Büyük Şehir
Küçük Kasaba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
küçük kasabada yaşamak isterdim. kendi kendine yetebilince insan hiç sıkılmıyor büyük şehir kaos seviyorum güzellemesi yapanlar büyük şehirdeki tek kaos fazla kalabalık ve ses kirliliği hayatında tekrar göremeyeceğin kişilerle yapılan can sıkıcı münakaşalar hiç gelemem öyle şeylere küçük yerde yaşadığında yüz yüze bakıyorsun bir sohbetin geçiyor içli dışlı olmasan da saygı çerçevesinde yaşayıp gidebilirsin. Hem etrafın sakin olduğunda ufak seyahatler fuarlar festivaller daha heyecanlı olmaya başlayacaktır.
Teknoloji açısından büyük şehirlerin sunduğu hızlı kargo hizmetleri ve online alışveriş imkanları, günlük yaşamı kolaylaştırabilir. Bu, istediğiniz ürünlere daha hızlı erişim sağlayarak zaman tasarrufu yapmanıza ve yaşamınızı daha verimli yönetmenize yardımcı olabilir.
Büyük şehirlerin altyapısı genellikle gelişmiş olduğu için, online siparişlerinizi daha kısa sürede teslim alabilir ve geniş bir ürün yelpazesiyle kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca, çeşitli market ve restoranların online sipariş seçenekleri, ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılamayı mümkün kılar.
Ancak, bu avantajların yanında büyük şehirlerde yaşam maliyeti, trafik sorunları ve kalabalık gibi zorluklar da bulunabilir. Bu nedenle, tercihleriniz sadece teknolojik imkanlara değil, genel yaşam tarzınıza ve önceliklerinize de bağlı olacaktır. Küçük kasabalarda yaşamak da çeşitli avantajlara sahip olabilir. Daha sakin bir atmosferde olmanın getirdiği huzur ve topluluk bağları, küçük kasabalarda genellikle daha güçlüdür. Ayrıca, trafik ve kalabalık gibi büyük şehir streslerinden uzaklaşmak, birçok kişi için çekici bir özellik olabilir.
Ancak, teknolojik altyapının büyük şehirler kadar gelişmiş olmaması, özellikle online alışveriş ve hızlı kargo gibi hizmetlerde bazı sınırlamalara neden olabilir. Bazı durumlarda, istediğiniz ürünlere veya hizmetlere ulaşmak daha fazla zaman alabilir.
Sonuç olarak, kasaba yaşamı da kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır. Daha sakin bir yaşam tarzını sevenler için küçük kasabalar çekici olabilir, ancak teknolojik imkanlar önemliyse büyük şehirler daha uygun olabilir. 🙏🏻
Küçük şirin bir kasabada ve bahçeli müstakil bir evde yaşamak çok isterdim ben artık insanlarla uğraşmak değil bahçeye ektiğim domates marul fasulye ile uğraşmak istiyorum tek derdim çürüyen domatesler olsun istiyorum çok şey mi istiyorum hee çok şey miii 😂
@Boğaalfa tomommm 😊😂
@Boğaalfa Hadi inşallah diyelim 🙏 hayellerde güzeldi yaşanabilseydi keşke 🤣
Zengin olup küçük kasabada yaşamak isterdim. Eğer zengin olamazsam büyük şehirde yaşarım. Devamlı kasabada duramam sıkılırım o yüzden arada bir şehre gidip gelmem için biraz daha maddi durumumun iyi olması lazım... Soruyu yaşadım resmen😀
Cevap
30Cevap
Ben büyük şehirde yaşamayı tercih ederim. kasaba gibi yerler sıkıcı gelirdi.. yalnız olacağım için de fark etmez. ama eşim olursa tabi kasabada bile yaşardım.. tek artısı aslında sessiz sakin olması..
Huzur ve sakinlik açısından küçük bir kasaba daha şirin olsa da kolaylık ve imkan açısından şehri tercih ederim. Tabii şehirde yaşarken arada kaçamaklarla kasabada yaşama imkanım olsa bu eşsiz bir fırsat olurdu.
Ben büyük şehir insanıyım, kaos severim. Küçük kasaba huzuru, sakinliği gibi güzellemeler yapamıcam. Çünkü bir yerden sonra o da batıyor insana.
