Ben ailemden ayri yasiyorum bir kiz kardesim var evli iki yasinda kizi var kendisi psikolog meslegindenmi bilmiyorum ama ailemin kardesime yaklasimi hep baska oldu bana ise siradan sanki basit biriymisim gibi ben kimseye kolay kolay minnet eden biri degilim kardesim asla hicbirsey icin kendini yormaz birazda mizmiz her isi kendim yaparim ama hicbirzamanda degerim yaptigim hicbirsey ne kiymet bildi ne goruldu nede yaranabildim hep kusur aradilar bugune kadar annem bana gelip yardimini gormedim ama kardesim arasa o is yapilcak cocuga bakilcak hemen gider temizlik konusunda destek olur mesala bir sorun olur ona asla toz kondurmaz bana sira gelince hep elestirir suclu cikarir bazen degerli degilmisim gibi izlenim aliyorum onemli degilmisim gibi basit siradan gibi hissediyorum kendimi sorun benimmi insan degerli olmasi icin mevki sahibi olmasi gerekiyor altinda arabasimi olmasi gerekiyor peki insanlik niye araniyor...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayat bu maalesef takılma önemli olan ayaklarının üstünde dura bilmen her şey de bir son var zaten
Annenin yüzüne bir güzel kus. Sonra da uzaklaş... Kardeşin de kibir budalası. Onunla da samimiyet kurma
Küçükten beri olan bir durummu sonradanmi ailen o tarafa evrildi
Kardesim soguk kendi aklini begenen ve aklini karsisindakine empoze etmeye calisan kimseye birsey danismayan mesala aramizda dort yas var beni abla yerine koydugumu bile gormedim birak abla bile demez yakin samimiyeti bile yoktur evimde yanliz yasiyorum kahveye geldigini oturmaya grldigini gormem annrme gelir beni arar okadar tuhaf birde cok akil verme huyu var kibrindenmi kendini ya da aklini cok ustun gormesindenmi bilmiyorum
Evet onu anladım balon gibi şişmiş patlamak uzeresiniz onuda anladım sadece bu durum diyorum küçükten berimi var yoksa sonradan oluşan bir ego kabarmasimi var diye soruyorum
O kucuklukten beri oyle ben mesala onun gibi degilim daha dogalim icimden nasil gelirse oyle hareket ederim ama o evin muduru gibiydi o karar vercek o yonetcek o akil vercek boyleydi herseyi icinde yasar kimseye birsey danismaz kimseyi birsey yerine koymaz dedimya beni abla yerine koymus insan degil bir yakinligini samimiyetini gormus insan degilim oyle abla kardesler var iki arkadas gibi ben boylelerini hayatta hep kasınti tip diye gormusumdur kendi gibi olamayan hep kasmaktan kendinden taviz vermekten urken kendi gercekligini dogalligini yitirmis tipler olarak
Peki aranızda sert tartışmalar oluyormu ne bileyim sizi küçük dusurdugu bir tartışma gibi ya da oluyorsa bunu sadece sizemi yapıyor yoksa etrafına karşı genel olarak böylemi
Tartisma olmuyor ama cok laf sokuyor hep akil verme derdinde ben mesala onun yaptigini ona yapmam gerekte duymuyom herkesin akli sonucta kendine hayatini idame edebiliyorsan benim aklima ihtiyacim olur mu hayir
Ona kendini kaf dağında görüyorsun egolusun falan dersende bunu kabul etmiyordur büyük ihtimalle sana ozelmi yapıyor yoksa herkesemi aynı tavırları var diye sormuştum
Herkese oyle degil cunku herkesle cok samimi olan biri degil kendi kabugunda benim anladigim ya cok kasinti ya da sadece kendini en akilli herseyi bilen biri gorup karsisindaki kisinin goruslerine kisiligine saygi duymuyor birde boyleleri tutuluyor saygi duyulan kisi oluyorlar fikirleri onemseniyor ona yaniyorum
O zaman şimdi ne yapmak istiyorsun onunla iliskiyimi kesmek yoksa bu durumu cozummu aramak
Artik kim bana nasil geliyorsa oyle nasil davraniyorsa oyle zorla samimiyet olmaz samimiyet samimi olanlarla olusabilecek birsey iliskimi kesmem ama ne sunuluyorsa bana bendende o
Gerçekten bunu yapabilecek misin yani söylediğini yapın bunu yapmaya izin verecek çünkü
Valla yapiyorum bile ne goruyorsam o insan yerine koyuyorsa koyarim kac senelik evli birkere tel acip kahveye caya cagirdigini gormem mesala annrme gelir annemle benim ev yakindir bana ugradigini gormem anneme geliyor beni cagiriyor bana tenezzul etmeyene niye samimiyetlik kurayimki
Peki bunlari yapmak yerine neden arana mesafe koymuyorsun mesafeden kasıt senin yaptığın gibi değil mesafe koyacaksin ama bu onun içine dert olacak sen yipranacagina o yipransin bunu yapabilir misin
Zaten mesafeliyim ama onun icinede dert olmuyor dedim ya o kimseye minnet edecek tip degil yani niye boyle davraniyon niye boyleyiz diyecek tipte biri degil tek gercegi kizi esi birde ise gelir evine gider boyle biri
