Aile & Toplum Komşuluk mu daha önemli yoksa akrabalık mı? tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Komşuluk mu daha önemli, yoksa akrabalık mı? Güncellemeler+1 yıl İkisinin de yeri ayrı bence Güncellemeler+1 yıl Sizce hangisi? Komşuluk mu daha önemli yoksa akrabalık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Dostluk önemli 0 0 Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ikisini de tercih etmiyorum ama kafa rahatlığı açısından komşuluk diyelim 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Komşuluk önemli 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Komşuluk tabiki Akardan zaten ölmeni istiyor 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. ikisinin de mnk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dostluk önemli
ikisini de tercih etmiyorum ama kafa rahatlığı açısından komşuluk diyelim
Komşuluk önemli
Akrabalik tabi ama anlasabildigin
İkisininde benim için değeri yok
komşuluk 👻
Akraba
Akraba
komşuluk