Eşim ekşi tatları sevmediği halde ona portakallı tatlı yaptım diye beni azarladı, bu muameleyi hak ettim mi?

Eşimle 4 aydır evliyiz bu sıralar çok tartışıyoruz. Kendisi ekşimsi mayhoş tatlıları sevmiyor bu zamana kadar da hiç yapmadım sevmiyor diye. Dün akşam portakallar vardı ziyan olmasın diye internette gördüğüm tarifi yaptım eşimin de sevmediğini unuttum. Önüne koydum bi tattı sonra bana sesini yükseltmeye başladı bağırdı. Bu ne kasıtlı mı yapıyorsun sevmediğimi bilmiyor musun sen bi daha tatlı falan yapma bana istemiyorum. Güzel olmuş mu sence bi ye baksana gibi kırıcı şeyler söyledi. Ve ben ağlamaya başladım umrunda bile olmadı. Sabah da benimle kahvaltı masasına oturmadı ve konuşmuyor benimle. Küçücük şeyden bu kadar tepki vermesi beni üzmesi normal gelmiyor bana. Haketmediğimi düşünüyorum. Bende konuşmuyorum haliyle, evin içinde de küs kalmak çok zor oluyor ama yapcak bir şey yok. Siz olsanız bu durumda nasıl davranırdınız nasıl ilerlerdiniz?

Eşim ekşi tatları sevmediği halde ona portakallı tatlı yaptım diye beni azarladı, bu muameleyi hak ettim mi?