AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gitmiyor pek baş ağrım var
İyi diyelim iyi olsun ama sıkıcı be dostum :/
Haklısın: /
Senin
Benim gitmiyor ama iyi insan olmaya devam ediyorum
Noldu abi anlat dinliyorum, tabi anlatmak istersen :)
Maddi durum kötü borçtayız evden atacaklar gibi bizi dolandıracaklardı kağıt imzalatmaya çalışıyorlardı çıkmadık sözleşmenin bitmesini bekliyorlar şimdide
Hımmm üzüldüm... Ama umudunu tüketme Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar... Her şey iyi olacak, sen iyi insan olmaya devam et... Herşeyin güzelleşmesi dileğiyle, Allah yardımcın olsun...
Teşekkür ederim: )))))
🤜🤛
✌️
İyi diyelim iyi olsun
Iyi sen
İyiyim gibi
Iyi gidiyor
Benim gitmiyor
: (
Ben iyim dedgim zaman iyi oluyorum 👍👍👍✊✊
Valla iyi insan kalmaya çalışıyorim hep alttan alıyorum ama incinen hep oluyoru, m..
Sende onları görmezden gel bende çok işe yarıyor ve iyi de geliyor 🤗🤗
Haklısın🤗
Sana da iyi geceler valalh yorgun geçiyor ya
Sıkıcı
Canım sıkkın
Berbat
Niye la
Fazla empati +Fazla düşünce
Fazla düşünürsen kafanda kepek oluşur düşünme.. yalnızlık iyidir
Saç beyazlar olacaktı o fkshfjs
O da olur ama genelde kepek yapar
boş ver bugün ölüme biraz daha yaklaştik onu düşünelim insanlık olarak
Kız öyle konuşma neye canın sıkkın paran mı bitti sevgilin mi aldattı hastalığa mi yakaladın İstanbul'da gemilerin limana mi vurdu ne oldu
Hiçbiri yok boşverin siz
Sen beni boş ver ben seni herkes birbirini boşversee nasıl çıkarız aydınlığa
Yolun sonu aydınlık değil zaten dünyanın çivisi çıkmış
Onda haklısın.. benim psikolojim seninkine göre daha bozuk.. çok kötü durumda diyebilirim.. senden de kötü var yani şükret
Günde 1 buçuk 2 saat uyuyorum düşünmekten uyuyamiyorum ben
Sabah ders akşam düşünmek rutin bu
Ah senin yine düşündüğün bir şey var ya ben napcam işe girmem lazım ama yerimden kalkamıyorum. İş arıyorum ama beni ariyolar telefonu açmıyorum özgüvenim düştü moralim yok. Hevesim yok dün ölecektim mesela zehirlendim kustum zor kurtuldum. Sevgilim yok kimse de sevmez başarılı değilim. Ha zamanında böyle miyidim hayır.. zamanında çok fena çocuktum ya.. 190 boyunda ah o saçlar başlar yakışıklı çalışkan sürekli bir şeyler için uğraşan işi gücü var ama ne olduysa 5-6 ay önce oldu artık kendimde değilim ölümü bekliyorum.. beni denkim kurtarır bilmiyorum yakında sokakta dilenmeye başlarim
Öyle düşünme umarım iş bulursun özgüvenin düşmesin neden öyle düşünüyorsun ki? biraz dışarı çık sosyalleş her insanın dertleri var inan bana ama yaşıyoruz işte dertlerini yakın cevrendeki kişilerle paylaş yük olmasın ölüm beklenerek yaşanmaz depresyona bırakma kendini
Depresyona girdim ya kimse fark etmiyor ama kendi sesimden bile nefret ediyorum konuşmaya bile yoruluyorum. Neden böyle oldu bilmiyorum vallahi.. belki de açtığım YouTube kanallari tutmadığı için veya yazdığım kitaplar bir türlü gün yüzüne çıkmadi girdiğim işler de ray bir türlü tutmadı okulum da bir türlü istediğim verimi alamadım. Sevdiğim kızlar benim kadar sevmedi.. belki de 5. Sınıftaki hocam resmimle dalga geçtiği içindir fjsjs yani hayatta her şey insanı değiştirir bazen birine şans güler hayatı değişir bazense gülmez kötüleşir. Birini berbat yapmak için tek bir kötü gün yeterli, artık bütün günler kötü olur
Hayatta her zaman başarı olacak diye birseu yok başarısızlıklar da olacak
Siz bence elinizden geleni yapın gerisini akışa bırakın böyle de düsünmeyin her insan böyle durumlardan geçer böyle bir anı zamanı vardır yani önemli olan sonra kalkıp toparlanabilmek hayata 1 defa geliyoruz pozitif olun negatif düsünmeyin
Zaten öyle.. bir film izlemiştim. Adamın hayatı hep boktan gidiyordu. Sevgilisi bıraktı gitarist olmak istedi olamadı.. film acaba bir şey olacak mı diye bekletti bekletti ama hiçbir şey olmadı ve sonunda şu yazdı her hikaye mutlu sonla bitmez..
Mutluluğun da mutsuzluğun da bir sonu vardır fazla anlam yüklemeyelim fazla umut bağlamayalim herşeye böylece kirilmayiz üzülmeyiz
Cidden bilmiyorum. Yani o kadar uğraşlardan sonra artık zaten hüsran olacak ne uğraşicam diyorum yani beni ne kendi kendime ayağa kaldıramam. Bunu da biliyorum.
Öyle düsünmeyin siz elinizden geleni yapın
Yapacak bir şey cidden