mezuna kaldım dershaneye yazıldım bu sene bizim dersimize girmeyen bir tane edebiyat hocası var karısından boşanmış birden gözüme hoş göründü hoşlanmaya başladım gördüğüm zaman bakıyorum falan o da bana bakmaya başladı laf atmaya başladı ama yanımda arkadaşlarm varken tek hiç karşılaşmadım o da beni seviyor olabilir mi bakarken yakalıyorum sigara içerken beni kestiğini gördüm baya bir alıcı gözüyle bakıyordu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evlenmis bosanmis senden yaşça büyük ne isin var onune bak
yok bende takilmalik istiyorum bir kaç gece güzel olur
Ona Bisey diyemem
adamla evlencek halim yok
Takilmaliksa utanma git konus
yahu yanlış anladıysam rezil olurum adam bana sapık gözüyle bakar 24 yaş var aramızda iki tane çocuğu var bir daha yüzüne bakamam
Sen de biraz citayi asmissin sanki 24 yas ne yav😀
ama çok fena bir şey görsen..
Gormek isterdim bu neymis böyle
ya sen beğenmezsin büyük ihtimalle ben tutuldum artık bana olan oldu off açılsa bari onun bana açılması daha kolay bence ben bakışlarımls belli edersem açılır sence
O öyle biseye cesaret edemez sen ne kadar bakarsan bak
neden belki eder öküz değil ya
Risk onun icin ve kadinlara guvenilmiyrcegini anlamistir elbet 40 kusur yasinda adam
yahu öküz değil ya bu koskocaman öğretmen olmuş adam kaç yıldır meslekte ona mı inanırlar bana mı tabikide ona inanırlar gerçi ben kimseye bir şey demem benim canıma minnet ama benim için daha çok risk onun kaybetcek bir şeyi yok ben daha 19 yaşındayım pedofili sapık olarak mimlenirim..
Hahahahaha zaten durum onu gosteriyo mimlenirsin sen
yahu bak ayartirsam görürsün
Sen ayartamazsin onu adim kadar eminim
nedenmis o
Sende o kapasite yok
nerden anlaidn
Konusmalarinda anladim
yahu ne varmış konusmamda
Bisey yok ayarlacagina inanamadim knk
kanka adamın gidip boynuna atlayacak halim yok işte bakarım imalı imalı hani cilveli bakış olurya ondan o da bana öyle bakmıştı sigara içerken sigara yerine beni içti resmen bir görseydinnnn
Hahahahahha knk bilemiyorum zamanla sen vazgecersin zaten
kalbimi kırdın
Istek atsana bana
neden
bir şey soracaktim burdan yazmak istemiyom
e sor burdan
Neyse boş ver
sen bilirsin
Sende ozguven sıfır sen ayarlayamayi gec o adamla konusamazsin bile bilerek dedim istek at atmiyacagini biliyodum ayarlamazsin demistim yanilmadim.
hayır değil beni tanissydin böyle diyemezsin ben 200 kişinin önünde konuşmalara çıkiyorum böyle bir konu için risk alamam herşeyi ben yanlış anlamışta olabilirim herkese karşı da öyle olabilir ben üstüme alınmışta olabilirim ya da doğru anlamışta olabilirim doğru anladıysam çok güzel olurdu o da kabul eder ama yanlış anladıysam sicar kalırım iki ucu bklu değnek
Tanımıyorum seni lakin bu senin kendi istegin ve sacma bi istek bana göre uygunsuz bi durum sen takıntı haline getirmissin bu durumu bence zamanla unutur vazgecersin dediginde haklisin tehlikeli senin acindan
garantisi olsa başımın ağrımayacagjni bilsem ben acilirm zaten ölümlü dünyada neden çekineyim ama arkadaşıma acilmiyorum koskocsmsn öğretmene acilcam bende %100 olacahimizi bilsem acilirim zaten... bende çok istiyorm bir bilseniz... takıntı haline de getirmedim onu beğeniyorum...
Neyini begeniyosun bu kadar senden 24 yas buyuk bi adamin anlam vermek de zorlaniyorum
çok güzel gülüyor esprili edebiyat öğretmeni (bende edebiyatı severim) bence yeterli
takilmalik istiyorum zaten
Nejat islerin filmi aklima geldi😀
adı ne
Ikimizin yerine sinema filmi izle biseyler kapasirsin belki
AA biliyorum izlemedim ama bilmeyen yoktur
Güzel film
evet
Knk bu siteye sana attigim kadar yorum atmadim ben gidiyom sana kolay gelsin😀
ya yerim aşko sağ ol
Rica knk
Evet babasından da ben hoslaniyordum oğlu neyse babası da acayip biseydi ya dikkat et oglunu da goturmeyeyim
Manyakmısın kızım
Olmaz
Reşit misin?
evet
mezuna kaldım diyorum ya liseyi bitirdim tekrar sınava hazırlanıyor oluyorum
Reşitsen sorun olmaz açıl reddetse de denemiş olursun.