Bende tam olarak onu soruyorum o seni dert etmiyorsa sen neden ediyorsun sana yasattigini yaşatmakmi istiyorsun ya da ne yapmak istediğini bilmiyormusun bence ikinci seçenek gibi duruyor ya da anlatmadigin noktalarını var yani bunu aşırı bir şekilde takıntı haline getirmissin
Aslinda bende dert etmiyorum ama her seferinde suclu gorunmekten de biktim mesala dedigin gibi o dert etmiyorsa sen niye ediyorsun diyorsun ona onun gibi karsilik verdigimdede yok neymis vurdumduymazmisim rahatmisim nasil davransam elimde patliyor suc kusur
Mesala ben annemde olsun kardesimde olsun sunu farkettim kendileri bana birsey danismazlar biryere giderler tel acip sende gelirmisin bile demezler diyelim ben arkadasimla ya da kuzenimle gezmeyemi gidicem ya da mangal yapmayami elestiri bin para yok oyle yok boyle ozellikle yapan annrm
Herşeyi suç kusur olarak görme sebebi gene sensin çünkü onun elini bu kozu vermişsin oda bunu kullanıyor mesela ona en son ne zaman sert bir tepki verdin ya da öyle bir şey yaptinmi
Bir insan saygisizsa hep saygisizdir bir insan kendi dunyasinin merkezine kendini koymussa kimseye eyvallahi olmaz gecen sene o bana telde hakaret etti bir nevi asagiladi ben bununla bir ay konusmadim aramadim sormadim baska eve tasindi gitti aramadim yine yardima bile gitmedim birak hatasini anlayip bile ozur dilemedi aramadi bile en son anneme geldi annem bizi baristirdi ozur dilicek yerine kalkmis yok ben tasindimda aramadinda gelmedinde bir suru laf neyse baristik arayi duzelttik gecenlerdede yine baktim akillar veriyor bana elestiriyor ben buna bir patladim sen evlisin cocugun var ben sana akil veriyormuyum seni yonlendiriyormuyum hayir allah akil vermis benim aklimami ihtiyacin var dedim birsuru laf siraladim hicbirsey diyemedi sustu ama yine ayni bir insan dedigim gibi saygisizsa ustunluk kompleksi yonetme aski varsa o insana hicbirsey islemiyor
Aynen öyle bak son cümlen aslında bütün olayı özetlemiş senin sorunun tam olarak şu neden böyle yaptığını anlamaya çalışıyorsun ama bir yandanda neden böyle yaptığını biliyorsun ama dışa vuramiyor bunu sürekli içine atıyorsun bir isyan halindesin kurduğun cümleler o yüzden çok uzun anlatma isteğini fazlasıyla duyuyorsun anlat ben dinlerim çözüm odaklı gitmeye çalışalım ne yapmak istiyorsun bu sorunun cevabı sende var mı
Buradan ifşa etmek istemiyorsanda istek atıp diğer yerden yazabilirsin daha hızlı olur
Hayir neden bana boyle yaptigini bilmiyorum benim bildigim kardeslik birbirine yakin olur samimi olur destekler ayni iki yakin arkadas nasilsa oyle bende bu soz konusu bile degil yakinligi birak desteklemek bile yok birgune bir gun beni dinledigini bile gormedim guzel fikirler sundugunu dertlestigini ama lafa sira gelince yok ne ablaligimi gormus kusura bakmayinda sizin karsinizdaki kardesiniz hicbir konuda size birsey danismasa size tenezzul bile etmese yakinligi sicakligi olmasa nasil abilik ablalik yapabilirsin ne yapabilirsin nasil yaklasabilirsin yaklasiminiz nasil olur su hayat bana sunu ogrettiki herkes cuvaldizi batirirken kendine korkak baskasina gaddar
Mesajlarım gelmiyormu?
Ayrı yasiyormussun ne güzel fazla etkilememesi lazimdi seni ♥️
Maddiyat ve kariyer evlatta olsa farkediyor
Ben hep onun golgesinde ezildim
Ve öyle de devam edecek
Yok artik ezmelerine izin vermiyorum tek bir laf ettirmiyorum artik kendime kim olursa olsun agzina ediyom yaktim artik gemileri
Ailede olsa herseye goz yummak hersyi yummak anlamina gelmiyor kimse kimseden ustun ayricalikli degil kimligin mevkin sahip olduklarin burada kaliyor kalicakta neyle ne sekilde gidicegin onemli
Kendini beğenmiş diyecekler
Desinler takılma ama bazı şeyler yapistigi zaman kalıyor üzerinde ne kadar takmasanda böyle
Zaten yasamim boyunca boyleydi bu hayattami fazlaydim ya da gozemi batiyordum herseyim kusurdu deneme tahtasi gibi heeseyim elestirilirdi simdi kimseye yaranmak icin ugrasmiyom tek onemsedigim kendim kendime onem veriyorum bu hayati baskalarini memnun etmek icin razi etmek icin gozune girmek icin gelmedim kimsede kimseye bu konuda ustun hizmet madalyasi vermiyor bu hayat benim rabbim bana sunmus yasamakta benim elimde
Aynen öyle ama keşke öyle olmasaydı es dost tamamda aile biraz burkuyor içini
Bunu ben dusuncek degilim karsimdakilerde dusunsun olmasini istemesin hep benden gitcek degil
Haklisin