Kaynanam+eşime+beni+kötüleyip+duruyor+eşimi+bana+karşı+doldurmaya+çalıştı…+Şimdi+eşimde+annesiyle+tekrar+barışmak+istiyor+ne+yapim?

Evlendiğim günden beri herşeyi yaşadım. Görümcem kıskançlıktan bana dayak attı polise şikayet etti evden çıkalım eşimle diye yetmedi bayrama yakın tüm aileye bizi kötüledi. Ama o zaten ben gelmeden öncede böyle sorunluymuş, annesine küfürler sayıyor falan yani neyse. Sonra eşimin üvey babası odamıza baktı 1x, sonrada 2x bastı biz gece uyurken. 7 yıldır orada yaşayan adam eşimin kardeşi o odada kaldığı zaman bişey yapmiyordu, birden ben gelince kapı kulpuyla ışık düğmesini karıştırmış. Neyse. Kaynanamda iki yüzlünün teki. Büyük sözler verip düğün istememize rağmen beni heveslendirdi, her tartışmada bunu bahane edip düğün yapmaktan vazgeçti. Ben altın istemedim yinede millet bişey demesin diye kendi altınlarını verdi, onları sonra ben kiraya çıkabilmek için ve eşimin arabası için bozdurdum. Eşimle aramı bozup duruyordu. Onlarda kalırken ben çalıştığım için yorgunluktan işten sonra hemen uyuyordum ama ben bunu kaynanama söyledim, vücudum zayıf çabuk yorulan, hastalanan biriyim. Tamam demişti kadın moderndir bu arada eski kafa değil, tabi işine gelince. Eşime bu yemek yapmiyor, evi temizlemiyor demiş. 19 yaşımızda evlendik ve hafta sonları bazen toz alıyordum bazen bildiğim bir yemek yapiyordum. Bir keresinde kaynanam, eşimin üvey babası ve eşimin otizimli kardeşi tatilden geldiler, ben onlara internetten bakıp sofra hazırlamıştım. Kaynanamda 3 kaldık, sonra eşimi bana karşı doldurmalarına dayanamadım ve eşimde beni savunmuyordu ben kendimi savunuyordum hep, ayrılmak istedim. Evde yine kavga çıktı çünkü hissetiklerimi anlattım. Kadının eşimi doldurmaya çalışıp durduğunu, üvey babanın bir özür bile dilemediğini yaptıklarından sonra, eşimin bana sahip çıkmadığını söyledim. Eşim daha benimle barışmak isterken eşime hakkımj helal etmem onun arkasından gidersen demişti… Her neyse, sonra eşimle barıştık, 1 ay zar zor annemlerde kaldık sonrada kiraya çıktık. Hamile kaldım, kaynanamla eşim için barışdım. Hamileliğim boyunca eşimin yanında ilgiliydi, eşim yokken ne hal sordu ne hatır. Hamileliğim boyunca çektiklerimi hatırlayıp ağladım kimse benden özür dilemedi. Neyse, doğurdum hastanede ilk günüm kaynanam hayır dememe rağmen fotomu çekti, bebeği çekebilirsin ama beni çekme dedim olsun olsun dedi çekti. Eşim orada ilk kez annesine karşı bana sahip çıktı ve “anne yaptığın saygısızca” dedi. Bir ay geçti kadın bana “aman çocuğuma iyi bak, bakarsın biliyorumda yinede aklım kalıyor, oy o benim yavrumm” dedi BENİM bebeğim hakkında. Sonra ben eşimden konuşmasını istedim benim oğluma başkasının “çocuğum, yavrum” denmesinden hoşlanmiyorum, herkese göre farklı. Eşime kızmış “alın çocuğunuz sizin olsun” demiş ve her gün eşimi mesajlarıyla rahatsız etmeye başladı. Baktım eşim cevap vermiyo, ortamın sakinleşmesini bekliyo (ki sakinleşmedi, kadın kendini acındırmaya dvm etti) ben yazdım kadına. Taşındık hala rahat yok, benim çocuğum kararları biz veriririz falan filan dedim sustu. şu an 4 ay olduk ve eşim birden oğlumla onu görmek istio, hiçmi saygı yok bana? Napcam…?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sorudaki artıkarı ben yapmadım
Kaynanam+eşime+beni+kötüleyip+duruyor+eşimi+bana+karşı+doldurmaya+çalıştı…+Şimdi+eşimde+annesiyle+tekrar+barışmak+istiyor+ne+yapim?