme cezasını haketmez.
- +1 yıl
Evet sadece kadınlar nafaka alıyor ve kadınlar aldatırken yakalanmıyor erkekler hemen yakalandığı için kadınlar aldatmıyormuş gibi görünüyor. Üstelik mal rejimi ile nafakanın ne alakası var ki? O sadece evi arabayı korur, mal rejimi yapsan bile nafaka ve tazminat alabilirsin yüklü miktarda, eşini aldatsan bile.
Soran+1 yılAyrıca ben şimdiye kadar bir erkeğe kadının nafaka vermek zorunda kaldığını hiç işitmedim
Cevap sahibi+1 yılİşinize geleni duymuşsunuz o zmn. Nafaka ödeyen kaç tane kadın var bu ülkede nafaka önce ne amaçla verilir gidin bunu öğrenin sonra konuşun.
Cevap sahibi+1 yıl@theNitroZeuss sapk gbi herkesin yorumuna atlayacagna mantkli yorum yap azck yaptgn yorumun mantg bile yk sırf kadın düşmanlığı yapmak amacn
- +1 yıl
Söylediğim şeyin kadın düşmanlığı ile ne ilgisi var, siz erkeklere her türlü lafı söylerken iyi.
- +1 yıl
Yorumumda nasıl bir mantıksızlık var açıkla hadi.
Cevap sahibi+1 yılSoruyu paylaşan kadınlar sadece aldatıyor erkekler aldatmiyormus gbi saçma bı açıklama yapmış bnde ona yazdm senin atlamana gerk yk kuyruk acın mı varda atladn. @theNitroZeuss
- +1 yıl
Kuyruk acımız yok da beni etiketleyip laf sokmuşsun.
Cevap sahibi+1 yılEn başta yorum yapan sensin yorumuma
Cevap sahibi+1 yılYoksa nie yapma gereği duydu mu kendi fikrini ayrı bir yorum olark belirtebilrdn
Soran+1 yılBen ne zaman "sadece kadınlar aldatıyor, erkekler aldatmıyor" dedim Allah sız. Allah ın yok mu senin? Gözlük tak tekrar oku yazdıklarımızı
Cevap sahibi+1 yılSorunda sadece kadınlar anlatiomis gbi konusmussn onu diyorum ya beynini kullanda yazdgmi bı daha düşünerek oku
Soran+1 yılTamam da konumuz erkekler e yapılan haksızlıklar ve nafaka vermek zorunda kalması üzerine. Kadınlar nafaka vermiyor ki hiçbir zaman, erkekler veriyor. Hal böyleyken erkeklerin aldatmasından niye bahsedeyim? Üstelik yazdıklarım sadece kadın aldatır anlamına da gelmiyor.
Sen bence git önce bir mantık dersi al.
Soran+1 yılOkuduğunu idrak edemiyorsun çünkü
Cevap sahibi+1 yılArastrmadan boş yorum yapma cahil hayniyor etraf gerçekten inanacaklar ya.
Nafaka ödeyen kadınlar var. Nafaka evlenen kişilerden biri maddi olark yoksulluğa dusecekse düşmeyen taraf tarafndan verilir ve kaç tane kadın erkeğe ödüyor bilip bilmeden boş yorum yapma az. Gt bı arastr da konuş boş yorum yapiyorsun
Soran+1 yılBen zaten insanlardan bilgi edinmek için buraya bu soruyu sordum. Amacım etraftaki insanlardan bu konular hakkında yaşanmışlıklardan yola cikarak bilgi toplamak
Soran+1 yılSense kadın dan bahsettim diye "sadece kadınlar aldatıyor" şeklinde şeyler söylediğimi söyleyip iftira atıyorsun. Bunun farkında değil misin
Cevap sahibi+1 yılYukarda kadınların da nafaka odedgni belirttiğim halde inatla tersini söylüyorsun neye dayanarak iinkar ediyorsun merk ettm bn avukat kuzenime dayanarak doğru bilgileri veriyorum peki sn neye dayanarak inkar ediosun da inatla aynı şeyi yaziyorsun
Cevap sahibi+1 yılSadece kadınlar aldatiomus gbi konusmussn dedim yazdn demedm
Soran+1 yılSen söyledikten sonra hala inkar ettiğimi mi sanıyorsun? Eğer gerçekten dediğin gibi nafaka ödeyen kadınlar var ise öyleyse adalet yerini buluyor demek ki. Bunu araştıracağım ben.
Soran+1 yılDediğim gibi ben bildiklerimi burdaki insanlarla tartışarak doğru bilgiye ulaşmaya çalışıyorum.
Cevap sahibi+1 yılArastr diye en başta yorumumda bile var. Arastrmadan konuşmak boş yani. Nafaka sadece kadına ödenmiyor
Çalışan kadına nafaka ödenmiyor
Nafaka ne amaçla veriliyor gt arastr öyle gel
Soran+1 yılİnternet ten yüzeysel bir şekilde baktım kadın çalışsa bile nafaka alır şeklinde yazıyor. Bu yanlış mı?
