Aile & Toplum Fatih Eyüp Sultan veya başka semt hoca bilgisi? Gamzee1111 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Böyle kurandan bişey baktırmak ve üstümde büyü var mı ve bi takım işler Fatih Eyüp Sultan veya başka semt hoca bilgisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Dün falcı arıyordu hocaya dönmüş😄 0 3 Yorumla Gamzee1111 +1 yıl Yarın Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Medyum ararsın yarın Yorumla Gamzee1111 +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben yaptım Bağcılarda 0 3 Yorumla Gamzee1111 +1 yıl Yapmak ve bakmak aynı değil ama neresinde veya ismi ne hocanın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani baktırdım demek istedim dur yazayım dana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Holland geri eklermisin yazayım Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı. Hoca derken imam mı 0 1 Yorumla Gamzee1111 +1 yıl Hayır kuraana bakabilecek Yorumla
Demediler34 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl İşlem ne 0 1 Yorumla Gamzee1111 +1 yıl Üstümde büyü var mı diye baktırmak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dün falcı arıyordu hocaya dönmüş😄
Yarın
Medyum ararsın yarın
Aynen
cami hocası mı lazım :)
Ben yaptım Bağcılarda
Yapmak ve bakmak aynı değil ama neresinde veya ismi ne hocanın
Yani baktırdım demek istedim dur yazayım dana
Holland geri eklermisin yazayım