Keyifcilik, iştah açlığı, ne istediğini bilememe benim cv… ulan ne komik karıyım diye kendi kendime gülüp neden bu kadar komik birine dönüştüğüm aklıma gelince benim overthinkistana gidiş😞🫠

Keyifcilik, iştah açlığı, ne istediğini bilememe benim cv… ulan ne komik karıyım diye kendi kendime gülüp neden bu kadar komik birine dönüştüğüm aklıma gelince benim overthinkistana gidiş😞🫠

Gece yemeği isimli bir günah işledim.. pek saygıdeğer akıl ve kültür-sanat hocam ceren sungur hanımefendiyi izliyorum. Saçma sapan yorum yapanlara sallıyoruz karşılıklı ama o beni duyamıyor tabi shdjdj mis gibi aktivite 💯
Osmanlı ile ilgili bir videosunu izlemiştim. Be hoş ve hitabı yüksek bir kadın. Gece yemek yemek en güzel aktivitelerden biridir inanınca kilo bile yapmıyor sjxnskdms
Hitap yeteneği bana da inanılmaz etkileyici geliyor tüm gün konuşsun dinlerim. Sinirlenince yükselişleri nefiiss shsjsj
O zaman minnak göbüşkoma gluten, laktoz hassasiyeti, ödem, reglsel şeyler diyorum bu asla kilo değil ahsjs
Ben regl döneminde x2 kat şişiyorum kesinlikle yediklerimizle alaaaaakası yok skxsmnsns
Cevap
10Cevap
Afiyet olsunnn şarkı dinliyorum
Barış bugün mutlu gibisin sjxnsjsjsjhsz
Hayır senin sorunda mutlu gibi görünüyorum sdkjskdsd
Bu gün çay içiyorum.
Yağmurlu hava olduğu için araba kiralayım dedim.
Sevmiyorum ama dört tekere bineyim dedim.
Sevdiğime yavşyn bi davsancik var ona gülmekle meşgulüm kadınların yüz karaları
Kim kız o? Hangi hadisiz deyyus
Yemek hazırladım fırında pişiyor onu bekliyorum
Afiyet olsun. Ellerine sağlık şimdiden
Biraz önce buraya yazan deyyyyyyyyus 😒
@Nâ-mūtenahį şaka mı? Cevap gelen soruya afiyet olsun dediğim için mi onu anlamadım. İlginç bir reaksiyon. Ben gideyim
Lan çıldırtma beni😂
Ayyy bayilicam jffj
@Nâ-mūtenahį açıklamanı görmeden bana salladın sandım kiz akxjsndnsksks
Asla 😂
Hastayım ice tea icioz be abla
Buzluğs koysaydın ilk önce boğaz ağrısını söker atar
Sabriye hanım o kasedeki ilginç şey de ne
Yulaf, yoğurt, portakal, tarçın. Güzel bir mixti diyemem ama kilo almamak için yedim işte karın tokluğuna
Yeni uyandım yataktan kalkmaya calisiyom
Kalkma
Ne yaparsan yap
Yapma
Yayılıyoz evde
Yoldayım
Nereye kız
Kolaylıklar diliyorum.
Uyucam
Haaa pışşşşş bb
Yatiom sen
şahsen içiyorum yanlız