Cevap sahibi+1 yılYanls. Bn boşanma asamasndaym avukata yeni sordum konustm eğer çalışırsan nafaka almazsn dedi
Cevap sahibi+1 yılNafaka alman icn çalışmıyor olman lazm dedi
Cevap sahibi+1 yılAvukat internetten daha iyi bilir herald 😄😄
Soran+1 yılYani zaten olması gereken budur. Kadın nafakayı geçim sağlayabilmek için alır. Eğer geçimini sağlayabiliyorsa gerek yoktur almasına.
Soran+1 yılErkek aldatmışsa bence sağlam bir ceza hakeder. Ben hak tan yanayım. Aldatan ben bile olsam cezasını çekmek gerekir. Tazminat ödemeli aldatan kişi.
Soran+1 yılBu arada boşanma sebebin ne?
Soran+1 yılZaten hesabın gizli olduğu halde boşanma sebebini söylemeye çekiniyor musun?
Cevap sahibi+1 yılNe cekincm be disarda da hayatm var sürekli burada mesai harcamiyorum herald dmi.
Aldattı o ondan.
Soran+1 yılNasıl anladın direkt yakaladın mi suçüstü?
Cevap sahibi+1 yılGizli ikinci telefondan mesjlara fotolara kadr yakaladm işte nasıl i ne
Soran+1 yılİkinci bir telefon u mu varmış. Yok artık. Peki bu ikinci telefon u evinize bir yere mi saklamış?
Cevap sahibi+1 yılYastgn altında unutmuş mal. Yastg kaldırınca ortaya çıktı işte
Soran+1 yılHarbiden ma l mış. Peki ya şifresi yok muydu telefonun? İçindekileri nasıl görebildin ki?
Cevap sahibi+1 yılNormal telefonyla aynı sifreydi
Soran+1 yılHarbiden de ma lın tekiymiş 😂😂
Soran+1 yılTabi senin için üzüldüm ☹️ Allah sabır versin.
Soran+1 yılKocanı seviyor muydun?
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılSevmemenin sebebi zaten önceden aldatıyor olduğunu tahmin ettiğinden dolayı mıydı?
Cevap sahibi+1 yılYani o da var onun davranışları da
Soran+1 yılDavranışlarını merak ettim en sevmediğin birkaç davranışını sayabilir misin sana zahmet? Bir erkeği karısı sevebilsin diye hangi davranışları sergilememek gerek bunu öğrenmek için soruyorum
Cevap sahibi+1 yılAilesinin agzyla hareket ediyordu.
Ana kuzusu sumsugn tekiydi
Bı kere bile bana sahip çıkmadı ailesine karşı
Soran+1 yılHmm anladım. Ben öyle değilim neyseki
Soran+1 yılSadece ailesine karşı seni bir kere bile savunmaması mi canını sıktı? Başka herhangi bir konuda canını sıkan davranışı yok muydu?
Soran+1 yılBir erkek karısını hiç savunmuyorsa karısını sevmiyor demek tir
Cevap sahibi+1 yılSeverek evlendk ama sank o zorla evlendirilmis gbiydi hep
Soran+1 yılDemek ki adam sıkıntılı biriymiş yoksa niye boşanasınız? Tüm problem onda gözüküyor senin anlattığına göre. Peki ya senin bir kusurun oldu mu hiç? Yaptığın önemli hatalar oldu mu hiç?
Cevap sahibi+1 yılOlmuştur illaki. Ya da şöyle solim. Bn onun bana yaptg hcbir şeyi hak etmedm ama o benim ona yasattgn herşeyi noktasına virgülune kadr hak etti.
Beter olsun.
Soran+1 yılKadınların en kötü kabusudur bu kocanın ailesiyle sürekli muhatap olmak zorunda kalmak
Cevap sahibi+1 yılErkek sümsükse daha kötü iste
Soran+1 yılTabi erkek de karısının ailesiyle sürekli muhatap olmak istemez. Bence orta yolu bulup her iki tarafın ailesiyle eşit mesafede olunmalı
Soran+1 yılSana bir soru soracağım
Soran+1 yılEvlenmeyi düşündüğüm kız anne babası olarak gördüğü teyzesi ve eniştesinin bizim kapı komşumuz olmasını istiyor ne yapmalıyım?
Soran+1 yılAnne babası da var ama teyze ve eniştesinin elinde büyümüş ve teyze ve eniştesini öz anne babasından daha çok seviyormuş. Anne baba olarak gördüğü teyze ve eniştesinin geçiminin çok zor olduğunu emekli maaşı almadığını bu yüzden zorlandıklarını söyledi, onlara yardım edip etmeyeceğimi de sordu bana. Onlara çok bağlı olduğunu ve onlar olmadan evlenmeye sıcak bakmadığını söyledi. Ben ise karımın ailesinin yakınımızda olmalarını istemiyorum. Sürekli aile işlerimize karışırlar çünkü. Sence benim bu durumda ne yapmam gerekir?
