her fikre açığım
olur
olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer her fikre açığım
Evet, elbette. Cinsiyet fark etmeksizin, erkekler arasında ya da karşı cinsle güçlü dostluklar kurmak oldukça yaygındır. Arkadaşlık, karşılıklı anlayış, güven, ve iletişim temellidir. İnsanlar benzer ilgi alanlarına sahip olduklarında, birlikte zaman geçirmekten keyif alırlar. Cinsiyet, bu tür ilişkileri oluşturmak için önemli bir faktör değildir; asıl belirleyici, kişilik, değerler ve iletişim becerileridir. Yani, erkekler arasında ya da karşı cinsle sağlam bir arkadaşlık kurmak tamamen doğal ve olasıdır.
Yakına lüzum yok. Yakınlık sadece sınır ihlaline sokar, belli bir derece sohbet kâfi. İnsanlar duygularını, arzularını dizginleyemezler birçok ihtiyaçlar kişileri yönlendirir. Bizi yöneten esasında duygular. İnsan da duygulu bir varlık, en duygusuzunda bile bir duygu vardır. Yaratılışımız bu reddetmek niye, iki karşı cins birbirini mıknatıs gibi çeker. Dikkat etmek gerek fazla mıknatıs sadece görüntü bozukluğu yapar. 😉😄
Evet olur. Her erkek her kıza ya da her kız her erkeğe aşık olmaz. Mesela bir kızın gay arkadaşı olursa, sevgilisi tepki vermez, ama hetero olursa verir. Niye çünkü gay arkadaşın kıza yürümesi imkansız. Demekki eğer tamamen arkadaş gibi gördüğün bir kıza karşı duyguların olamaz ve duyguların olduğu birisiyle arkadaş olmazsın. Eğer toplum bunu kabullense ve böyle yapsa, kadınla erkeğin arkadaşlığı normalleşme yaşar
Evet, erkekten yakın arkadaş olabilir. Cinsiyet, bir arkadaşlık ilişkisinin kalitesini belirleyen tek faktör değildir. İlişkiler, karşılıklı saygı, güven, anlayış ve benzer ilgi alanlarına dayanır. Bu faktörler, her iki cinsiyetten insanlar arasında güçlü ve anlamlı arkadaşlıklar kurulmasını sağlar. Ancak, her bireyin kendi sınırları ve rahatlık seviyeleri vardır ve bu da kişisel ilişkilerde dikkate alınmalıdır.
Çünkü bazı durumlarda arkadaşlık aşka dönüyor arkadaşlık kalmıyor
Cevap
75Cevap
Evet güven varsa mesafe varsa olur neden olmasın
Bir erkek senin yanında , sevgilinin seni öpmesini izleyecek ve fino köpek gibi yanında gezecek biri değil. Senin dertlerini dinlemek zorunda değil, seni arabayla bi yerden bi yere götürmek ve hesapları ödemek zorunda değil. Eski seks ya da ilişki hikayelerini dinlemek zorunda değil.
Açıkçası ben kadın ve erkek arasında bildiğimiz manada bir arkadaşlık ilişkisinin olmayacağını düşünenlerdenim. Doğası gereği farklı türden bir çekim er ya da geç kaçınılmaz oluyor. O zaman da işin rengi değişiyor ve o meşhur ve malum soru gündeme geliyor: “İnsan arkadaşını düt mi?” :)
Bence erkeklerle daha yakın arkadaş oluyor. Kızlar kızları bi süre sonra dinlemiyor, kıskanıyor, sen anlatırken kendi derdine geçiyor falan. Erkekler öyle değil. Daha iyi dinler, daha iyi çözümler üretir
Evet olur cinsiyet farkı yakın arkadaşlık kurmaya engel değildir bence erkekler ve kadınlar arasında sağlam ve anlamlı dostluklar olabilir insanların kişilikleri değerleri ve ilgi alanları önemlidirr olumlu bir arkadaşlık ilişkisi cinsiyet farkına bakılmaksızın kurulabilir arkadaşlar
"Bir kere ellesen en kötü ne olabilir ki arkadaşın o senin "
😅
Şu an aramız bozuk ama oluyor gayette güzel. Kızlarda haset duygular var bir kere erkekte o yok. Dert ortağıydık resmen o ilişkisini anlatırdı ben anlatırdım vesaire. Şimdi yine konuşmak isterim ama artık imkansız maalesef.
Olur çok fazla var cinsiyetsiz bakıldığı sürece oluyor
Neden olmasın ki bence erkek ten arkadaş olmaz kızdan arkadaş olmaz konusu yanlış bence çünkü hem cinsiyetçilik hemde ayrıştırma ötekileştirme oluyor Buda ileriki zamanlarda şiddet ve baskı olmasına neden oluyor... Bence yanlış
Olabilir tabi ki neden olmasın ama bazen o ilişkinin boyutu ve yapısı değişip üzücü durumlar yaşanabiliyor arkadaşlığını bitirmek durumunda kalabiliyorsun..
32 iki yıllık kız arkadaşım var bir. Macera yaşadık bir gün küsmedik daha hala görüyorum hergün o da evlendi ayrıldı bende saygımız arkadaşlığımız hala devam ediyor
Karşı cinsler arasında, uzun sürebilen bir yakın arkadaşlık o - la - maz.. Net.
Yani kadından da olmaz.