Büyük şehirler artık iyice günaha batmış durumda nereye baksam günah görüyorum kasabada ya da köyde az insanın içinde yaşayıp gözlerimin hiç günah görmemesini isterdim.
Küçük, şirin bir kasabada hiç sıkılmadan yaşayabilirim. Huzur insanıyım ben, kalabalık ve karmaşa yoruyor sadece.
İmkanların fazla olduğu küçük bir kasabayı tercih ederdim.
İstanbul dan sıkıldım, nefes alamıyorum burada. Tası tarağı toplayıp gıdesım varda işte.. Elımı kolumu baglauan durumlar var ekonomık olarak.
Büyük şehrin dışında, kimsenin olmadığı bir yerde, tek evin benim evim olduğu bir yer.
Büyük şehirde yaşamak isterim tabi ki İstanbul gibi bir yerde değil
Küçük ama sakin bir kasaba isterdim insanlar birbirlerini tanır ve güzel ortam olur
Küçük kasaba ben sevmem büyük şehirleri köylüyum köylü dhsjs
Bir yerde durmak istemiyorum ama küçük her zaman tercihim.
Henüz gencim İstanbul u seviyorum, yaşlanınca köyüme giderim...
Yemyeşil küçük bir kasabada o temiz havada 10 gün bile geçirsem yeniden doğmuş gibi olurum sanırım.
Küçük bir şehirden metropole geçiş yapıyorum.
Şirinler köyü alsak olmuyor mu geçen yıl iyi bir çocuk oldum.
İleride küçük kasaba tercih edeceğim çünkü sakinliği seviyorum
Büyük şehirde çalışıp küçük bir kasabada emekli olmak
Yaşamak için büyük şehiri tercih ederim. Olanakları daha fazla. Mahrum olmuyorsun bazı şeylerden. Tatile, kafa dinlemeye küçük şehire gidilir bence. Sürekli küçük şehirde yaşamak zor gelir bana.
Küçük şehir ya da kasaba da yaşam daha kolay her şey bir arada yürüme mesafesi veher şeyi bulmak mümkün! Köy pazarı kurulur taze toplanmış bahçe ürünleri almak harika! Sahil kasabasındaki yazlığımda yaşamak paha biçilmez
Küçük kasabada her ihtiyacını karşılayabiliyorsan en iyisi.
Kucuk sehirde huzur var ya tek derdin bu gün hamgi cicegi eksem olur (abarttigimi biliyorum dun sabah 8den beri ayaktayim nebyazdigimi bikmiyoub)
Ormanda yaşayıp doğanın mutluluğu ile uyanmak isterdim. Sadece köpeğimle.
Ulaşabileceğim Her şey bana yakın olsun büyük küçük fark etmez
Büyük şehirde yaşasam da paran çok olucak ki şehir güzel gelsin kasaba daha samimi
Bir müddet büyük şehir sonra kasaba ikisindede yani
İsviçre gibi küçük kasabalar 😅
Küçücük bir sahil kasabasında
Bir yil sehir bir yil kasaba 🙂
Keşke küçük bir kasabada yaşasam ya çok isterdimm
İnsanın az olduğu yer lütfen
Küçük kasaba severim ben
Büyükşehir insanıyım
Büyük şehirden başka yerde yaşayamam gibi
Küçük kasaba istiyorum
Şehir her zaman daha avantajlı
Küçük kasabalar daha huzur aşılıyor..
Büyük şehri tercih ederim
Mini şehir olsun olmaz mı :D
Kasabada sıkılırım ben ya
Küçük kasaba. Gürültüden uzak olmak istiyorum
Issız bir ormanda
E koru bi zahmet sevgilini😛
Her ikisinde de yaşayabilir ve mutlu olabilirim..
büyük şehirde
Ya bir şey sorabilir miyim size acil
Heh şükür hahah
Ya siz soru kaldirabiliyormsunuz
Ben size şimdi istek atsam mesaj olarak göndersem olur mu
Kasaba
Ben büyük şehirde yaşamayı seviyorum.
Sakın kasaba tercihim
Buyuk sehrin derdi de buyuk oluyo
Sesiz sakin bir yer neresi olursa
kaosa alıştım
Küçük kasaba