Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
belli bir yaşın üzerindeki bekar bireyler genellikle aile kurmak için görüşür birileriyle bu durumda bunları konuşmadan yani karşıdakinin niyetini bilmeden bi ilişkiye başlamak zaman kaybı olur
İlk buluşmada genellikle ileriki aile planları, çocuk yapma gibi konular konuşulmaz. İlk buluşma genellikle karşılıklı tanışma, ilgi alanları, hobiler gibi daha hafif ve genel konular üzerine odaklanır. Bu tür konuları erken aşamalarda gündeme getirmek, karşı tarafı rahatsız edebilir ve ilişkinin doğal gelişimini engelleyebilir.
İlk buluşmada samimi ve açık bir iletişim kurmak önemlidir, ancak ağır konuları ele almak için uygun bir zaman ve yer seçmek daha mantıklı olabilir. İki tarafın da rahat hissettiği bir döneme gelindiğinde, gelecekle ilgili beklentileri ve değerleri paylaşmak daha uygun olabilir. Her ilişkinin kendi hızında ilerlediğini unutmak önemlidir.
Ben balta nasıl ilişki aradığımı söylerim devamı vakit kaybı
Cevap
6Cevap
Hayır konuşulmaz
Konuşacak başka şeyler bul. Bodozlamadan dalma.
Önce bi tanı, karşındaki kapalı kutuyu aç, tanı.
Acelen ne
😀
Bence ikinizde önce birbirinizi tanımalısınız bu konular en son konuşulması gereken konular bana göre
Konuşıyorsa sıkıntı var karşımdaki kişiyi tanımadan ona böyle ciddi bir konuyu açmak bana çaresizce geliyor.
Görücü usulü görüşmeyse yani amaç direk evlilikse konuşulabilir. Ama ne olacağı belli değil gibiyse erken
ciddi baktığını söyleyebilirsin ama o kadarıda fazla
Zaten ekonomi berbat ilk buluşmada darlanmamak gerek
Evet çocuğun okulunu mesleğini hatta çocuğun evlendirmesini bile
Hayır tabiki de önce analiz daha sonraki çok çok ilerdeki muhabbet o da denginse
Hemen konuşulmaz ama ciddi olduğunu da anlaması lazım.
hayır çünkü daha ilk buluşma havadan sudan konuşulmalı çift birbirini tanımalı
Bence ne istediğini dolaylı olarak söylemeli erkek ama hani pat diye ilk buluşmada olmaz dur bi birbirimizi tanıyalım
Bence direkt evlenme teklifi et istersen reis
Bence konuşulsun nolcak?
Ilk konuşmamızı yapabiliriz galiba
ilk buluşmada seks konuşun :ÇD
Hayır
hayır
Konuşulmaz
Samimiyetsiz gelir
Ne bu hız
Görücü usulü tanismaysa olabilir
Hayır erken bir konuşma
Ne istediğini bilen erkekten olur.