Ya bı tarafin hoslanmadigi senaryo gormedim ben kadin hoslanmasa erkek erkek hoslanmasa kadin hoslaniyor
Olmaz, olmamali hayir icim fesat degil.. Gorduklerim, duyduklarim bu dusuncemi hakli cikariyor.
Kadın ve erkekten yakın arkadaş olmaz, muş gibi olur yakınlık arttıkça işin içine duygular girmese bile hormonlar girer bu budur.
Olmaz ama şöyle bir istisnada var o erkek arkadaş gaysa iki bacı birlikte çok güzel arkadaşlık ederler.
Benim profilim deki son soruya bak bi kızla yakın arkadaşlık kurdum ve sonuca bak oku anlarsın ne olacağını
Abi kardeş, veya abla kardeş ilişkisi gibi düşünülecek ise olabilir, diğer türlü yakın arkadaşlık zor olur.
ben en son yakın arkadaşımla mekana cıktım alkollü iken aynı otelde kaldık birlikte oduk
yani erkekten yakın arkadaş falan olmaz :)
Benim kafa dengi bi kız arkadaşım var öyle böyle yakınız varya konuştuklarımı duysan utanırsın kendisi çok iyi dostumdur
Olurr tabi neden olmasın herkezle duygusal bişey yaşicaksın die bi kaide yokki ama senin prtnerin kıskananilir o biraz sıkıntı
Olur nie olmasin hatta Şu an hayatimda en cok güvenip ve sevdigim erkek arkadasimlarim var 🤧
Olur tabii ki ama her erkeğim diyenden değil.
Olur, neden olmasın. Karşı cinsten çok sıkı dostlarım var.
Aradaki çizgiyi belirleyerek olur yoksa ipin ucu kaçar
Diziler'de olsa olurdu. Gerçek hayatta ise farklı gözle bakacağı için olmaz.
Olmaz, belli bir noktadan sonra duygular oluşmaya başlar
Kız güzel çekiciyse kesinlikle arkadaşlık olmaz
Karşı cinsten arkadaş olur. Yakın arkadaş olmaz
Hanımefendiler kaslı zengin uzun boylu erkeklerle sevgili kassız kısa fakir erkeklerle arkadaş şair filozof ve duygusal erkeklerle ise kanlı bıçaklı düşman olurlar...
Kesinlikle olmaz. Çok ciddiyim, bu işin şakası yok.
Sonunda illa yakınlaşma olur erkek ya da kadın mutlaka biri diğerine düşer
karakterine ahlakına görüşüne düşüncesine vs bağlı
Erkekleri erkekler anlıyor ankette de görüldüğü gibi. Evet diyenleri, kız arkadaş yapmak isterken bir kez daha düşünün beyler
Bir arkadaşım vardı allahta onun beladini versin gun yuzu gormesin iki yakasi bir araya gelmesin gelecekte evleneceği karisi dugunden kacsin insallah erkekden yakin arkadas olmaz kendi cikarlari icin sizi kullanmiyorsa bende maymun olim hocam
Hayatım olur diyenler ne yaşıyor aceba Polyana mısınız siz? Olmaz tabiki ateş barut bu bi noktadan sonra illaki işler karışır duygular değişir en ufak bi tensel temastan etkilenip önünü alamaz hale gelebilirsiniz ha dersiniz o gey ben lezbiyen okey
Bence olmaz, mesafeyi iyi ayarlamak gerekiyor en ufak boşlukta biri diğerine
Kayabilir, gözü kayar, gönlü kayar, eli kayar.🧐
İki karşı cinsin aralarında yaş farkı olmadığı sürece asla yakın arkadaş olamıyolar bu yıllar sürse de bir gün patlak veriyor. Yaş farkı da bi yere kadar..
Normal arkadaş olabilir ama yakın arkadaş kalamazlar.
Olur ama zamanla sana aşık olması ihtimali yüksek. Ben çok yaşadım ama arkadaş olduktan 3 4vsene sonra itiraf ettiler yani. Ben de sildim onları çünkü arkadaş kalmak istiyordum
Olur ama çok yakın olunca işler degisiyo her zaman bı mesafe olmali
Eskü bi arkafaşım "kanka ayağı popiş ayağı" derdi. Haksız çıkmadı bildiğim kadarıyla
Olur ama her erkekten değil ne yazık ki arkadaş gibi yaklaşıp art niyetli erkek sayısı oldukça fazla.
Ya olabilir bence
bazen yavşıyabiliyorlar ama bir hoşt çekerseniz sorun kalmaz
Bence sevgiliniz yoksa olabilir sevgilisi olanın erkek arkadaşı olmamalı veya kız
Olur ama karşı taraf libidosuna sahip çıkarsa olur!
Kafa dengi bide bana göre mizah seviyesi yüksek herşeye alınan biri deilse bal gibi olur
yani seviyesine bgli kisilerin, benim olmustu hem de cok iyi bi arkadasimdi
neden olmasşn ki
Daha güvenilir olacakları kesin
Nadiren olur neden olmasın
Çok nadiren olabiliyor
Olmaz.
Olmaz. benden olmaz mesela kapalı o kapı
Olur ama cinsiyete değil karaktere bağlıdır bu.
Çok iyi arkadaş olur !!
Kadından arkadaş olur ama arkadaş kalamazlar
Evet gayet olabilir.
Olur. Benim karşı cinsten yakın arkadaşlarım var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?