25 yaşındayım her şeye geç kaldım gibi hissediyorum kendimi. Zaten üniversite hayatım da ot gibi geçiyor 7. senem atılmalık oldum alttan 2 dersim var mezun olamadım hala. Pek sosyalleştiğimi söyleyemem sadece işte mesleğimle ilgili kulüplere katıldım orada da zaten çoğu kişi birbirine yazmıyordu adamakıllı bir şey yapan yoktu hani sadece üye olduğumuzla kaldık. Kariyer hayatına atılıp sigortayı açtırsam arkadaşlarımla aramdaki farkı kapatsam çok güzel olurdu gibi. Aşk meşk desen onlarda da çok kötüydüm dış görünüşümü beğenen yoktu kısmetim de yok bu saatten sonra olmasa da olur. Adamakıllı kariyerim olsa da hayata tutunsam keşke. Millet olmuş zaten şark kurnazı kimse kimseye güvenmiyor...
Kusura bakmayın kafa ütüledim daha çok yazacaklarım var ama sıkıcı olmasını istemedim. Allah beterinden saklasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkesin hayatı b*ktan kendini yalnız hissetme
Ama ilişkiler konusunda değil bence. Sence?
çökmek için erken 30a gel öyle çökersin ablacım
Abla saman gibi yaşadım hayatı bunca zaman. Zaten ilk senelerden gitti benim gözüm 23 - 24 yaşında açıldı. Keşke 18 yaşında açılsaydı gözlerim abla. Keşke ben de ister kız işlerinde ister sosyal konularda isterse derslerde işimi bilir kurnaz olsaydım zamanında. Ailemden 23 yaşında ayrıldım normalleşmeden sonra. Kaçan fırsat geri gelir mi? Nasıl eşekliğimi telaffi edeceğim bilemiyorum.
senin gözün yine erken açılmış ben 26 yaşında okulu bitirdim şu an hala işsizim 30 yaşında ve bekarım senin önünde fırsatlarla dolu hayatın var umutsuz olma yoksa heepp öyle gidiyor benim gözüm anca açıldı ama işte yaş geçiyo
Abla bekarsın iyi hoş ta şimdikiler iyice açıldı zamanımızın gençleri gibi değil.
Evlilik öncesi öpüşmeyen kız bilmiyorum var mı? Ben bu yaştan sonra ciddi düşünmediğim kızla da öpüşmem bile öpüştüğümle de ayrılmak istemem.
Neyse milletin özeli bizi alakadar etmez normalde kendi özelimi söylemek ne kadar doğru bilemem ama ben rahatça söylüyorum. Bu zamana kadar onu bile yaşamamışım o kadar eziktim ben zamanında. Beklemedim de girişimde de bulunmadım en fazla dost arkadaş kaldım. Şimdi tanışmak istesem ona bile yanaşan yok.
Biraz uzun oldu kb ama umarım anlatabilmişimdir😅.
Normalde de bunları konuşan biri değilim. Neden bilmem ama ilk kez rahatça söyledim.
baya çekingenlik var galiba tabi mühendislik fakültesinin de etkisi 😁
Evet var da sen EEM mi okudun? Ayrıca bu uzunca yazdıklarım için ne düşünüyorsun?
Doğru gerçekçi objektif olduktan sonra acı tatlı fark etmez ablam her türlü yoruma açığım.
yok bende kız erkek ayrı sınıflar olan bir bölüm okudum ordan biliyorum. mühendislikler hep erkek genelde zaten ondan dedim. diğer dediklerinde haklısın bu arada
Hala kız erkek ayrı sınıfları olan bölümler var mı? Kaldığım KYK bile böyle erkek kız karma oluyor. Sınıflarda kız erkek beraber oluyor zaten. (Gerçi kız sayısı çok az ama)
Abla sence aradığım gibi bir kıza denk gelir miyim? Ne aradığımı söyledim zaten.
bu devirde zor ama imkansız değil 😀
O kadar da zor değildir herhalde değil mi?
Benim de elimden Allah'a dua etmek haricinde bir şey gelmiyor.
Allahtan ümit kesilmez
Abla burada mısın bişey sormak istiyorum tabi özel olmayacaksa
Bekarım diyorsun ya hala eğitim sürecin boyunca senin mi sevgilin ciddi ilişkin vs. olmadı. Olduysa da bir şeyler yaşamadın mı?
Ne okuyorsun da bitmedi okul?
EEM son sınıf ve ablam
*be ablam
Allah kolaylık versin. Okulunu bitirdiğinde ekmeğini yersin. Derslerine odaklan
Abla bir hoca var 100 lük kağıt verdim ama 20 aldım. O kadar kılçık bir hoca en ufak hatayı çiziyor (nerede hata yaptım hala kestirebilmiş değilim)
Ekonomik bağımsızlık önemli. En azından ekmeğimi kazanırdım.
Univ hocalarından çıkıyor öyle. Rektöre sikayet etsene
Şimdilik gerek yok daha önce de bundan dolayı şikayet ettim de iftira deyip işin içinden çıktı.