Sevgilimin eski eşi sorun çıkarıyor, babama onları boşandırttığımı söyleyecekmiş. İyice sinirlendirdim, hata mı ettim?

Şu an sevgilimle uc hafta sonra evleniyoruz. fakat eski esi beni dukkanin onunde gorup bana baya hakaretler etti. Bosandirdin simdi kendinmi evleniyorsun dedi, bide sevgilim bi ara rahatsizlanmisti, diyoki kadin benim kocama sen iyi bakamadin diyo, beni dukkanin onunde baya bi rezil etti agzimi acamadim. gecmiste yaptigim hatalar yuzunden. Dedi evlenmeden seni babanada soylicem, kocamla once birlikte oldun, sonra bosandirdin, simdide evlenmeye kalkiyorsun diyor. babam duyarsa tepkisini bilmiyorum ama evleniyoruz sonucta? ve calistigi is yerine gittim baya sinirlendim, dedim artik beni dukkan onlerinde gorup laf sokma gecmisi artik gecmiste birak dedim, yeter dedim, ama dahada sinirlendi, uyuz oldugum icin gicik gicik guldum, bu baya bi sinirlendi galiba babamla konusacak, sizce boyle yapmakla hatami ettim? Yani sinirlensin ofkesi gecsin diye yaptim ama gecmiyor aradan iki sene gecti, eski esine hala kocam diyor?

Sevgilimin eski eşi sorun çıkarıyor, babama onları boşandırttığımı söyleyecekmiş. İyice sinirlendirdim, hata mı ettim?