Bazen namaz kılarken vesvese geliyor sonra Allah'in varligini sorgulamaya kadar gidiyor is mesela bu sabah ateist gibi hissetim ama Şu an musluman hissediyorum
DİPNOT : kuranın mealini yeni okumaya basladim Bakara suresi 76. Ayetteyim ve türkce mealinde ne denmek istendigini anlamadim birisi aciklayabilir mi?
DİPNOT : kuranın mealini yeni okumaya basladim Bakara suresi 76. Ayetteyim ve türkce mealinde ne denmek istendigini anlamadim birisi aciklayabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sorgulaman kötü bişey değil. İnsanların gözünü açması ne güzel. Mantığını takip et
Gozunu acmasi derken?
Tanrının varlığı konusunda dinler peygamberler filan
Tanri bana gore var eskidende vardi suanda var gozunu acmak derken ne gibi bir degisiklikten bahsediyorsun ben tam olarak anlayamadim
Aslında söylemek istemiyordum ama bana göre Tanrı yok gibi sizinde bunu sorgulamanızı istiyorum. Tek bişeye bağlı kalmanızı istemiyorum. Biraz araştırırsan dinlerin gerçek yüzünü görürsün
Yani sen evrime inaniyorsun oylemi
Hayır onun hakkında da şüphelerim var.
E o zwman sana gore hayat minecraft gibi cim olan yerden hayvan spamlaniyor
Yok bana göre herşeyi evren yaptı. Herşeyden önce evren vardı bütün gezegenler dünya hepsi evrenin içinde şekillendi
Kurana neden inanmiyorsun peki sana gore kurani bir insanmi yazdi
Aklımı okudun biliyor musun? Aslında onu da düşünüyorum ama eğer gerçekten bir insan yazdı ise gerçekten tebrik ediyorum herşeyi düşünmüş günah sevap kavramını tanrıyı cennet cehennem filan kim yazdı bilmiyorum belki eskiden bildiğimiz yazarlardan biridir. Ya da hiç kimsenin tanımadığı tarihin yuttuğu sıradan bir insandır.
Sence 6. 7. yy da yasayan bir insan atomla hucreyle uzayla vb. seylerle alakali bir yorumu nasil yapsin o zamanki teknoloji suanki kadar iyi degildi o zamanlar mikroskop yoktu teleskop yoktu bana bunu da aciklarmisin
Araştırdılar çünkü Mısırlılar araştırma yaptılar zaten şu anda araştırmaların temeli oralardan geliyor. Onlar bize yol gösteriyor. Mikroskop ya da teleskop olmaması engel değilmiş demek mi değil mi?
Allah askina dil bilimciler bile kuranin yazim seklinin bir insan tarafindan hele 6. 7. yy da yasayqn bir insan tarafindan yazilabilecegini dusunmuyor misirlilar hakkinda pek bir bilgim olmadigi icin ona birsey diyemem herkes kendi inanciyla yasasin herkes mutlu olsun ayrica evren buyuyen birsey yani sonsuz degil Evreni canlı bir varlık olarak kabul edersek aynı insanlar gibi doğup büyüyüp ve sonunda ölmesi gerekir (burayi ulastigim bilgiden copy paste yaptim) yani seni var eden birsey olumlu olamaz ve ayni zamanda evrenin bir bilinci olmasi gerekir bizi olusturabilmesi icin bir bilinci olmasi gerekirki buda cok sacma konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum herkes dogru bildigi yolda yurusun
Tamam saol
Ne demek sen sagol
Vesvese normal
Bende de çok oluyor
Ee nasil kalkiyorsun altindan
Bazen çok zorlanıyorum