AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Devam. Bir kac yil sonra rahatlayabilecegim umarim.
Benim beynim tükendi gibi hissediyorum sence çokakıllı olmayan biri kendini ne kadar zorlayabilir önlisans bitirebilecek miyim onu dahi bilmiyorum sınırlarımı zorluyorum benim için çok zor. Her sınıfı tam zamanında geçtim kalmadım hiç ama üni 2 bitecek şimdi zorlanmaya baslaıdmçok yoruldum da beynim kalmadı gibi hissediyorum artık ciddi manada daha fazla akıllanmayu beklerken ters etki yaptı 15 yıllık okul hayatı anaokulu ile beraber
Anliyorum sizi. Ben de bazen cok yipraniyorum ama hirsim agir basiyor. Biraz kendinizi dinlendirin ve hosunuza giden seyler yapin. Sirf derse odaklanmayin ve hobilerinizi de canli tutun. Gecmeyen gun mu olmadi su ana kadar? Her gunun bir sabahi var. Illa ki bugunler de gececek. Bunu unutmayin ve sabirli olun :)
Kimisi bitti dicek kimisi ilerde diyecek. ama hayat devam ettikçe mücadele bitmez hayat buna izin vermez.:)
Benim beynim tükendi gibi hissediyorum sence çokakıllı olmayan biri kendini ne kadar zorlayabilir önlisans bitirebilecek miyim onu dahi bilmiyorum sınırlarımı zorluyorum benim için çok zor. Her sınıfı tam zamanında geçtim kalmadım hiç ama üni 2 bitecek şimdi zorlanmaya baslaıdmçok yoruldum da beynim kalmadı gibi hissediyorum artık ciddi manada daha fazla akıllanmayu beklerken ters etki yaptı 15 yıllık okul hayatı anaokulu ile beraber
Anlamdan biliyorum nekadar yıprandığını tahmin edebiliyorum ne bölümü okuyosun ne olmak istiyosun bilmiyorum ama ablamdan ögrendigim tek şey keşke kendimede zaman ayırsaymisim keşke arada saçmalasaymışım keşke 1yil tekrar yapıp öyle bitirseymisim dedigini çok sık duydum nedemek istedigimi anlamissindir kendinede zaman ayır hayat zaten seni bi noktaya sürükleyecek emekte ver ama kendini parcalama
Yok işte sınıf tekrarrı cehennem gibi geliyodu sınıfta kalanlar cehenneme düşmüş gibiydi tam zamanında başarı ile geçicem diye olmayan ıqmu zorladım zorladım zorlamaktan yoruldum arrık Sosyal zekam yok şu an tüm dersleri geçmiş ama bir staj başvurusu yapamayan biriyim :(
Kıyamamya yemin ederim ablamda öyleydi meil hesabını bile açamazdı ben hallederdim iş başvurularını sende haklısın ama aileden biri yokmu sana destek olcak yardımcı olabilcek kardesin
Var da fark etmez bende o yardımı alacak seviyeye gelecek zeka da yok bence pes mi etsem ki. Çok zeki bir kardeşim var cv hazırlamaya kadar biliyor ama ben bir staj başvurusu yapamadıktan sonra hayata atılsam ne fark eder ki. Her konuda önüme çıkacak bu. 20 yıl mı bekleyeceğim gelişmeyi... Çok yorucu.
Zaten artık zorlamayı bırakınca sınıfın en iyisi sembolunden çıkıp hayatı sevmeye çalışıyorum. Çünkü liseden bile kimse hatırlamaz beni...
İnek denecekkadar bile görülmüyordum yani
Görseler derlerdi
Emin ol senin azmini gören çok kişi oldu. ve bi cv bile hazırlayamadiktan sonra diye bir şey yok. ben seninle karşılıklı oturup sohbet etsem dersinki hic bir alanı yok genel kültürü yok. sendeki genel kültür bende yok emin ol cv hazirlayamaman gayet normal bu zekâla alakalı değil tecrübeyle alakalı ve tecrübe edinceksin sadece çok yoruldun kendini dinlendirmen gerekiyo. Moralini bozmak için demiyorum belki okadar başvuru yapıcaksın üniverste bitirmişsin ama kasiyer olarak caliscaksin bunları yaşarken her şey bunun icinmiydi diyeceksin belki senin yasadigini çoğu universteli yasiyo ve zamanla hayatın düzene girecek emin ol şunu unutma hayat seni olmak istediğin yere bisekilde eze eze götürüyo o yüzden üzme kendini zaten amacına ulasıcaksın
Seninle oturup uzun uzun konusmak isterdim sende ablamin yasadiklarini görüyorum ama merak etme ilerde her şey çok güzel olucak senin için
Unumu eledim, eleğimi astım.
Yahu bitirsen ne olacak ki? Neden kastın o kadar?
Benim hayatım buna bağlı.
Buna bağlı dediğin noktada bir hayat yok
Ölmedıkce kımse kurtulmus degıl
mücadele edecek ne var ki
okuldan mükemmel şekilde başarılı olarak ayrılsan eline ne geçecek ki?
hayatla mücadele edilmez hayat yaşanır
kendine bir hedef koymuşsun gitmeye çalışıyorsun o kadar zor geliyorsa belki de hedefin yanlıştır
Okumaktan başka çarem yok çok fakiriz genetik de bir kusurum var mutasyon gibi kimse istemez ailem de bize güvenme diyor zaten. Çok da geri kalmış biriyim zaten sınırlarımı zorlıcam derken hayatım okul oldu. 0 yasında gibiyim şu an dısarı çıksam yol bulamam. Çok geri kaldım.
Biraktim
Neden bitiremwyecagini dusunuyorsun
Aklım tükendiği için ve sosyal zekam olmadığı için
Bunu neden dusunuyorsun
Bölüm ney
Mucadele etmeyi coktan biraktim canim😎
Anliyorum seni canim
her zamn ediyor
neden zorluyorsun ki , akışa bırak olmaz sa olmaz ölüm yok ya ucun da
Ölene kadar devam