Bir kadının çok yakın erkek arkadaşı ya da bir erkeğin çok yakın kız arkadaşı olabilir mi? Aralarında hiçbir elektrik olmasa bile? Toplumumuzda niye karşı cinsten yakın arkadaş olunmaz gibi bir algı var?
Ben istemem mesela. İş arkadaşlığı, proje ortaklığı gibi profesyonel ve para kazanma amaçlı yaptığımız aktiviteler veya bazı sportif aktivite veya zorunluluklar hariç geleceğimde olmayacak birine zaman ayırmak, konuşmak bile istemem zaten. O yüzden benden pek öyle arkadaş olunmaz. Ben duygusal temas ararım. Benim ihtiyacım bu çünkü. O nedenle de ya eşi olmayı isterim ya hiç bir şeyi. Karşı cinslerin ilgisinden beslenmeyi seven biri değilim. Tek kişiye odaklanmayı ve paylaşmayı severim. Biyolojim böyle benim.
Olunur ama karşı cinsin ideallerimizin bir kısmına sahip olmaması gerekir samimi olabilmek için. Eğer ideal algımızın içinde kalan biriyse üzgünüm ama o arkadaşlık flörte evriliyor kendiliğinden. Bu durumda damesafe olması şart oluyor.
Vardı ama yanlış anlaşılıyordu. Karşı cinsler bir araya genelde farklı sebeplerden geldiği için sanırım. Hem çevredekiler ilişkimiz var sanıyordu, hemde sevgilisiyle kavga ediyordu ben varım diye.
Beni neden sorgusuz sualsiz harcadığını öğrenmek istiyorum eda? Buna hakkım var madem engelleyeceksin bari sebebini söylemeliydin senin olgunluğuna yakışmadı bilesin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim karşı cins bir kankam var gayette iyi arkadaşız toplum artık o kadar fesatlaştı ki herkes herkese yan gözle bakıyor arkadaş olan oluyor
Benimde vardı çok vardı Daha konuşmuyorum kıza kardeşim diyorum sevgilim sanıyorlar Anlamıyorum El şakası yapmıyorum Kızla kanka dâhi olsam arada bir sınır var Ne var bunda bir erkek bir kadının konuşmasında