utanıyorum
Utanma hiç bir şey olmaz o da senden bekliyordur sonuçta o hoca sen öğrencisin senin açılman daha doğrudur ondan beklersen beklediğinle kalırsın biraz avrupa amerika kızlarına bak hiç utanan var mı çatır çatır erkeklere yürüyorlar öyle olsa keşke türk kızları da biz erkekler ilgi gösteren açılan adım atan kızlara en kötüsü bile olsa şans veririz emin ol.
doğru onu hende düşünüyorum sonuçta onun açılması daha riskli şikayet falan edersem işinden olur adam ama bende acilmam bende yanlış anladıysam bende rezil olurum
ben 19 yaşındayım o 43 sapık gibi görür beni
Bir şey olmaz ders çıkışı dışarıda bir şey konuşabilir miyiz de numaranızı alabilir miyim de verir zaten korkma 43 yaşındaki adam bulmuş senin gibi tazeyi kaçırır mı ben olsam veririm mesela ama 43 yaşında değilim
numarası var zaten numarasını ne yapcam çok riskli ben açılmasına acilirim adam beni şikayet etse ne olacak dershaneden şutlarlar rezil olmasids cabası
Yok o kadar yapmaz
yahu ya yaparsa ya ben yanlış anladıysam onun açılması daha münasip olur sapık zanneder benj
O açılmaz sana hayalini bile kurma paranoyakmısın bir şey olmaz en kötü reddeder rezil de olmazsın edebiyat hocası diyorsun zekidir o adam
yahu paranoyak değilim dershane müdürüne söylerse dershaneden atarlar beni rezil olurum riske alamam erkeğin açılması daha münasip olur hem adam koskocam edebiyat hocası ona mı inancaklar bana mı ona inanır herkes kimse bana inanmaz ona hiç bir şey olmaz senin anlaycain
O sana açılmaz türk kızlarının bu kafası yüzünden hep kaybediyorsunuz üzgünüm istediğini elde etmek isteyen çabalar karşıdan beklemez
neden öküz değil ya bu adam bakarım civeli imali anlar herhalde
Baksan da gelmez niyetini gidip belli edeceksin ki tam olarak bilsin anlasın
43 yaşında adam ya 19 yaşındaki kıza gidip açılsa o daha kötü sapık derler sen yapacaksın
sanki bana madalya verecekler ben yapamam riske giremem onjn kaybetcek bir şeyi yok ayrıca ben kimseye söylemem söylesem de bana kim inaacak
Ülkemizde kadının beyanı esastır sana inanırlar ona inanmazlar çok örnek gördük merak etme sen
off genede onun açılması lazım o açılsa ne olacak sanki belki bir cesaret gelir açılır
Açılmazzz türk kızının hep karşı taraftan bekleme sorunu çözülmeli yoksa böyle devam
neden açılmasın gerçekten istiyorsa açılır bekar adam onunda bir şeylere ihtiyacı var
O ihtiyacını gider başka yollarla halleder merak etme ama sana açılmaz hayal kurma
neden kanka neden
Çünkü türk erkeği türk kızının ne b”k oldugunu bilir velev ki istediğin oldu da sana yürüdü açıldı senin bir yerlerin kalkacak havalanacaksın ve o erkek ezik hissedecek kötü hissedecek kendini sence hiç bir erkek bunu kendine yapar mı? Mesela ben asla yapmam :)
yok ya öyle bir şey olmaz bu arada ben öyle biri değilim ben çirkefim adam belki çekinir
Ne inatçı çıktın ya tamam sen bekle beklemeye devam et gelir o
gelmez herhalde neyse imkansız kalalım açılamayan erkek mi olur
Açılamayan kız mı olur ah pardon olur türk kızı 🤦♂️
gurur başarı mutluluk bak şekerim sen şunu anlamıyorsun biz onla aynı konumda değiliz aynı konumda olsak sıkıntı yok ben riske atamam
Yani o adam yine çok yakışıklı bulduğun bir yaşıtın veya daha genç biri olsa gidip yürüyecek miydin? Eğer öyleyse o zaman hak verebilirim sana belki çünkü hem hoca hem yaşlı bilemedim şimdi
Ben se seni hep karşıdan bekleyen klasik tc kızı sandım
tabikide yaparım saçmalama o kadar değil ama bu hoca olduğu için sıkıntı riske atamam
Hm anladım ben seni şimdi ama sen de gidemezsin o da gelmez bence unut o işi kalbine göm
ya belki o gelir
Gelmez kurma hayal
Ne özelliğin var da gelsin hayalindeki kız mısın onun ilk görüşte seni elde etmek mi istedi bunlar yoksa boşa hayal kurma
doğru haklısın neden gelsin de kendini riske Atsjn onun içinde risk sonuçta
E yani bir zahmet risk olsun bi şikayet etsen hocalıktan atarlar
evet biz olmayız o zaman ben şikayet etmem zaten ama olsun
Edip etmeyeceğini kimse bilemez :)
Seni götürecek
ayy inşallah nasıl baktı bir görseydinnnn
Eve atacak
valla inşallah atar
😂😂😂 Ya sen dünden razısın
amin desene lan
Bu kadar düşme
Neden baban yaşındaki adamla aşk yaşamak istiyorsun
seviyorum kanka babam 60yasjndw aralarında 17yas var babam yaşında değil merak etme
Ne yaparsan yap banane
Ejkrjfnrlfmrn