Feminizm dedikleri bumudur? Bu kadın arkadaş '' feministmiş '' .. Özellikle kadınlar cevaplarsa sevinirim. ?

Bu arkadaşla konuşurken böyle düşündüğünü belirtti. (((Fotoğrafta konusmadaki gibi ))) Ben de ona cinayet işleyen erkek / kadın kişilerin böyle konuştuğunu söyledim. Genelde fark edersiniz. Bir cinayetten sonra yorumlarda kadınlar böyle ya da erkekler hak etmiştir yazar. Ben de bu arkadaşa tam olarak o kafada oldugunu söyledim. Ne farkın kalıyor lanetledigin insanlarin zihniyetinden dedim. Genel olarak asla sevmediğim konular fakat tahammül edemedim ( Benim bildiğim kadın arkadaşlarımdan öğrendiğim feminizmi desteklesemde ) . Düşünün ki bir insan kendi çocuğunu öldürdü böyle bir başlık okudunuz haberde. Cinsiyetine mi bakarsınız yoksa ne kötü insanmış mı dersiniz? Tam olarak demek istediğim bu. Kişi yaptığından dolayı suçludur kadın veya erkek olduğu için değil. Kadınlar her zaman suçludur erkek iyidir , erkekler her zaman suçludur kadın iyidir demek saçma. ( Yani bu arkadaşın karşısına oturup ne kadar medeni de konuşsaniz haklı da olsanız erkek olduğunuz için direkt suçlu sizsiniz, tıpkı direkt kadın olduğu için suçlu görünenler gibi '' yemiştir o bir haltlar meselesi '' ) Zaten şunu bile açıklıyor olmak ülkenin IQ seviyesini ortaya koyuyorda neyse. Önemli olan eğitimdir kısacası. Eğitimsiz bir nesil eğitimsiz başka bir nesili doğurur. İlk olarakta bu eğitimsizliğini kendi çocuğuna devir eder. Eğitimsiz bir kadına/erkeğe ne adaleti öğretebilirsiniz nede insanlığı.. E şimdi soruyorum size sizi bu kişiler mi savunuyor? Bir kadın olarak bu kişiler tarafından savunulmak ister misiniz? Düşünün ki hakim karşısına çıktınız ve bu kişi kadın hakları savunucusu bir avukat ve hakime şunu dedi : Müvekkilim kadın olduğu için mükemmel ve suçsuzdur...

Yorumlara bekliyorum
Feminizm dedikleri bumudur? Bu kadın arkadaş  feministmiş  .. Özellikle kadınlar cevaplarsa sevinirim. ?
Böyle kişiler Feminizme zarar veriyor , Feminizm bu değil
Feminizm tam olarak bu '' Kadınlar mükemmel ortada bir suç varsa erkek suçlu ''
Önemli olan eğitim ve adalet. İyi iyidir, kötü kötü kötüdür suçun ya da iyiliğin cinsiyeti olmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Feminizm dedikleri bumudur? Bu kadın arkadaş '' feministmiş '' .. Özellikle kadınlar cevaplarsa sevinirim. ?