Sevgilimin ailesi bizi hiç aramıyor, ne yapmamız lazım?

İyi akşamlar arkadaşlar, erkek arkadaşımın ailesi bizi geçen hafta yani bir hafta önce cumartesi davet etmişlerdi gittik görüştük bundan önce bir tartışma oldu işte benim annem kadına demişki kızımı sevmezsen mesafeli olursun görüşmezsin onun annesi de ben kızı sevmesem boş attırırım demiş böyle olaylar olmuş…. Tartışma oldu evde sonra annem büyüklük yapıp özür diledi uzatmadı ama onun annesi özür bile dilemedi. Sonra eve geldiğimizde siz anlaşın biz sizin arkanızdayız diye söylendi yani bizimkiler böyle söyledi bana. Geçen hafta da perşembe ben davet edildim onların evine annesi bana tuhaf SORULAR sordu işte evlilik hakkında ne düşünüyorsun evlendin mi ne yapacaksın biz senin ailen olacağız mı diye böyle SORULAR…. Ben gereken cevabı verdim. Gayet iyi anlaşıldıgımı diye düşünüyorum… ama iki hafta olacak hiç aramadılar yani bizimkiler de bir hafta sonu görüşüp nişan sözü falan konuşalım dedilerdi ben de oğlanla konuştum o da okeylemişti ama ne arıyorlar ne soruyorlar kendisine soruyorum bana diyor ki işte aramıyorlar ne bekliyorsun diye……
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten annem istemiyor… eve gelip dedi bu kadin dengesiz heralde saçma sapan konuşuyor
Bu insslarlaaaa yolla cikamasin dedi bende oglanalaa sordum noliyor böyle adetinizmi var diye… yok felan dedi ama bilmiyorum yAAA:
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi onlar kendilerini ağırdan satıyor bu ne sacmalikkk yaaaa
Sevgilimin ailesi bizi hiç aramıyor, ne yapmamız lazım?