Üvey annem beni kıskanıyor. Kıskanılacak bir şeyim yok ki, neden kıskanıyor?

Ben ufakken babamla sevgili oldular ve evlendiklerinde aklım ermiyordu Sevgili olup bizde kaldığı zamanlar da seviştiklerini anlamıyordum, Beni başta seviyor gibi yaptı birsürü vaat verdi. Ama bunları çoğu zaman yapıyorken bazende bana kötü davranıyordu Göz devirmeler yok saymalar ses yükseltmeler. Tabi bunları manipüle ederek yapıyordu bunları yok sayarak babam kardeşim ve bana onu istemiyorsanız Ayrılırım dedi fakat biz reddettik Çünkü bana kızsa da kardeşime çok iyi bakıyor annelik ediyordu. Tabi bana kötü davranırken babam olmuyordu bende manipüle edilerek bunu unutuyordum. Nikahtan sonra çok değişti ama çok geçti. Çok kez kavga ettik evden kovduk daha sonra hatta ama gitmedi babamda beni suçlu tutmaya başladı zamanla Kardeşine annelik yapıyor idare et vs manipüle edildim ama küçük olduğum için farketmedim ne olduysa o saatten sonra oldu artık beni kullanıyordu evin tüm işlerini yapıyor Sanki okula gitmemi bana hediye ediyormuş gibi davrandı Tabi aklım ermeye başlayınca Bunu farkettim fakat çok geçti. Hamileydi. Ne olduysa o zaman asıl oldu işte. Artık yapabileceğim bişey yoktu. Hamileyken neler yaptı bana defalarca Saldırdı ve karnından itmek zorunda kaldım. o zaman babam ne yaşadığımı farketti Hatta babam git evden dedi ama hamile olduğu için bişey diyemedi ama o da yeni farketmişti bunları maalesef. Doğurdu şimdi ve kardeşimle aramın iyi olmasını istemiyor hatta açık açık öz kardeşime Onu sevmeyecek kardeşin demiş. Doğmadan önce böyle şeyler diyordu ama hamilelik şeyleri diye düşünmüştüm. Oysaki Psikolojisi aşırı derecede bozuk birini hayatımıza almışız. Zaten benim öz kardeşim engelli ve öz annem zaten hayatımızda bile değil. Keşke aklım erseydi bu insanı hayatıma almasaydım. Resmen Giysimden tutun harçlığıma nereye gittiğime kadar karışıyor bana destek olmak yerine babamdan beni kıskanıyor ben ne yaptım bok gibi kendi odama bile sahip değilim kendi eşyalarım bile yok hep ondan bundan alma Veya Sevgilimin hediyeleri. Arkadaşım bile yok. Onun gibi Annem babam bile yok beni umursayan. Neyimi kıskanıyor böyle Sadece üniversite hazırlığım bu yıl diye sabrediyorum ama Psikolojim artık kaldırmıyor ben zaten Ağır psikolojik sorunları olan bir çocuktum. O kadar öfkelendiriyor ki beni nerdeyse onu. ldurmek istedim (5 senedir beraber yaşıyoruz bu arada üvey kardeşim henüz 6 aylık)

Üvey annem beni kıskanıyor. Kıskanılacak bir şeyim yok ki, neden kıskanıyor?