Hangi şehirde bir ömür yaşayabilirsiniz?

#inci🍂
Hangi şehirde bir ömür yaşayabilirsiniz?

#inci🍂
Eskişehir olabilirdi.. Porsuk kenarında bol bol kahve içer, canlı müzik dinler. Çiğ börek yerdim... Ben öyle aman aman gezmedim o şehir senin bu şehir benim diye lakin Eskişehir en çok kendimi bulduğum şehirdi. İnsanıda hoşuma gidiyor.
Teşekkürler
Sanırım Roma olurdu. Harika bir mimarisi var. Ya da İstanbul ama merkezde değil. Kırsal bir yerde oturmak isterdim
Cevap
17Cevap
Türkiye de gezmediğim yer kalmadı ama diyarbakır kadar güzel şehir görmedim. Gelip görenler küçük bir şok yaşıyorlar
Ben gittim oraya 😒dışarı çıkma yasağına denk geldim🙄bende ki şans
Yok abi ortalik cok gergindi zaten ön yargim vardi
Aşırı sakinlik ortalık tek parça cikamam burdan diyordum jxjsjs abartmayi hep severim
7 yıl rahat var
İstanbul tabi ki de eşi benzeri olmayan bir güzelliğe sahip
Cok kalabalık cokk
Soğudum
Şehri seviyorum cok kalabalik
Altay geçen bagcilardaydim ve tek Türk ben kalmış gibi hissettim
Üsküdar da oyle😒
Şeyim okudum açıklmayı çok güldürdün be 😂 İstanbul
Tövbe tövbe Şeyhim yaziyor ya😒
Dünyaya geldiğim aziz şehir İstanbul veya memleketim Bayburt.
Antakya olurdu ama maalesef şehir yok oldu
Hâlâ yıkılmayan binalar var ne zaman toplanır oralar😒
Yıkılmayan bina sayısı çok az. Geçen gün amcanın birisi "biz bu şehrin düzeldiğini göremeyiz. Sen belki yaşlanınca görürsün" dedi. Olay bu kadar vahim. Tv lerdeki görüntüler yalandan ibaret. Antakya diye bir şehir kalmadı. Sadece ismi var
Çok büyük saçmalık cidden. Bak iskenderun'da can kaybı ve yıkım vardı ama ilçe ayaktaydı. Hatay ise kıyamet senaryolu filmleri andırırcasına tamamen bitmişti. Nedeni zeminin alüvyon tabaka olması. Defalarca yıkılmış bir şehri tekrar aynı yere koymak büyük saçmalık cidden. Evet en az üçyüzyıl insanlar güven içinde yaşar ama üçyüzyıl sonra ki torunlarımız bugün bizim yaşadığımız acıyı yaşar tekrar.
@Usemind Bunu hepimiz biliyoruz da yöneticiler bilmiyor. Çünkü çıkarlarına ters düşüyor. Şehrin nüfusunun yarısı depremde vefat etti. Hepsinin vebali üzerlerine olsun. Elimizden maalesef başka da bir şey gelmiyor. Biz ne dersek diyelim boş. İşlerine nasıl geliyorsa ona göre hareket ediyorlar.
Türk bayrağı dalgalanması şartıyla Kudüs
Ömrümün sonuna kadar İstanbul'da kalacağım sanırım
Asla değişmeyen gerçek. İzmir ❤️
İzmir diyorum ben.
Ya Şırnak ya da Kazablanka diyeyim.
Kazanblanka neden
@Esrihbaenl Kaostan beleniyorum :D
Belli 😅
İstanbul cok guzel orada kalmak isterdim
Bir yere bağlanmayı sevmiyorum mekan olarak
Boşaltmak şartıyla İstanbul'da
İstanbul iyidir ya