7 yıllık bir ilişkim var. Lise 2 de sevgili olmuştuk. ben ailemle yaşamadığım için bilmiyorlar. Yarın da yanlarına gideceğim. Artık aileler tanışsın istiyorum ama babama konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum. Şimdi şöyle de bir sorun var. Geçen sene Şubat depreminde ablamgil maraştaydı. Ve biz birkaç gün ablam ve enişteme ulaşamadık. Babam da bu yüzden korkuyor başka şehirde yaşamamızdan. Sorun da bu erkek arkadaşım farklı şehirde. Hep der farklı şehirden birisi olmasın diye. Yaşlı adam sonuçta korkuyor onu da anlayabiliyorum. Şimdi benim babama konuyu bir şekilde açmam gerekiyor. Ve söze nasıl başlamalıyım, babama karşı saygım hep sonsuz o yüzden saygılı cümlelerle başlamam gerekiyor , lütfen yardım eder misiniz? Yarın akşam konuşmam gerekiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Söyledim arkadaşlar. Gayet sakin karşıladı. O kadar panik yapmama gerek yokmuş.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Baba ben birisine sizinle tanistiracak kadar değer veriyorum. Gelsin tanissin sizde nasıl birisi olduğunu görün bana katilacaksiniz
Farklı şehirden olduğunu öğrenince müsaade etmeyeceğini düşünüyorum. Baba gelsinler bir gör, tanı ondan sonra karar ver desem de olur mu sizce
Bu farkli şehir olayına bu kadar takılmaya lüzum yok bence sonuçta madem 7 yıldır birliktesin. Aileni bilmem tanımam ama karşı çıkacak halleri yok ya. Baban karşı çıkmaya yeltenirse gelsin tanissin de
Aslında babamda farklı şehir olayına takılmıyordu ama bu depremde ablamlara bir şey oldu diye çok korktu o yüzden ayda bir de olsa bizi görmek istiyor. Yaşlı adam artık ona da hak veriyorum bizim kadar hızlı adapte olamıyor. Yine onu ikna ederim de konuya ilk girişim nasıl olmalı onu bilemiyorum
Yanımda kardeşim de olacak söylerken. Annemle babama aynı anda söylemeyi düşünüyorum
Takilmasinlar bir zahmette alissinlar. Benim ailem de Malatya'da depremzede Aramızda 3600 km var her ay gidecek halim yok ya.
Annene sabah söylesen akşam babana birlikte söyleseniz daha iyi olur bence ama sana kalmış
Size de çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim fikirler için
Rica ederim. Bizleri sonuçdan haberdar edin lütfen
Ederim. Bekarsanız size de fikir olur 🙂
Biz ezeli ve edebi bekarlardaniz ama teşekkür ederim
Güzel haberlerinizi bekliyorum
Söyledim. Gayet sakin karşıladı. Henüz annemin haberi yok 1 saate eve geçeceğiz o zaman anneme de söylerim akşam detayları konuşuruz. Çok teşekkürler tekrardan
🙏Haydi bakalım
Beklediğimden çok çok iyi karşıladı babam. Biz babamla konuşurken annem hangi adamdan bahsediyorsunuz dedi. Babamda bizim kızın nişanlısından dedi. Annem dondu kaldı 😂😂
Direkt
Direkt söyliycem de ilk cümleye nasıl girmeliyim
Ablamgil
-gil bir yapım ekidir ve eklendiği sözcüğe “aile” anlamı katar. Türkçe derslerinde uyumuşsun
Bişey demedim ki ben celallenme kylu kızım :D
Celallenmedim sadece çok heyecanlıyım.