Cevap sahibi+1 yılAilelerden ne kadr uzak olursanz emin ol o kadr mutlu olursunuz ve seninki böyle bsi istedgne göre senin canın bayag sıkılacak. Kabul etme bunu
Soran+1 yılEvlenmeyi düşündüğüm kız aileme çok bağlıyım onlar olmazsa evlenmem diyor. Sence ona rest çekersem istediğimi yapar mı yola gelir mi? Yoksa beni mi deniyor acaba? Ya da tamam öyleyse yolları ayıralım mı der? Kadınlar bu konuda nasıl davranır sence?
Cevap sahibi+1 yılErkek kadın farketmiyor ailesine aşırı düşkün olması demek senin her zaman ikinci planda olman demek naparsan yap bu degsmeyecek
Soran+1 yılBen statü olarak ondan daha üst bir seviyedeyim sırf bundan dolayı kabul edebilir aslında. Bence beni deniyor ben böyle olduğunu düşünüyorum. Eğer ona rest çekersem istediğimi kabul eder kendi isteğinden vazgeçecektir bence. Benim düşüncem bu, bir de senin düşünceni öğreneyim dedim
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Bu bana değer vermediğini aslında beni kendisinin ve ailesinin hayatını kurtarmakta bir araç olarak gördüğünü gösteriyor galiba
Cevap sahibi+1 yılburada tecrübe konuşuyor.
İstersen holding sahibi ol karşındaki insan buyken ve böyle dioken statun işin pek önemli değil
Soran+1 yılSon dediğini tam anlamadım. Biraz daha açabilir misin rica etsem
Cevap sahibi+1 yılHangi statude olursan ol ne kadr iyi konumda olursan ol evlenmeyi dusundgn kişi sana seçenek sunmuş haliyle yasayacagn seyelr bell maalesf
Soran+1 yılBu kızdan bana hayır gelmez mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılE yani.
Bana öyle geliyor sana smdiden seçenek sunmuş saçma sapan nie yani.
Soran+1 yılBiraz geri adım atmaya meyilli gibi. Bence beni deniyor benim nereye kadar izin verebileceğimi ölçmeye çalışıp kendine pay çıkarıyor. Benden kolay kolay vazgeçmez diye tahmin ediyorum ama tabi yanılma ihtimalim de var
Cevap sahibi+1 yılKumar oynamak gbi bişey bu göze alacak msn
Soran+1 yılBakacağım
Cevap sahibi+1 yılHakknda hayırlısı o zmn ne dim 🤷🏻♀️
Soran+1 yılİnşallah.
Soran+1 yılAma okulumu bitirmeliyim önce iki sene kaldı 😐
Cevap sahibi+1 yılDaha çok varmış bnde düğün yakn saniom ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Soran+1 yılŞimdiden konuşuyoruz kızla. Anlaşırsak planlamaları yapacaz evlilik ile ilgili
Cevap sahibi+1 yılİnşallah istedgn gbi olur
Cevap sahibi+1 yılBu arada instada bı avukat takip ediyorum bı videosunda kadın aldatsa bile erkek daha kusurluysa nafaka öder kadına dedi
Soran+1 yılErkek nasıl daha kusurlu olabilir ki?
Cevap sahibi+1 yılKadın sadece aldatmış tır ama erkek evli bir erkek olarak eve Barka bakmiyordur kadına ekonomik ve psikolojik şiddet uyguluyordur karısına eziyet ediyordur vs vs
Soran+1 yılBenim bildiğim aldatmak olabilecek en kötü şeydir evlilikte zaten 😂😂
Soran+1 yılSence erkeğin bu yaptıkları mı yoksa aldatmak mı daha kötü bir şey? Cevabını merak ediyorum doğrusu
Cevap sahibi+1 yılHepsi de kötü ama gördüğün gbi daha kötüsü varmış ki kadın aldatsa bile nafaka alabilrms erkek daha ağır kusurlu olursa yani 😄
Soran+1 yılİşte hukuk sisteminde öyle sanki erkeğin o yaptıkları aldatma olayından daha kötü imiş gibi belirtiliyor. Ama bizim de toplumun da bildiği gibi aldatma çok daha büyük bir kötülüktür daha kötüdür 😄😀
Cevap sahibi+1 yılYani de işte bunu hukukcular daha iyi bilir biz yüzeysel biliyoruz
Soran+1 yılHukukçuların ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum ama insanların da mantığıyla düşünerek söylediği ve sonuca vardığı gibi aldatmak evlilikte olabilecek en kötü olaydır.
Cevap sahibi+1 yılAldatmak da diğerleri de çok kötü
Soran+1 yılEvet hepsi kötü
Cevap sahibi+1 yılYesss
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yapmalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem